Πίσω στην κορυφή της σελίδας
24.08.2010 | 00:00

Προσωπικές ιστορίες γεμάτες έρωτα, πάθη, απιστίες, σεξ...

Προσωπικές ιστορίες γεμάτες έρωτα, πάθη, απιστίες, σεξ...
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Γράψε κι εσύ τη δική σου ιστορία
 
Στείλε κι εσύ τη δική σου ερωτική ιστορία... Έτσι, γιατί θέλεις να τη δεις δημοσιευμένη. Γιατί θέλεις να πεις κάτι μέσα από αυτή. Γιατί τα παθήματα της μιας μπορεί να είναι τα μαθήματα μιας άλλης. Γιατί απλά μας αρέσει να διαβάζουμε ερωτικές ιστορίες. Είναι γνωστό άλλωστε πως η ζωή ξεπερνά και τα πιο ευφάνταστα κινηματογραφικά σενάρια.
 
Πού γνωριστήκατε, πως; Τι παιχνίδια έπαιξε η δική σου μοίρα; Γιατί είσαι ακόμα μαζί του; Γιατί δεν είσαι; Πως χωρίσατε; Ερωτικές ιστορίες βγαλμένες από τη ζωή, αληθινές. Αυτό θέλουμε. Γιατί τίποτα δεν ξεπερνά την πραγματικότητα. Και κυρίως ο έρωτας...
 
Στείλε τη δική σου ιστορία πάθους. Χρησιμοποίησε ψευδώνυμο αν θέλεις, εκμεταλλεύσου την ανωνυμία και γράψε ελεύθερα. Ή υπέγραψέ το κανονικά. Ό, τι θέλεις. Όπως νιώθεις.
 
Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενδιαφέρον από τις ερωτικές ιστορίες των ανθρώπων και κυρίως γραμμένες από το χέρι των γυναικών. Είναι γεμάτες συναίσθημα!
  
Κάνε “κλικ” για να διαβάσεις τις προσωπικές ιστορίες άλλων γυναικών εδώ...

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10