Sevi: “Εξωτερικά δεν μου αρέσει, μου άρεσε όμως πολύ η επικοινωνία μας. Τι να κάνω;”

Καλησπέρα σε όλους…

Στην παρέα μου εδώ κι ένα μήνα περίπου έχει προστεθεί και η κοπέλα ενός φίλου και πού και πού φέρνει και τον αδερφό της ο οποίος είναι στην ηλικία μου. Είμαι 26 χρόνων.

Έχω καταλάβει ξεκάθαρα το ενδιαφέρον του παιδιού αυτού, όμως εγώ έχω ένα θέμα το οποίο δεν μπορώ και η ίδια να το εξηγήσω…

Αυτός ο Τ. λοιπόν εξωτερικά δεν μου αρέσει, αλλά και αντικειμενικά πιστεύω πως δεν είναι ωραίος. Όμως αφού έχουμε μιλήσει, όσες φορές έχει βγει μαζί μας, μου άρεσε πολύ η επικοινωνία μας. Έχουμε κοινά ενδιαφέροντα και κοινό χιούμορ. Δηλαδή νιώθω ότι μου αρέσει εσωτερικά παρά εξωτερικά.

Μιλάμε με μηνύματα πού και πού και μου είχε πει κάτι για ποτό. Δεν ξέρω τι να κάνω… Ξέρω πολύ καλά ότι η εξωτερική εμφάνιση δεν παίζει ρόλο στη χημεία ενός άντρα και μιας γυναίκας, όμως είναι όντως έτσι τα πράγματα;

Sevi

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Δλδ τον γουστάρεις απλά εισαι τοσο κολημενη με τη δηθεν εξωτερικη εμφανιση που καθε στιγμή του κανεις οντισιον και τον απορρίπτεις.Θα θελες να τον φιλήσεις για παραδειγμα η σε αηδιαζει η σκέψη?αν θα θελες τοτε τον γουσταρεςι.μη σκεφτεσαι τοσο.αν ειναι να γινει κατι παραπερα θα σου βγει ναπο μονο του.Τωρα για κεφε και ποτο δεν χαλασε κ ο κοσμος αν βγεις.

  2. η εμφανιση ειναι μια πρωτη εικονα,ομως εφοσον ειδες κατι σε αυτον που σου αρεσει,δλδ την επικοινωνια που εχετε,δε χανεις κατι να δοκιμασεις…βγες μια φορα μαζι του,δεν ειναι κακο,απλα να δοκιμασεις.δινε ευκαιριες στα αγορια μη προκρινεις…εχει τυχει να γνωρισω αγορια που στη σκεψη να κανω κατι μαζι τους ημουν απολυτα αρνητικη,αλλα τελικα τους εδωσα ευκαιρες και στη πορεια ειδα οτι αρχιζαν να μου αρεσουν..μη το σκεφτεσαι παντως και πολυ,μια βολτα θα πατε,δεν ειναι κατι τραγικο…δωστου ευκαιρια και ποτε δε ξερεις….!!

  3. Ναί είναι έτσι όντως τα πράγματα. Αφού δεν πετάς τη σκούφια σου να βγείς μαζί του, άστο. Μείνετε φίλοι δεν γίνονται όλοι εραστές.

  4. Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ…ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΥΣ….ΕΣΤΙΑΣΕ ΣΕ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..

  5. Μην κοιτάς αποκλειστικά τον τύπο προσώπου και το χρώμα ματιών ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλες λεπτομέρειες. Προσπάθησε να δεις τι ύφος έχει το πρόσωπό του. Εϊναι καλοσυνάτο ή βγάζει κάτι σε άγαρμπο και σκληρό; Εστίασε σ’ αυτό που εκπέμπουν τα μάτια του, να δεις τον καθρέφτη της ψυχής του. Είναι καθαρά και εκφραστικά ή μήπως απλανή και νεκρά; Κι εγώ όταν γνώρισα τον νυν αρραβωνιαστικό μου, δεν με ενθουσίασε καθόλου φυσιογνωμικά, αλλά στην πορεία με κέρδισε με αυτό που εκπέμπει η αύρα του, το βλέμμα του και οι τρόποι του. Σήμερα μπορώ να πω ότι είμαι ερωτευμένη με όλο του το είναι, συμπεριλαμβανομένης και της εμφάνισης, μόνο αυτό έχω να πω.

  6. Απλά πράματα. Οσο δεν σε τραβάει ερωτικά συνεχίζεις να βγαίνεις μαζί του αλλά του ξεκαθαρίζεις την θέση σου όμορφα και ωραία αν κάνει κίνηση. Μπορεί στην πορεία να αλλάξεις γνώμη, μπορεί και οχι… δεν έχει σημασια. Δεν θα κάνεις ποτέ κατι με το ζόρι. Απο κει και πέρα αν νιώθεις οτι έχεις ανάγκη να προχωρήσεις ερωτικά με κάποιον για να μην τον χάσεις σαν παρέα τοτε έχεις άλλα θέματα να λύσεις.

  7. Αγαπητή Sevi, το να σου “έχει πει κάτι για ποτό” μην το δένεις κόμπο ότι το εννοεί. Αυτό δεν το λέω για να σε μειώσω, αλλά για να δεις ότι μπορεί να μην αξίζει να έχεις τύψεις αν του πεις όχι. Μπορεί να μην κρέμεται μόνο από σένα για έξοδο. Τόσο το καλύτερο, γιατί αν τελικά δώσεις μια ευκαιρία στην κατάσταση και βγείτε (όπως θα σε προέτρεπα κι εγώ να κάνεις), αν τελικά συνεχίσει να μη σε ελκύει ερωτικά, τότε δεν έχασε κανείς σας. Σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι και οι δυο σας, ειδικά εφόσον λες ότι κάνετε καλή παρέα. Θα περάσετε ωραία και, με την ευκαιρία, θα δείτε εάν και κατά πόσο ταιριάζετε. Εμείς οι γυναίκες μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, έτσι δεν λένε; Ε λοιπόν, εσύ θα απολαμβάνεις τη χαλαρή κι ευχάριστη ατμόσφαιρα, όσο την ίδια στιγμή μέσα σου θα ‘ζυγίσεις’ τα υπέρ και κατά μιας πιθανής σχέσης μαζί του. Η διαπροσωπική επικοινωνία είναι πολύ σημαντική και θα σε βοηθήσει να πάρεις μια απόφαση.

  8. κανε οντισιον την επομενη φορα…γιατι δεν θελεις αγορι-ανθρωπο να σε εκτιμα και να σε αγαπα αλλα επαθλο -αγαλμα γιανα το δειχνεις στους αλλους και να ανεβαινεις ψυχολογικα..κριμα στα 26 εισαι ακομη πολυ ανωριμη..

  9. Πολύ σκληρό αυτό που είπε η maria, κατά τη γνώμη μου. Συγνώμη, αλλά προσωπικά είμαι της άποψης ότι ένα ζευγάρι πρέπει να ταιριάζει εμφανισιακά. ʼλλο πράγμα είναι να μη σ’ αρέσει κάποιος επειδή δε μοιάζει το Ρουβά και άλλο πράγμα όταν η εμφάνισή του μαρτυράει ότι δεν είναι για σένα. Πρέπει να υπάρχει μια αρμονία στην εμφάνιση ενός ζευγαριού, στον τρόπο που ντύνονται και στο στυλ. Και όσο και να μη θέλετε να το παραδεχτείτε εσείς όλοι που το παίζετε φαν του εσωτερικού κόσμου, η εμφάνιση παίζει ρόλο. Δίνω ένα παράδειγμα: αν ο άλλος είναι κοντός, χοντρός, με μονόφρυδο και κατσαρωτό μαλλί, δεν νομίζω ότι θα ταίριαζε με μια κοπέλα που μοιάζει με εύθραυστη κούκλα. Δεν ταιριάζουν στο στυλ, δεν θα ταιριάξουν σαν εραστές, δεν θα είναι ένα αρμονικό ζευγάρι. Και, ω ναι, αρμονία πάνω απ’ όλα, ακόμα και στην εμφάνιση. Οπότε Σέβη, δες τι σε ελκύει και τι σε απωθεί και κρίνε. Και να ξέρεις ότι οι άντρες που στην εμφάνιση δεν είναι ωραίοι και το ξέρουν, συνήθως νιώθουν κόμπλεξ αν έχουν δίπλα τους μια όμορφη γυναίκα. Στην τελική, μπορείτε να μείνετε φίλοι, γιατί οι φίλοι ποτέ δεν περισσεύουν και ένας άνθρωπος με χιούμορ πάντα χρειάζεται.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More