Τι θα φορέσεις τα Χριστούγεννα; Τα πιο ωραία φορέματα είναι εδώ για να αποφασίσεις…

Ένα φόρεμα δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι βασικό της κομμάτι της γκαρνταρόμπας, απαραίτητο και παντοδύναμο όπλο της γυναίκας αφού το γνωρίζεις κι εσύ πως σου αλλάζει τη διάθεση και το ύφος με μία μόνο κίνηση. Κι αν αυτοί οι λόγοι δεν σου φαίνονται αρκετοί να σου πω τον βασικότερο όλων: τα φορέματα τα λατρεύουν οι άντρες.

Τα Χριστούγεννα έφτασαν λοιπόν κι εσύ θέλεις να κάνεις εντυπωσιακή εμφάνιση. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα φόρεμα;
Η fashion editor Σοφία Σούζα για άλλη μια φορά βγήκε στα μαγαζιά με μοναδικό στόχο να εντοπίσει τα φορέματα που θα ικανοποιήσουν τις επιθυμίες σου…

Εσύ; Πώς οραματίζεσαι τον εαυτό σου αυτές τις γιορτές; Sexy, Glam ή Chic;

ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…


Ανάδειξε τον sexy χαρακτήρα σου μέσα από φορέματα που θα αναδείξουν τα δυνατά σημεία του σώματός σου. Κάτι στενό, κάτι κόκκινο, κάτι λεοπάρ ή κάτι μεταλλικό αρκεί για να ανεβάσεις τις θερμοκρασίες. Φυσικά συμπληρώνεις με τα απαραίτητα τακούνια και είσαι έτοιμη να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Κάνε “κλικ” στη φωτογραφία για να δεις όλα τα sexy φορέματα που βρήκαμε για σένα.


Tα φορέματα με πιο glam χαρακτήρα φρόντισε να είναι σε διαχρονικές αποχρώσεις και στιλ ώστε να μπορέσεις να τα βάλεις όχι μόνο στις φετινές γιορτές αλλά και σημαντικές στιγμές στη ζωή σου όπως ένας φιλικός γάμος. Μακριές γραμμές άλλοτε αέρινες και άλλοτε στενές έρχονται να σου δώσουν έντονη λάμψη στις χειμωνιάτικες νύχτες. Κάνε “κλικ” εδώ να δεις όλα τα glamorous φορέματα.


Η κοπέλα αυτή που με ένα στενό φόρεμα και έντονο μακιγιάζ κόβει την ανάσα των αντρών μπορεί εύκολα να μεταμορφωθεί σε chic lady που ξέρει καλά ότι το ντύνομαι σωστά είναι να γνωρίζω τον τόπο και το χρόνο. Φορέματα κομψά έρχονται για να αναδείξουν τον θηλυκό σου εαυτό και βρήκαμε τα καλύτερα για εσένα. Κάνε “κλικ” στη φωτογραφία.

Read More

And More