ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: 16 έως 22 Ιανουαρίου. Τι λένε τα άστρα;

*Αν θέλεις πιο προσωπική αναλυτική πρόβλεψη για τα προσωπικά ή επαγγελματικά σου κάνε κλικ εδώ

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Φίλε Κριέ, η εβδομάδα αυτή πρόκειται να σε βρει με ανανεωμένη διάθεση και όρεξη να κάνεις πολλά πράγματα, τόσο για την επαγγελματική όσο και για την αισθηματική σου ζωή. Το άγχος σου παραμερίζεται και οι προτεραιότητές σου τώρα αλλάζουν αρκετά. Η αλήθεια είναι ότι, εσύ που ανήκεις στο ζώδιο του Κριού, καλό θα είναι να φροντίσεις και να μεριμνήσεις περισσότερο, για να καλύψεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες, παρά τις οικονομικές και επαγγελματικές σου φιλοδοξίες.

Αισθηματικά: Απόφυγε με κάθε τρόπο διαφωνίες με τον μόνιμο σύντροφό σου και προτίμησε να ακολουθήσεις την τακτική της υπομονής και της συνθηκολόγησης. Ακόμη κι αν δεν συμμερίζεσαι τις ανάγκες του και τα λεγόμενά του, καλύτερα να κρατήσεις ένα χαμηλό προφίλ. Έτσι, θα έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο, αλλά και ελεύθερο χρόνο για να βγεις και να ξεσκάσεις. Ανανέωσε τη διάθεσή σου συναντώντας φιλικά σου άτομα, που σε καταλαβαίνουν και τα εμπιστεύεσαι. Λίγο φλερτ δεν βλάπτει!!! Οι ελεύθεροι Κριοί, να είστε ανοιχτοί και διαθέσιμοι στις προσκλήσεις που θα δεχτείτε.

Επαγγελματικά: Για τους Κριούς, τα πράγματα στον επαγγελματικό τομέα ήταν κάπως πιεστικά τελευταία. Όμως, το διάστημα αυτής της εβδομάδας θα είναι πιο ευνοϊκό και ευχάριστο σε σύγκριση με τα προηγούμενα. Θετικές εξελίξεις προβλέπουν τα άστρα για την καριέρα σου, όπου έχεις ρίξει το βάρος τον τελευταίο καιρό, καθώς οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου καλυτερεύουν και μπορείς να υπολογίζεις τώρα στη στήριξή τους. Καλό είναι να αναβάλεις οποιοδήποτε καινούριο ξεκίνημα θέλεις να κάνεις, γιατί δεν είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή. Στα οικονομικά σου, αγαπητέ Κριέ, φέρσου με σύνεση στο χειρισμό των χρημάτων σου και μην κάνεις καταχρήσεις, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις κάποια σχέδια που έχεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Αγαπητέ Ταύρε, πρακτικά αλλά και ψυχολογικά, οι μέρες αυτής της εβδομάδας θα είναι λίγο δύσκολες για σένα. Η νέα θέση της Αφροδίτης στους Ιχθείς από το προηγούμενο Σάββατο, είναι αισθητή, με επίκεντρο τον οικογενειακό και επαγγελματικό σου τομέα. Κινήσου διπλωματικά και απόφυγε εριστικές αντιδράσεις, γιατί μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος από εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικά: Για τους Ταύρους, ο Άρης στην Παρθένο ευνοεί τις κοινωνικές συναναστροφές και τις νέες γνωριμίες. Ο τομέας των αισθηματικών σου θα κινηθεί σε καλό επίπεδο, καθώς τα άστρα προβλέπουν για εσένα που έχεις μόνιμο δεσμό ότι θα αρχίσεις να βάζεις κοινούς στόχους με το σύντροφό σου, κάνοντας σχέδια συγκατοίκησης, αφού τώρα πια νιώθεις σιγουριά και ασφάλεια για τα συναισθήματά του. Εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους Ταύρους και αναζητάς έναν ερωτικό σύντροφο, θα νιώσεις έντονη έλξη για ανθρώπους που είναι τολμηροί και τους αρέσει να ρισκάρουν στη ζωή τους. Θα πρέπει να είσαι καλά προετοιμασμένος όμως, γιατί θα συναντήσεις αντίξοες καταστάσεις και θα είναι δύσκολο να δημιουργήσεις κάτι καινούριο άμεσα…

Επαγγελματικά: Ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερου, φίλε Ταύρε, θα προκαλέσει μικροεμπόδια και εντάσεις με συνεργάτες και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Μάθε να αξιοποιείς τις ικανότητές σου για να μπορέσεις να κάνεις σημαντικά βήματα στη ζωή σου και να πετύχεις τους υψηλούς στόχους που έχεις βάλει. Μην αφήσεις τις όποιες ευκαιρίες παρουσιαστούν, γιατί αν τις εκμεταλλευτείς σωστά, θα καταφέρεις να επεκταθείς στο χώρο σου και να εδραιωθείς καλύτερα. Πρόσεξε όμως, μην ασκήσεις πίεση στους συνεργάτες σου, γιατί θα έχεις εντάσεις και προστριβές μαζί τους. Στα οικονομικά των Ταύρων, θα εμφανιστούν έκτακτα έξοδα. Θα πρέπει λοιπόν να χειριστείς με σύνεση τα χρήματά σου για να μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Δίδυμε, με δυνατό σύμμαχο την Αφροδίτη από τους Ιχθείς από την αρχή της εβδομάδας, η διάθεσή σου πρόκειται να χτυπήσει κόκκινο. Συνέχισε να αγωνίζεσαι με τις δικές σου δυνάμεις, να πιστεύεις στον εαυτό σου και θα διαπιστώσεις πολύ γρήγορα ότι είναι στο χέρι σου να κάνεις πραγματικότητα τα όνειρά σου και να λάβεις την αναγνώριση που επιθυμείς.

Αισθηματικά: Εάν ανήκεις στους δεσμευμένους Διδύμους, αρχίζει μια περίοδος ξεκαθαρισμάτων στη σχέση σου και αν θέλεις να αποφύγεις παρεξηγήσεις και προστριβές με τον ερωτικό σου σύντροφο θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στην συμπεριφορά σου και τα λόγια που θα πεις. Εάν πάλι είσαι αδέσμευτος, η διάθεση σου θα είναι ρομαντική, αγαπητέ Δίδυμε. Θα γοητεύσεις τον περίγυρο με την ανανεωμένη εμφάνισή σου και θα έχεις πολλές κατακτήσεις, πράγμα που θα σε ανεβάσει ψυχολογικά και θα αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα στη ζωή σου με άλλο μάτι. Καιρός είναι να βγεις από το λήθαργο των τελευταίων ημερών.

Επαγγελματικά: Να είσαι προσεκτικός, φίλε Δίδυμε, στις επιλογές των ανθρώπων που θα κάνεις στη δουλειά σου, γιατί θα είναι δύσκολο να διακρίνεις από την αρχή ποιες είναι οι πραγματικές τους προθέσεις. Ο ανταγωνισμός δυστυχώς είναι ιδιαίτερα σκληρός και πολλοί θα είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να μπλοκάρουν τα σχέδιά σου και να δημιουργήσουν εμπόδια. Μην το βάλεις όμως κάτω, γιατί μόνο με την υπομονή και την επιμονή σου, μπορείς να καταφέρεις να υπερπηδήσεις τις δυσκολίες και τις αναποδιές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Αγαπητέ Καρκίνε, έντονες δραστηριότητες, κοινωνικές επαφές και ταξίδια θα αναπτερώσουν το ηθικό σου αυτήν την εβδομάδα με την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων. Θα κάνεις πολλές αλλαγές στη ζωή σου, θα αποβάλλεις παλιές σου συνήθειες και θα υιοθετήσεις καινούριους τρόπους συμπεριφοράς και αντιμετώπισης, απέναντι στις καταστάσεις που σου παρουσιάζονται.

Αισθηματικά: Για τους Καρκίνους, η θέση του Ερμή που συνεχίζει την πορεία του στον Αιγόκερω θα προκαλέσει εντάσεις στον οικογενειακό περίγυρο. Στην ερωτική σου ζωή λοιπόν, ίσως να εκδηλώσεις ζήλια και κτητικότητα στο σύντροφό σου με αποτέλεσμα να υπάρξουν εκρήξεις και εντάσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν και σε ρήξη. Άλλαξε τακτική, αν θέλεις να μη χαλάσεις την προσωπική σου ηρεμία. Εάν ανήκεις στους αδέσμευτους Καρκίνους, η εβδομάδα θα σε βρει με έντονη την επιθυμία για φλερτ. Ωστόσο, η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για νέες γνωριμίες, αφού άλλα είναι αυτά που εσύ ζητάς και άλλα είναι αυτά που οι υποψήφιοι σύντροφοι μπορούν να σου προσφέρουν.

Επαγγελματικά: Στα εργασιακά σου φίλε Καρκίνε, οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες με καλές προοπτικές, πράγμα που θα σε κάνει να ξαναβρείς την όρεξή σου για δουλειά. Στα οικονομικά, θα παρουσιαστούν προτάσεις για καινούργιες επενδύσεις, αλλά πριν πάρεις τις τελικές σου αποφάσεις, θα πρέπει να τα εξετάσεις λεπτομερώς τα δεδομένα, για να δεις αν σε συμφέρουν ή όχι.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Για το ζώδιο του Λέοντα, η εβδομάδα δεν θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Ωστόσο, θα σε προβληματίσει και θα σου δημιουργήσει ανασφάλειες σχετικές με την επαγγελματική σου πορεία και την αισθηματική σου εξέλιξη. Η διάθεσή σου θα ισορροπεί σε τεντωμένο σκοινί κι ενώ από τη μία θα βλέπεις τα τεκταινόμενα με αισιοδοξία, κάτι θα συμβαίνει και θα παρασύρεσαι στον κυκλώνα της μελαγχολίας σου.

Αισθηματικά: Στα αισθηματικά σου, φίλε Λέοντα, το πλανητικό σύστημα θα ανεβάσει τη διάθεσή σου με την παρουσία νέων γνωριμιών που θα έχουν πολλές πιθανότητες να καταλήξουν σε σχέση. Εάν έχεις μόνιμο δεσμό, δεν θα πρέπει να κολλάς σε λεπτομέρειες, ούτε να δίνεις τεράστιες διαστάσεις σε πράγματα που δεν αξίζει ούτε να τα σχολιάσεις. Βρες τα πρώτα με τον εαυτό σου και μην κριτικάρεις άδικα το σύντροφό σου, γιατί η υπομονή έχει και τα όρια της!!! Ξέφυγε από τα τετριμμένα της καθημερινότητας και κάνε καινούρια πράγματα που θα ανανεώσουν τη σχέση σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Λέοντες θα πρέπει να χαλαρώσεις λίγο και να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου που τον έχεις παραμελήσει τελευταία. Η κυκλοθυμία σου θα είναι στα φόρτε της και κάτι πρέπει να κάνεις, για να την αλλάξεις.

Επαγγελματικά: Αγαπητέ Λέοντα, ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής από τον Αιγόκερω, σε βάζει σε σκέψεις και σου θέτει προκλήσεις. Έχεις την ανάγκη να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, για αλλαγές που θέλεις να κάνεις στον επαγγελματικό σου τομέα, αλλά θα πρέπει να προετοιμαστείς κατάλληλα, γιατί θα συναντήσεις εμπόδια και καθυστερήσεις που θα σε αγχώσουν πολύ. Ευτυχώς όμως, θα έχεις τη βοήθεια των συνεργατών σου και έτσι θα τα βγάλεις πέρα και θα μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου, ώστε να καταφέρεις να εδραιωθείς καλύτερα στο χώρο σου. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κινηθείς με μέτρο και να προσπαθήσεις να κλείσεις παλιές οφειλές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Παρθένε, καλό είναι αυτήν την εβδομάδα να μην πιέσεις περισσότερο τα επαγγελματικά σου θέματα, γιατί το πλανητικό σκηνικό δεν ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και τις καινούριες συνεργασίες. Διατήρησε τα κεκτημένα σου με κάθε τρόπο και μην δίνεις λαβές για σχόλια και παρατηρήσεις κάθε τύπου από τους συναδέλφους και συνεργάτες σου.

Αισθηματικά: Στους Παρθένους, ο Ερμής από τον Αιγόκερω και αυτήν την εβδομάδα θα προκαλέσει μικροεγωισμούς στις ερωτικές σχέσεις. Εάν έχεις μόνιμο δεσμό λοιπόν πλησίασε περισσότερο το σύντροφό σου και φρόντισε να εκδηλώσεις τα βαθιά σου συναισθήματα, ώστε να έχεις θετική ανταπόκριση. Εάν πάλι αναζητάς το άλλο σου μισό, θα πρέπει να βάλεις περισσότερο ρομαντισμό στη ζωή σου και να μη φοβάσαι την δέσμευση, γιατί είσαι από τους ανθρώπους που έχουν περάσει αρκετές δυσκολίες στα προσωπικά τους το τελευταίο χρονικό διάστημα και πρέπει να αποβάλλεις τις φοβίες και τις ανασφάλειες που έχεις.

Επαγγελματικά: Ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου ευνοεί ταξίδια και κοινωνικές επαφές. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα κάνεις έναν απολογισμό για να δεις πού έχεις κάνει λάθη και να αποφασίσεις με ποιον τρόπο θα κλείσεις τα κεφάλαια που έχεις ανοίξει στο παρελθόν. Είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά και να βάλεις πιο γερές βάσεις για το μέλλον. Στον εργασιακό σου χώρο, φίλε Παρθένε, θα πρέπει να έχεις υπομονή, γιατί θα συναντήσεις κάποια εμπόδια στο δρόμο σου. Μη χάσεις το κουράγιο σου, γιατί είναι κάτι προσωρινό. Σύντομα θα αποκατασταθούν οι ισορροπίες και θα μπορέσεις να τα διεκπεραιώσεις όλα, στο χρόνο που πρέπει.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Φίλε Ζυγέ, η εβδομάδα αυτή έχει ακόμη πίεση και μία αίσθηση ότι δεν παίρνεις ικανοποίηση σε βαθύτερο συναισθηματικό ή οικονομικό επίπεδο. Όμως τα πράγματα, με την Αφροδίτη να κινείται ήδη στους Ιχθείς από το προηγούμενο Σάββατο έχουν αρχίσει σιγά σιγά να βελτιώνονται και η ψυχολογική σου διάθεση θα βελτιωθεί αισθητά όσο περνούν οι ημέρες. Το σπίτι και η καριέρα σου όμως θα απορροφήσουν αρκετό από το χρόνο σου με συνέπεια να παραμελήσεις τη φυσική σου κατάσταση.

Αισθηματικά: Στον αισθηματικό τομέα των Ζυγών, αν είσαι από αυτούς που έχουν μια σοβαρή και σταθερή σχέση, ο σύντροφός σου θα σου εκφράσει τα παράπονά του, γιατί τον τελευταίο καιρό τον παραμελείς. Προσπάθησε να κερδίσεις το χαμένο έδαφος και να καλύψεις με κάθε δυνατό τρόπο την απομάκρυνση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας. Εάν η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, πρόσεξε να μην παρασυρθείς από ανθρώπους που δεν σου ταιριάζουν και πληγωθείς αργότερα. Άφησε να περάσει λίγο χρονικό διάστημα για να γνωριστείς καλύτερα μαζί τους και μετά αποφασίζεις τι θα κάνεις και τι είδους σχέση αξίζει να διατηρήσεις μαζί τους.

Επαγγελματικά: Για τους Ζυγούς, το πλανητικό σκηνικό των ημερών ευνοεί επαγγελματικές συναναστροφές και δραστηριότητες. Ασχολήσου περισσότερο με πράγματα που σου αρέσουν για να μπορέσεις να είσαι πιο δημιουργικός και πιο παραγωγικός. Βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις σταθερότητα και ασφάλεια σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Όσον αφορά στον οικονομικό τομέα, αγαπητέ Ζυγέ, θα υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για συζητήσεις και επαφές, ώστε να αυξήσεις το εισόδημά σου. Θα υπάρξει αύξηση των εσόδων σου, αλλά θα πρέπει να χειριστείς με σύνεση τα χρήματα που θα σου έρθουν και να αποφύγεις τις περιττές σπατάλες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Η Αφροδίτη, αγαπητέ Σκορπιέ, κινείται στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Ιχθύων και σε γεμίζει με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Οι αλλαγές που έρχονται αυτήν την εβδομάδα στα επαγγελματικά και αισθηματικά σου ζητήματα είναι αρκετές για να χαρίσουν άλλη, πιο πολύχρωμη και ζωντανή χροιά στον καμβά της καθημερινότητας σου.

Αισθηματικά: Για το Ζώδιο του Σκορπιού, η παραμονή του Άρη στην Παρθένο θα επιφέρει χαρούμενες αλλαγές στον ερωτικό τομέα, με ευχάριστες μελλοντικές εξελίξεις. Στη σχέση σου όμως, ίσως να αντιμετωπίσεις κάποιες μικρές διαφωνίες με το σύντροφό σου, εξαιτίας της δικής σου έντονης επιθυμίας για διασκέδαση. Ένα από τα κυριότερα παράπονά του θα είναι ότι δεν του δίνεις μεγάλη σημασία και τον παραμελείς, βάζοντας τη σχέση σας σε δεύτερη μοίρα. Δώσε του να καταλάβει πόσο σημαντικός είναι στη ζωή σου και πολύ γρήγορα η στάση του θα αλλάξει και θα εκπληρώσει όλες σου τις επιθυμίες. Εσύ που διανύεις ερωτικές μοναξιές, να ξέρεις ότι ο έρωτας θέλει θάρρος και θράσος. Απόβαλε τις ανασφάλειες που έχεις, φίλε Σκορπιέ, και πλησίασε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, με μεγαλύτερο δυναμισμό και τόλμη. Δεν θα βγεις χαμένος!!!

Επαγγελματικά: Σκορπιέ, αυτή την εβδομάδα καινούριες γνωριμίες και κοινωνικές συναναστροφές θα σε γεμίσουν με αισιοδοξία. Αιφνίδιες αλλαγές θα συμβούν, καθώς θα παρουσιαστούν ευκαιρίες, που θα σε βοηθήσουν να επιλύσεις τα προβλήματα που έχεις στον επαγγελματικό σου τομέα με επιτυχία και να επαναφέρεις την αρμονία και την ισορροπία στη ζωή σου. Παράλληλα, θα δεχτείς τη βοήθεια και τη στήριξη των συνεργατών σου, πάνω σε κάποια αρμοδιότητα που σου έχει ανατεθεί. Στα οικονομικά των Σκορπιών, δε θα υπάρξουν έντονες διακυμάνσεις, αλλά εσύ θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με την διαχείριση των χρημάτων σου, αποφεύγοντας περιττά έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Η εβδομάδα αυτή, φίλε Τοξότη, θα είναι από κάθε άποψη πιο βατή, παραγωγική και αποτελεσματική στους περισσότερους τομείς της ζωή σου που σε απασχολούν, από τις προηγούμενες. Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς, σου χαρίζει αυτοπεποίθηση, αλλά και τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να αναδείξεις με τον καλύτερο τρόπο την προσωπικότητά σου σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς σου. Πρόσεξε μόνο να μην παρασυρθείς από τα χαρμόσυνα μηνύματα που θα λάβεις και απόφυγε τις υπερβολές.

Αισθηματικά: Το πλανητικό σύστημα ευνοεί τους δεσμευμένους Τοξότες, ώστε να νιώσουν καλύτερα, απέναντι στο σύντροφό τους. Ωστόσο, αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, δεν πρέπει να αφήσεις τρίτα πρόσωπα να μπουν στη σχέση σου και να σε επηρεάζουν αρνητικά, γιατί θα προκαλέσεις σοβαρά προβλήματα, με την ακραία συμπεριφορά που θα βγάλεις. Συζήτησε με το ταίρι σου όλα αυτά που σου λένε και μην εμπιστεύεσαι τόσο εύκολα τον περίγυρό σου… Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Τοξότες, να είσαι πολύ προσεκτικός με τις επιλογές που θα κάνεις και να μην επενδύσεις από την πρώτη στιγμή στις καινούργιες γνωριμίες. Όλα θέλουν τον χρόνο τους.

Επαγγελματικά: Για τους Τοξότες, εύνοια θα υπάρχει αυτήν την εβδομάδα, όσον αφορά στα επαγγελματικά σχέδια. Η αισιοδοξία και η ευχάριστη διάθεση που θα έχεις, θα σε κάνει να δεις τη θετική πλευρά της ζωής και να θέσεις άμεσα σε εφαρμογή κάποια σχέδια για την κοινωνική και επαγγελματική σου καταξίωση. Θα ξεφύγεις από τον κατεστημένο τρόπο ζωής, που δεν είναι και πολύ του χαρακτήρα σου, και θα επιδιώξεις την εξέλιξή σου, με ενέργειες που θα αφορούν στο γενικότερο καλό. Από την άλλη, φίλε Τοξότη, θα πρέπει να είσαι προσεχτικός, όσον αφορά στη διαχείριση των οικονομικών σου και να μην ρισκάρεις τα χρήματά σου σε επενδύσεις, που σου υπόσχονται γρήγορο κέρδος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Φίλε Αιγόκερε, η έντονη παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σου για αυτήν την εβδομάδα δημιουργεί ένταση στις σχέσεις σου και αρκετή κινητικότητα στα επαγγελματικά σου. Απρόσμενα γεγονότα σε περιμένουν τις προσεχείς ημέρες, τα οποία θα σε ταράξουν και δεν θα σε αφήσουν σε ησυχία. Ζήτα τη συμβουλή του οικογενειακού σου περίγυρου και ακολούθησέ την. Είναι βέβαιο ότι αυτοί βλέπουν πιο αντικειμενικά και λογικά κάποια θέματα και θα σε βοηθήσουν να βρεις τις λύσεις που ζητάς.

Αισθηματικά: Σε εσένα που ανήκεις στο ζώδιο του Αιγόκερου, η εβδομάδα αυτή δημιουργεί κλίμα εντάσεων και διαφωνιών με το ταίρι σου. Εάν είσαι από τους τυχερούς εκπροσώπους του ζωδίου και διατηρείς μία μακροχρόνια σχέση θα πρέπει να λύσεις παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις που έχουν συμβεί με το σύντροφό σου και να βρεις τη χρυσή τομή επικοινωνίας, αν θέλεις να υπάρξει συνέχεια μεταξύ σας. Το ταίρι σου δείχνει πολύ κουρασμένο ψυχολογικά από τις συνεχείς συγκρούσεις που γίνονται και όσο κι αν προσπαθεί να σε πλησιάσει, εσύ φέρεσαι εγωιστικά. Άλλαξε στάση!!! Εσύ που διανύεις ερωτικές μοναξιές, καλό είναι αυτές τις ημέρες να χαλαρώσεις και να επικεντρωθείς στις αυστηρά προσωπικές σου ανάγκες. Βρες χρόνο να ξεκουραστείς, αγαπητέ Αιγόκερε, γιατί η σωματική σου υγεία πολύ γρήγορα θα σε προδώσει και μόνο αν έχεις ελεύθερο χρόνο, αναζήτησε τον έρωτα!!!

Επαγγελματικά: Αγαπητέ Αιγόκερε, μπερδέματα, έντονες συζητήσεις και ανακατωσούρα, όσον αναφορά στις σχέσεις σου με τους συνεργάτες, θα χαλάσουν την διάθεσή σου την εβδομάδα αυτή. Διώξε από τη ζωή σου οτιδήποτε είναι άχρηστο, πίστεψε στο εαυτό σου και στις δυνατότητές σου και χάραξε μια καινούργια πορεία, που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία που αναζητάς. Ξεδίπλωσε τα ταλέντα και τις ικανότητές σου στη δουλειά και εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, για να βελτιώσεις ή να αλλάξεις κάποια πράγματα που θέλεις πάρα πολύ και μέχρι τώρα δεν μπορούσες. Μη διστάσεις να προχωρήσεις, αν συναντήσεις εμπόδια και ανατροπές στα σχέδια σου, γιατί όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Φίλε Υδροχόε, την εβδομάδα αυτή θα έρθει μία σημαντικότατη ανάκαμψη στους τομείς της ζωής σου που σε απασχολούν και σε προβληματίζουν, με αποτέλεσμα να νιώσεις ασφαλής και σίγουρος για τον εαυτό σου. Οι εντάσεις και η νευρικότητα των προηγούμενων ημερών υποχωρούν και θα βιώσεις μία σχετική ηρεμία, χωρίς δράματα και ανατροπές. Μεγάλο ρόλο σε αυτό το σκηνικό παίζει η Αφροδίτη, που κινείται στους Ιχθείς από το περασμένο Σάββατο και σου χαρίζει λάμψη, γοητεία και δυναμικότητα, πέρα από τα συνηθισμένα.

Αισθηματικά: Για τους Υδροχόους, η εβδομάδα αυτή θα είναι ευνοϊκή, καθώς δημιουργεί ένα κλίμα θαλπωρής και ζεστασιάς στους συναισθηματικούς δεσμούς. Στη σχέση σου, θα μπορέσεις να αποκαταστήσεις την επικοινωνία και να επαναφέρεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Φρόντισε να του εκδηλώσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου και είναι βέβαιο πως θα λάβεις στοργή και τρυφερότητα, περισσότερη από ό,τι φαντάζεσαι. Αν ανήκεις στους ελεύθερους Υδροχόους, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να δεσμευτείς και οι γνωριμίες που θα κάνεις, θα περιέχουν όλες τις προϋποθέσεις που αναζητάς. Καλή αρχή!!!

Επαγγελματικά: Το πλανητικό σκηνικό, οργανώνει για εσένα, που ανήκεις στο ζώδιο του Υδροχόου, μια σειρά από ευκαιρίες, με ευχάριστες μελλοντικές εξελίξεις. Θα συμβούν κάποια απρόοπτα γεγονότα, που θα ταράξουν λίγο τις ισορροπίες στις επαγγελματικές σου σχέσεις, αλλά αν αποφύγεις προστριβές και διαπληκτισμούς, δεν θα έχεις αρνητικές εξελίξεις. Στην εργασία σου θα κάνεις κάποιες αναγκαστικές αλλαγές. Θα πρέπει μόνο να είσαι προσεκτικός και να μην αναλάβεις καινούργιες ευθύνες και υποχρεώσεις Οι δυσκολίες και οι αναποδιές δεν θα λείψουν, φίλε Υδροχόε, αλλά με την βοήθεια του κυβερνήτη σου Ουρανού από το ζώδιο του Κριού, είναι βέβαιο ότι θα καταφέρεις να βγεις ασπροπρόσωπος. Στα οικονομικά, θα υπάρξουν ευκαιρίες για να αυξήσεις το εισόδημά σου, με αποτέλεσμα να το ρίξεις και λίγο έξω. Έχε το νου σου να μην το παρακάνεις!!!

ΙΧΘΕΙΣ
Γενικά: Ευαίσθητε Ιχθύ, η εβδομάδα αυτή επιφυλάσσει δυναμικές εξελίξεις για τον επαγγελματικό σου τομέα, τόσο με επιτυχίες, αναγνώριση και ξεκινήματα, όσο και με απότομες αλλαγές και αστάθεια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθείς!!! Άσε το παρελθόν στην άκρη και κινήσου προς τα εμπρός, με θετικότητα και δυναμισμό. Με τη βοήθεια της Αφροδίτης από το ζώδιό σου, μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.

Αισθηματικά: Για τους Ιχθείς, το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας ευνοεί τις κοινωνικές συναναστροφές. Προσοχή όμως στους μικροεγωισμούς, που θα προκύψουν με το ταίρι σου. Κράτησε τους τόνους χαμηλούς και μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από το σύντροφό σου, γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα από το πουθενά. Εσύ που ανήκεις ακόμη στην κατηγορία των αδέσμευτων Ιχθύων, θα κάνεις γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου κύκλο, που θα σε ενθουσιάσουν, αλλά και μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον θα εμφανιστεί ξαφνικά ένα πρόσωπο, που θα σε αναστατώσει και θα ξυπνήσει μέσα σου πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Επαγγελματικά: Για τους Ιχθείς, η σύσφιξη σχέσεων με τους συνεργάτες και οι έντονες κοινωνικές συναναστροφές, θα ευνοήσουν το οικονομικό τομέα την εβδομάδα αυτή, με τον Ερμή να κινείται στον Αιγόκερω. Στα εργασιακά σου, θα πρέπει να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις και μετά να παρακινήσεις τους συνεργάτες σου να γίνουν πιο παραγωγικοί και να σε βοηθήσουν να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου. Τα αποτελέσματα θα είναι θετικά, αφού θα πετύχεις τις ριζικές αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου και θα νιώσεις ηθική ικανοποίηση. Στα οικονομικά σου, αγαπητέ Ιχθύ, απόφυγε να ρισκάρεις σε επενδύσεις και καινούργια ανοίγματα, γιατί δεν θα έχεις τα αποτελέσματα που προσδοκείς.

Read More

And More