“Από τη μεριά του φαίνεται ότι έχουν τελειώσει όλα, αλλά εγώ έχω κολλήσει. Τι να κάνω;”

Καλησπέρα σας!

Είμαι 22 ετών. Εδώ και έξι μήνες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα… τον Τ.

Πριν από έξι μήνες δημιούργησα μια σχέση με τον συγκεκριμένο, αλλά πολύ γρήγορα το τελείωσε. Οι λόγοι που μου είπε δεν με ικανοποίησαν, αλλά δεν τον πίεσα κι εγώ περισσότερο.

Διατηρήσαμε ωστόσο καλές σχέσεις κι όταν βρισκόμασταν έξω θα μιλούσαμε και ανταλλάσαμε “χρόνια πολλά” σε γιορτές και γενέθλια.

Από τη μεριά του φαίνεται ότι έχουν τελειώσει όλα, αλλά εγώ έχω κολλήσει.

Μιλήσαμε πρόσφατα και μου αποκάλυψε ότι την περίοδο που χωρίσαμε εμείς, χώρισαν και οι γονείς του και δεν ήταν καλά ψυχολογικά.

Αυτό που μου λέει συνέχεια είναι ότι δεν μου αξίζει κι ότι αξίζω κάτι καλύτερο από αυτόν.

Είμαστε φοιτητές στην ίδια πόλη και θα είμαστε για καιρό ακόμα εδώ. Αν και προσπάθησα να κάνω κάποιες άλλες σχέσεις δεν μπόρεσα γιατί σκεφτόμουν τον Τ.

Τι να κάνω; Αν κι έχω κουραστεί από αυτήν την κατάσταση δεν μπορώ να σταματήσω να τον σκέφτομαι…

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Φ.

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. “εγω δεν σου αξιζω, σου αξιζει καποιος καλυτερος απο μενα” απο τις top 5 κλασικες ατακες απο αντρα που δε σε γουσταρει πολυ, αλλα θελει να σου χρυσωσει το χαπι του χωρισμου, θελει να μην εχει τυψεις που σε πληγωνει και θελει να μην τον σκυλοβρισεις, τα θελει ολα δικα του δηλαδη. ποσο εισαι 22; καλως ηρθες στη ζουγκλα των σχεσεων εχε γερο στομαχι γιατι θα τ’ακους συνεχεια αυτα απο αντρες…

  2. Ε τί να κάνεις;; ο άνθρωπος δεν σε θέλει. Ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία. Θα βρείς άλλον. Έτσι είναι η ζωή.

  3. να περιμενεις. αν θελει θα γυρισει εκεινος. μην τον κυνηγας γιατι δεν θα βγαλεις κατι. αστον να σκεφτει τι θελει πραγματικα και αν του λειψεις θα γυρισει εκεινος. με το ζορι η αληθεια ειναι οτι δεν μπορουμε να κρατησουμε κανεναν. κανε υπομονη και σε λιγο καιρο θα φανουν ολα. να θυμασαι οτι παντα ο αντρας ειναι ο κυνηγος. η γυναικα ειναι αυτη που περιμενει. καλη τυχη!

  4. γεια σου . ειμαι κ εγω 22 χρ και εχω ζησει παρομοια κατασταση . θα σου μονο φυγε . ξεχασε τον .γιατι μια μερα θα ξυπνησεις και θα συνηδητοποιησεις πως εσκαγες για καποιον που δεν ειχε νοημα ..πιστεψε με

  5. Aχ βρε Φ. ποσες εχουμε βρεθει στη θεση σου να ηξερες… χρονο δωσε στον εαυτο σου.. βγαινε διασκεδασε κανε τα παντα να μη τον σκεφτεσαι..το κολλημα ειναι κολλημα! Γνωμη μου κοψε επικοινωνια.μονο ετσι θα τον ξεπερασεις πραγματικα..και πιστεψε με οταν βρεις αυτον που θα σε καλυπτει πληρως (ισως οχι αμεσως) θα πεις τι καθομουν και ασχολιομουν με κεινον…γιατι δεν ειναι δα και πολυς καιρος που ησασταν μαζι..οποτε πιστεψε με θα σου φυγει ευκολα.. Ολα καλα θα πανε!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More