Εγκυμοσύνη πριν το γάμο; Οι διάσημες το τολμούν!

Είναι διάσημες και πριν παντρευτούν αποφάσισαν να κάνουν παιδί! Ποιες είναι;
Η “επιδημία” των κυήσεων πριν το γάμο στον κοσμο των celebrities συνεχίζεται με εντατικό ρυθμό αφού οι διάσημες πλέον φαίνεται να επιλέγουν πρώτα να κάνουν παιδί και μετά να παντρευτούν, εάν τελικά το κάνουν!

/
Η τραγουδίστρια Adele είναι ένα από τα πρόσφατα παραδείγματα διάσημης που αποκάλυψε ότι είναι έγκυος χωρίς να έχει παντρευτεί τον πατέρα του παιδιού. Το πρόβλημα μάλλον έγκειται στο ότι ο 38χρονος σύντροφός της δεν έχει ξεμπλέξει από τον προηγούμενο γάμο του. Το ζευγάρι δεν έχει κάνει καμία νύξη για γάμο ακόμη!

/
Φανατικά κατά του γάμου τάσσεται η Angelina Jolie η οποία έχει αποκτήσει τρεις απογόνους (συν άλλους τρεις υιοθετημένους) εκτός γάμου με τον Brad Pitt. Οι φήμες λένε ότι θα παντρευτούν αργά ή γρήγορα όμως το ζεύγος δεν δείχνει διάθεση να ανακοινώσει πού, πώς και πότε!

/
Πρόσφατο “κρούσμα” παιδιού πριν το γάμο είναι και η εγκυμοσύνη της Shakira. Εκείνη και ο κατά 10 χρόνια νεότερός της ποδοσφαιριστής Jerard Pique φαίνεται ότι θα αποκτήσουν απόγονο πριν ηχήσουν οι καμπάνες της εκκλησίας καθώς δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση από πλευράς τους για επικείμενο γάμο!

/
Το Ιούλιο η Sienna Miller έγινε μανούλα χωρίς να έχει παντρευτεί το σύντροφό της. Παρά το γεγονός ότι εδώ και ένα χρόνο έχουν σχέση δεν έχουν ανακοινώσει σχέδια άμεσου γάμου.

/
Ούτε η Naomi Watts φαίνεται να θέλει να παντρευτεί τον σύντροφό της και ηθοποιό Liev Schreiber με τον οποίο έχει ήδη αποκτήσει δύο κατάξανθα αγοράκια!

/
Και η Christina Applegate χάρηκε την εγκυμοσύνη και τώρα τη μητρότητα χωρίς να έχει παντρευτεί, αν και ο γάμος είναι μέσα στα πλάνα της όπως έχει δηλώσει.

And More