Πώς πέρασαν τις γιορτές των Χριστουγέννων οι celebrities; Δες τις φωτογραφίες τους!

Θέλεις να μάθεις πώς πέρασαν οι διάσημοι του Χόλιγουντ αλλά και οι εγχώριοι stars τις γιορτές των Χριστουγέννων; Δες τις φωτογραφίες τους!

/
Στην πατρίδα της, τα Barbados βρέθηκε η Rihanna μετά το τέλος της περιοδείας της και όπως φαίνεται τα Χριστούγεννα τη βρήκαν σε μια πισίνα παρέα με δροσερά κοκτέηλ!

/
Εξωτικές και οι διακοπές της Jennifer Aniston με τον αρραβωνιαστικό της, αφού ένα πολυτελές τζετ τους μετέφερε στο Κάμπο Σαν Λούκας του Μεξικό όπου συνάντησαν κι άλλους διάσημους φίλους και πέρασαν καλοκαιρινά… Χριστούγεννα!

/
Η Halle Berry έκανε Χριστούγεννα μακριά από την κόρη της, στην πατρίδα του συντρόφου της, τη Γαλλία και μάλιστα στο ρομαντικό Παρίσι όπου επιδόθηκαν σε ατελείωτες βόλτες στην πόλη.

/
Παρά τις φήμες, ο Orlando Bloom και η Miranda Kerr έκαναν μαζί Χριστούγεννα με το γιο τους και μάλιστα ακολούθησαν τις βρετανικές παραδόσεις (Βρετανός γαρ ο Orlando) και πήγαν σε εορταστικό δείπνο με φίλους την επομένη των Χριστουγέννων στην Καλιφόρνια.

/
Η Mariah Carey για άλλη μια χρονιά έδωσε ρεσιτάλ φωτογραφιών αφού μπήκε για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων! Έντυσε το σύζυγό της Άγιο Βασίλη και τα παιδιά τους στα κόκκινα και φωτογραφήθηκαν ως οικογένεια στο πολυτελές σπίτι τους!


Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της η Jessica Simpson με τον αρραβωνιαστικό της και την κόρη τους κατέφυγαν στη Χαβάη όπου πέρασαν Χριστούγεννα δίπλα στη θάλασσα!

/
Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε η Κέλυ Κελεκίδου την ημέρα των Χριστουγέννων στο twitter για να ευχηθεί “Χρόνια πολλά”!


Η παραμονή των Χριστουγέννων βρήκε τη Βάσω Λασκαράκη να μαγειρεύει λιχουδιές όπως δείχνει και η φωτό που ανέβασε στο twitter. Τα Χριστούγεννα τη βρήκαν στο θεατρικό σανίδι, στην παράσταση που συμμετέχει.


Στα Λουτρά Πόζαρ έξω στην Πέλλα βρέθηκε παραμονές Χριστουγέννων η Πατρίσια Μίλικ-Περιστέρη ενώ ανήμερα επισκέφτηκε την αγαπημένη της Θεσσαλονίκη.

Read More

And More