Πως αποχαιρέτησε η showbiz τον Νίκο Γιγουρτάκη

Το απόγευμα της Παρασκευής κηδεύτηκε στο νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου ο 30χρονος επιχειρηματίας Νικόλας Γιγουρτάκης. Πλήθος φίλων και συγγενών του αδικοχαμένου Νικόλα έσπευσαν στο κοιμητήριο για να αποχαιρετήσουν το αγαπημένο παιδί της ”νύχτας”.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του 30χρονου. Όπως είπε στο TLIFE ο Φίλιππος Κουτσάφτης ”Αυτά θα τα δείξει το εργαστηριακό μηχάνημα. Εγώ είδα έναν άνθρωπο περιποιημένο, καθαρό κλπ. Δεν σημαίνει κάτι όμως αυτό. Ό,τι βγάλει το μηχάνημα. Θέλω να ‘μαι ξεκάθαρος σε αυτό. Εγώ είδα ένα γυμνασμένο παλικάρι που αρχικά δεν δείχνει να ‘χει κάνει καταχρήσεις”.

Η οικογένεια του Νικόλα έκανε έκκληση σε όσους παρευρέθηκαν να μην φοράνε μαύρα ρούχα στην κηδεία του 30χρονου, γι’ αυτό και οι περισσότεροι ήταν ντυμένοι στα λευκά. Ο θρήνος για τον χαμό του σπαράζει την καρδιά της μητέρας του, που έχει συνεχώς στο πλευρό της τον άλλο της γιο, Γιώργο, ενώ ο πατέρας του είναι συντετριμμένος αλλά και ενοχλημένος με όσα ακούγονται για τον γιο του τις τελευταίες ημέρες.

Στο κοιμητήριο βρέθηκαν για να αποχαιρετήσουν τον Νίκο πολλοί άνθρωποι από τον επιχειρηματικό κόσμο. Ανάμεσά τους η η Αγγελική Ηλιάδη, ο Κώστας Σόμμερ, η Εύη Δρούτσα, η Όλγα Φαρμάκη, η Μαριάντα Πιερίδη με τον Δημήτρη Καμενίδη, ο Χρήστος Μακρής, ο Στέλιος Ρόκκος, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο Γιώργος Γιαννιάς, η Έλενα Γκρέκου, η Χριστίνα Παππά με τον γιο της, η Τζο Τόγκου, ο Χάρης Σιανίδης.

Τραγική φιγούρα η Χριστίνα Κολέτσα που κατέρρευσε μπροστά στη θέα του άψυχου αγαπημένου της. Πολλοί την αποκαλούσαν ως τη γυναίκα που τον σημάδεψε αφού είχαν ζήσει έναν παθιασμένο έρωτα. Μάλιστα, η τραγουδίστρια στον λογαριασμό της στο Twitter έγραψε: “Ανθρωπέ μου, μία και μοναδική μου αγάπη… Καλό ταξίδι! Καλή αντάμωση, υπέροχό μου πλάσμα! Θα σε αγαπώ για πάντα”.


Η Αγγελική Ηλιάδη με τον Κώστα Μηλιωτάκη


Ο Κώστας Σόμμερ


Η Μάντα Παπαδάκου


Η Ορθούλα Παπαδάκου


Ο Μίλτος Καρατζάς


Ο Μανώλης Κονταρός


Ο Νικόλαος Μαδιάς


Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης


Ο Λευτέρης Πανταζής


Ο Ηλίας Βρεττός


Ο Χρήστος Δάντης


Ο Τόλης Σκουλαριώτης με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου


Ο Θάνος Πετρέλης

Read More

And More