ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 23 έως 29 Ιουλίου. Τι προβλέπουν τα άστρα;

Πως θα είναι και αυτή η εβδομάδα; Τι λένε τα άστρα; Τι μας “υπόσχονται”; Πως θα είναι τα ερωτικά και τα επαγγελματικά μας; Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα;

Αν σε απασχολεί κάτι συγκεκριμένο και χρειάζεσαι μια πιο προσωπική άποψη κάνε “κλικ” εδώ

ΚΡΙΟΣ

Έντονες προβλέπονται οι επόμενες ημέρες για εσένα με την Σελήνη να κινείται από την Τρίτη στον Ζυγό και να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιό σου και να φέρνει αιφνίδιες αλλαγές στα επαγγελματικά και στα αισθηματικά σου. Προσπάθησε να μην εμπλακείς σε περιπέτειες, απομακρύνσου από δυσάρεστους ανθρώπους και απόφυγε πολυσύχναστους χώρους. Φρόντισε την ασφάλεια τόσο των αισθηματικών όσο και των οικονομικών σου και προφυλάξου από επιτήδειους, που μπορεί να σε παραπλανήσουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μην αφήνεις τις φαντασιώσεις σου να σε παγιδεύουν και μην παρασύρεσαι από ψευδαισθήσεις, που τροφοδοτούν οι υποσχέσεις του συντρόφου σου. Φρόντισε να είσαι ρεαλιστής και να κινήσεις τα νήματα της σχέσης σου σε λογικά επίπεδα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, καλό θα είναι να φροντίσετε να περάσετε καλά και μόνοι σας, χωρίς την εμμονή της δέσμευσης, που μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις και ενέργειες.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Κριός, αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να κρατάς χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου και να μην ανακατεύεσαι σε καταστάσεις, που δε σε αφορούν. Δείξε σοβαρότητα και αυτοσυγκράτηση σε τυχόν προτάσεις που θα σου γίνουν, γιατί ενώ υπάρχει καλή θέληση, οι δυσκολίες θα είναι αρκετές για να εφαρμοστούν. Αυτό οφείλεται στο ότι ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα και να βάζει εμπόδια εκεί που δεν το περιμένεις. Κάνε υπομονή. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να δείξεις σύνεση, ειδικά σε κάποια απρόσμενα έξοδα, που θα σου παρουσιαστούν αυτήν την εβδομάδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα επηρεάσει την ψυχολογική σου κατάσταση και θα διογκώσει τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα σε σχέσεις και σε συναλλαγές με τρίτους. Η αναδιοργάνωση είναι απαραίτητη, ώστε να ισορροπήσεις καταστάσεις που σε αγχώνουν και μπορείς τώρα να το κάνεις, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τον Άρη στον Ζυγό και από την Σελήνη στο ίδιο ζώδιο από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη. Οι σωστές δημόσιες σχέσεις, οι εύστοχες επαφές και τα ταξίδια θα σου προσφέρουν την ευκαιρία να προωθήσεις τις επιδιώξεις σου.

Αισθηματικές
Ευχάριστα θα είναι τα μαντάτα για την ερωτική σου ζωή, αν είσαι Ταύρος, καθώς ό,τι κι αν ζητήσεις, το πιθανότερο είναι να το έχεις. Το συναίσθημα που θα σου εκφράσει ο σύντροφός σου θα εξαφανίσει τις ανασφάλειες που νιώθεις και το ρομαντικό κλίμα θα είναι αυτό που θα αντικαταστήσει οποιαδήποτε αρνητική διάθεση. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχετε πολλές ευκαιρίες να γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα μέσω του φιλικού σας περίγυρου και να περάσετε πολύ καλά μαζί τους. Δεν αποκλείεται μάλιστα να ξεκινήσετε και μια νέα σχέση!

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή ευνοεί τους στόχους σου. Κινήσου δυναμικά, για να πετύχεις ακόμα και αυτούς που θεωρείς δυσκολότερους και φρόντισε να συμβουλευτείς τα άτομα που εμπιστεύεσαι, ώστε να κάνεις το επόμενο βήμα στη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου έχεις μπόλικες υποχρεώσεις, που πολλές φορές σου χαλούν τη διάθεση. Αν συγκρατηθείς και δεν παρασυρθείς από την καταναλωτική σου μανία, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις τις καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία πολύ καλή εβδομάδα σε περιμένει, κατά την οποία θα πετύχεις πολλούς από τους στόχους που έχεις θέσει. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, μόνο όμως αν τις έχεις προγραμματίσει και οργανώσει λεπτομερώς. Το Σαββατοκύριακο, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί ο κυβερνήτης σου Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Λέοντα με τον Ήλιο από το ίδιο ζώδιο, χρειάζεται να είσαι προσεχτικός σε ό,τι συναλλαγές σκοπεύεις να κάνεις. Ξεκόλλα από τα παλιά και μη σκέφτεσαι περασμένες καταστάσεις, γιατί σε ρίχνουν ψυχικά και σου χαλάνε τη διάθεση.

Αισθηματικές
Αν ανήκεις στους Διδύμους, η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα προσπαθήσει να σου… ανοίξει επιτέλους τα μάτια, ώστε να δεις το ταίρι σου με περισσότερη κατανόηση και να δείξεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα στις συζητήσεις σας. Μην αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες τυχόν ευκαιρίες, που θα σου χτυπήσουν την πόρτα. Κι εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι, μην απογοητεύεσαι. Πέρνα το χρόνο σου όσο καλύτερα μπορείς και να θυμάσαι πως το σύμπαν… συνωμοτεί για να βρεις τον έρωτα που έχεις ονειρευτεί!!!

Επαγγελματικές
Όχι μόνο θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου, αλλά θα δεις και τους συνεργάτες σου να είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν στα θέματα που θέλεις να ολοκληρώσεις. Ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί και με λίγη διασκέδαση, που τόσο πολύ την έχεις ανάγκη. Μην πάρεις αποφάσεις αυτήν την εβδομάδα, που αφορούν στο μέλλον των οικονομικών σου. Αντίθετα, πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα τις υποχρεώσεις σου, για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα επηρεάζει τις σχέσεις σου, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να αγχωθείς ή να ανησυχήσεις. Μην επιτρέπεις σε ανθρώπους που δεν σε νοιάζονται πραγματικά, να σε πηγαίνουν πίσω σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου και συντήρησε τους δεσμούς που έχεις με τα άτομα που σε προκαλούν να πας ένα βήμα μπροστά. Είσαι ήδη αρκετά επηρεασμένος από την υπερένταση και τις δυσκολίες που έχει προκαλέσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Λέοντα και τα γεγονότα που έχουν μεσολαβήσει σε προειδοποιούν ότι πρέπει να ξεκουραστείς, αν θέλεις να λύσεις τα προβλήματα σου.

Αισθηματικές
Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου αρχίζουν να αλλάζουν. Θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για την βελτίωση της σχέσης σας. Οφείλεις, πάνω από όλα στον εαυτό σου, να είσαι ειλικρινής και ξεκάθαρος μαζί του, αν πραγματικά θέλεις να αλλάξεις τα κακώς κείμενα. Εσύ που ακόμα έχεις για συντροφιά τη μοναξιά, φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με αισιοδοξία και μην μεμψιμοιρείς, γιατί εσύ είσαι υπεύθυνος κατά κύριο λόγο και για τα καλά και τα κακά που θα έρθουν στο δρόμο σου.

Επαγγελματικές
Φρόντισε να συνεργαστείς με τους συναδέλφους σου αυτήν την εβδομάδα, για να λύσεις προβληματικά θέματα στη δουλειά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις, που δεν πρέπει να τις προσπεράσεις, γιατί σε συμφέρουν. Κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις που θα αντιληφθείς, θα σε κάνουν να δεις τι και ποιος κρύβεται πίσω από αυτά που σε απασχολούν. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Φρόντισε να μην κάνεις πολλά έξοδα. Κάποια νομικά ή φορολογικά ζητήματα που θα σε απασχολήσουν, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις, αν θελήσεις να τα διεκπεραιώσεις επί της ουσίας.

ΛΕΩΝ

Μπορεί το ξεκίνημα της εβδομάδας να σε βρίσκει με τον Ήλιο στο προσκεφάλι σου και να σου χαρίζει τις ευεργετικές του ιδιότητες, από την άλλη όμως ο Ερμής εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί προβληματισμούς και ανησυχίες. Απόφυγε να κάνεις απαισιόδοξες σκέψεις και μπες δυναμικά στην αρένα της μάχης. Σε χαρακτηρίζει η αντοχή και η ικανότητα επιβίωσης, γι’ αυτό δείξε ψυχραιμία και διαχειρίσου εκ νέου τις υποθέσεις σου, ώστε να μην αφήσεις εκκρεμότητες στο μέλλον. Προσαρμόσου σε κάτι που είναι μη αναστρέψιμο, όπως το γενικότερο κλίμα και οι συνθήκες, που αλλάζουν στο περιβάλλον σου.

Αισθηματικές
Κάποιο τρίτο πρόσωπο από το οικογενειακό περιβάλλον θα εισβάλλει στη σχέση σου και θα προσπαθήσει να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, για οικονομικούς λόγους. Κράτα απόλυτη στάση απέναντί του και μην του αφήσεις περιθώρια να δράσει. Έτσι μόνο μπορείς να διαφυλάξεις το δεσμό σου. Εάν πάλι είσαι ελεύθερος, μην αγχώνεσαι και εκμεταλλεύσου τις καλές επιρροές που σου στέλνει η Σελήνη το Σαββατοκύριακο από τον Τοξότη, για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Επαγγελματικές
Ό,τι έχεις στο μυαλό σου και θέλεις να πετύχεις στον τομέα της δουλειάς σου, μπορείς να το κάνεις, με πρακτικές και λογικές κινήσεις. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην δίνεις σημασία στις παράλογες απαιτήσεις των προϊσταμένων σου. Η σκληρή και μεθοδευμένη δουλειά είναι αυτή που θα σε ανταμείψει στο τέλος, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Σε καμία περίπτωση μην παρεκκλίνεις από τους στόχους σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι έντονη και θα επηρεάσει τόσο τα επαγγελματικά σου συμφέροντα όσο και τις προσωπικές σου φιλοδοξίες. Θα πρέπει να είσαι προσεχτικός σε θέματα που αφορούν στην κοινωνική σου πρόοδο και να μην ριψοκινδυνέψεις σε εγχειρήματα, που δεν υπόσχονται τίποτε σίγουρο. Η πίεση που θα νιώθεις, για ξεκαθαρίσματα σε επαγγελματικό και σε αισθηματικό επίπεδο, θα είναι έντονη και θα σου δημιουργήσει στρες κι εκνευρισμό. Προσπάθησε να είσαι ήρεμος και με καθαρό μυαλό να κάνεις τις πιο ορθές επιλογές προς το συμφέρον σου.

Αισθηματικές
Έντονος ερωτισμός και πάθος θα σε διακατέχουν αυτήν την εβδομάδα στη σχέση σου και αν καταφέρεις να οργανώσεις μια μικρή απόδραση, θα έρθεις σίγουρα ακόμα πιο κοντά στο ταίρι σου. Μην αφήσεις υποψίες και αμφιβολίες να βγουν στην επιφάνεια, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να τσακωθείς με το σύντροφό σου, χωρίς ουσιαστικό λόγο και αιτία. Εσύ που κάνεις μόνιμη παρέα με την μοναξιά, καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις πρώτα τι είναι αυτό που θέλεις και μετά να αναζητήσεις τον στόχο σου! Διαφορετικά, είναι σίγουρο πως θα οδηγηθείς σε κάποια λανθασμένη επιλογή…

Επαγγελματικές
Πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός στον τρόπο που χειρίζεσαι τα πράγματα στο χώρο της δουλειάς σου, καθώς και σε ό,τι αφορά στα μελλοντικά σου σχέδια. Να θυμάσαι ότι είναι στο χέρι σου αν θα βγεις νικητής ή χαμένος, από τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι και ποιους εμπιστεύεσαι. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις όλο και αυξάνονται. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις αυτήν την εβδομάδα, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΖΥΓΟΣ

Μην αφήνεις άλλο το άγχος να σου κρύβει την αλήθεια. Αυτή την εβδομάδα χαλάρωσε και τόλμα επιτέλους να δεις με καθαρό μάτι θέματα και καταστάσεις που μέχρι τώρα προτιμούσες να αγνοείς, ώστε να καταφέρεις να δώσεις τις απαιτούμενες λύσεις. Πρόσθετες υποχρεώσεις έρχονται και αν δεν αποφασίσεις να τις αντιμετωπίσεις τώρα που είναι νωρίς, θα αγχωθείς επικίνδυνα. Το Σαββατοκύριακο χρειάζεται να είσαι πιο προσεχτικός από ό,τι συνήθως, διότι η αρνητική όψη που πραγματοποιεί ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή, από τον Λέοντα και οι δύο, θα φέρει στο προσκήνιο διαφωνίες με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου και με τρίτους, που επηρεάζουν όμως άμεσα την πρόοδό σου.

Αισθηματικές
Ο Άρης από το ζώδιό σου είναι εδώ για να σου δώσει ευκαιρίες προκειμένου να βελτιώσεις λίγο την κατάσταση στη σχέση σου. Σε περιμένει μία ενδιαφέρουσα εβδομάδα, γεμάτη πάθος αλλά και ένταση. Τι θα προτιμήσεις από τα δύο είναι στη δική σου βούληση! Αν ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, κάτι καινούριο έρχεται στον ορίζοντα, αρκεί να ρίξεις λίγο τον πήχη στις προσδοκίες σου και να σταματήσεις να αναζητάς την τελειότητα. Τυχόν επιστροφές από το ερωτικό σου παρελθόν καλό είναι να αντιμετωπιστούν με την απαραίτητη σοβαρότητα, γιατί οι άνθρωποι αλλάζουν…

Επαγγελματικές
Κάποια προβλήματα στη δουλειά είναι στο πρόγραμμα και γι’ αυτό πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, αν θέλεις να βρεις τις αναγκαίες λύσεις. Για καλή σου τύχη, έχεις μαζί σου την Σελήνη από το ζώδιό σου, από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη, που σε ευνοεί, προκειμένου να ισορροπήσεις κάπως τις καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά θα αρχίσουν σιγά-σιγά να ισορροπούν. Μέχρι τότε, μην κάνεις καμία οικονομική συναλλαγή που να έχει σχέση με έξοδα και προγραμμάτισε πιο αποτελεσματικά το πλάνο των οικονομικών σου, ώστε να ανταπεξέλθεις ικανοποιητικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία ιδιαίτερα κοινωνική εβδομάδα σε περιμένει και θα έχεις αρκετές και ενδιαφέρουσες προσκλήσεις για εκδηλώσεις και φιλικές συνευρέσεις, όπου μπορείς να διασκεδάσεις και να ξεχαστείς από το άγχος που σε ταλαιπωρεί στον επαγγελματικό τομέα. Από την Πέμπτη μέχρι το Σάββατο, που η Σελήνη θα κινείται στο ζώδιό σου, τόλμησε να κάνεις αλλαγές που θα σε ανανεώσουν και μην φοβηθείς να ρισκάρεις. Έχεις όλα τα εφόδια να φτάσεις στην επιτυχία, αρκεί να προσέξεις όλες οι κινήσεις σου να είναι μεθοδικές και όχι βιαστικές.

Αισθηματικές
Τα καλά νέα δεν σταματούν να έρχονται για εσένα, καθώς η εβδομάδα αυτή θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δεν θα μπορεί να σε… συγκρατήσει κανένας! Αυτόν τον καιρό θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να έρθετε πιο κοντά. Αν ανήκεις στην κατηγορία των ελεύθερων και ωραίων Σκορπιών, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και αυτό που είναι να έρθει, θα έρθει στην ώρα του και από εκεί που δεν το περιμένεις. Οι πλανήτες πάντως σου ανοίγουν το δρόμο για να το συναντήσεις, το μόνο που σου απομένει είναι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για να το αναγνωρίσεις.

Επαγγελματικές
Δεν υπάρχουν συγκλονιστικές εξελίξεις αυτήν την εβδομάδα στη δουλειά σου. Πέρνα την εβδομάδα σου έτσι όπως θα έρθει, χωρίς να πιέσεις τον εαυτό σου να ασχοληθεί με καταστάσεις που θα σε κουράσουν. Στα οικονομικά, προσπάθησε να μην ξοδεύεις πολλά χρήματα και να μην κάνεις κινήσεις που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από την πρώτη κιόλας ημέρα της εβδομάδας ένας λαβύρινθος από υποθέσεις και θέματα που ζητούν λύσεις, θα σε απομονώσει από τον υπόλοιπο κόσμο και θα αισθανθείς κάπως άβολα. Φρόντισε μόνο να αφιερώσεις λίγο χρόνο και στους δικούς σου ανθρώπους, γιατί στο τέλος της εβδομάδας, από τις τόσες πολλές ώρες υπερωρίας που θα δουλέψεις, μπορεί να χρειαστείς κι εσύ ψυχολογική υποστήριξη και βοήθεια, για να τα βγάλεις πέρα.

Αισθηματικές
Απρόσμενα γεγονότα σε πλημμυρίζουν από χαρά και έρωτα στην αισθηματική σου ζωή. Η καλοτυχία των ημερών οφείλεται εν μέρει βέβαια και στην Αφροδίτη, η οποία από τους Διδύμους αλλάζει πολλά πράγματα στη σχέση σου και σου φέρνει νέες ευκαιρίες, για να βελτιώσεις το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Όσο για εσένα που ακόμη ψάχνεις το έτερον σου ήμισυ, το Σαββατοκύριακο που η Σελήνη θα σε φωτίζει από το ζώδιό σου, θα έχεις πολλές κατακτήσεις και αρκετές ευκαιρίες για να ζήσεις τον απόλυτο έρωτα. Δώσε μία ευκαιρία σε ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον να έρθει κοντά σου και να γνωριστείτε καλύτερα. Η θεά Τύχη θα είναι με το μέρος σου.

Επαγγελματικές
Κινήσου φρόνιμα και συνετά αυτήν την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου. Μην κάνεις καμιά αλλαγή στη δουλειά σου και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά. Στα μέσα της εβδομάδας θα σου πέσει πολύ δουλειά και θα έχεις πολύ τρέξιμο. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου, αυτήν την εβδομάδα θα είναι σε στασιμότητα. Δείξε αυτοσυγκράτηση στα άσκοπα έξοδα και προστάτευσε τα κεκτημένα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αυτή ‘‘χτυπάει’’ τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και τις οδηγεί σε ένα ουσιαστικό επίπεδο. Έτσι, αν περιμένεις την οριστική απάντηση για μία δουλειά, για την επισημοποίηση μίας σχέσης ή την οριστικοποίηση ενός γάμου, οι εξελίξεις μπορεί να είναι σημαντικές. Βέβαια, δεν θα αποφύγεις έναν εκνευρισμό ή μία ένταση στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ο οποίος θα σε επηρεάσει αρνητικά και θα σου ρίξει την ψυχολογική σου διάθεση.

Αισθηματικές
Αφιέρωσε λίγο χρόνο στο ταίρι σου και χαλαρώστε μαζί. Η θέση του Άρη στον Ζυγό σε προτρέπει να το κάνεις και να βρεις τη γαλήνη που αναζητάς. Μην αργείς λοιπόν και κάνε τις προτάσεις σου, για να περάσετε πολύ όμορφα οι δυο σας και να αναθερμάνετε τον έρωτα σας! Κι αν πάλι βρίσκεσαι ακόμη στη φάση της αναζήτησης, συνέχισε να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες για να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και πολύ γρήγορα αυτός ή αυτή που θέλεις θα έρθει κοντά σου.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν μια χαρά. Μην επιτρέπεις λοιπόν σε ανασφάλειες και άγχη να σου δημιουργούν περιττή κούραση και πίεση. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και ήρθε επιτέλους η ώρα οι κόποι σου να αποδώσουν καρπούς. Θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου και θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις ανοίγματα, που το μόνο που θα κάνουν θα είναι να σε επιφορτίσουν με στρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα να περιμένεις σταθερή βελτίωση στα οικονομικά σου, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι μπορείς να ξοδεύεις αλόγιστα. Τόσο η θέση του Άρη στον Ζυγό, όσο και η Αφροδίτη στους Διδύμους, σου δίνουν μία ακόμη ευκαιρία να ασχοληθείς σοβαρά με την αισθηματική σου ζωή και να την βάλεις σε νέες βάσεις. Μία έκπληξη θα σε βγάλει από την ρουτίνα, την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, με τη Σελήνη να κινείται στον φιλικό για εσένα Τοξότη και να σου χαρίζει δυναμισμό και ερωτισμό.

Αισθηματικές
Προσπάθησε να μην απομακρύνεσαι από το ταίρι σου και άρχισε να του μιλάς ανοιχτά, για να βρείτε από κοινού λύσεις σε θέματα που σας προβληματίζουν. Αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα, τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά! Μην αναλώνεσαι σε περασμένα ζητήματα, γιατί αν μη τι άλλο, θα έπρεπε ήδη να τα έχεις ξεχάσει! Εάν είσαι αδέσμευτος, η συμβουλή των άστρων είναι να σταματήσεις να κυνηγάς το ανέφικτο και να προσαρμοστείς στην κατάσταση που βιώνεις. Θα νιώσεις πολύ καλύτερα και οι πιθανότητες να βρεις μία παρέα να κοιμάσαι τα βράδια είναι μεγαλύτερες!!!

Επαγγελματικές
Οι στόχοι και οι ιδέες σου θα μπουν σε καλό δρόμο τις προσεχείς ημέρες, αν είσαι Υδροχόος, και η θέση του Δία στους Διδύμους, θα σου ανοίξει διάπλατα τις πόρτες επικοινωνίας με τους συνεργάτες σου. Οι γνωριμίες που θα κάνεις τώρα, θα σου χρειαστούν πολύ γρήγορα για την επίτευξη των επαγγελματικών σου σχεδίων, γι’ αυτό καλό θα είναι να είσαι ιδιαίτερα διπλωματικός στα λόγια και στις κινήσεις σου. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι περισσότερο φειδωλός στις αγορές και στα έξοδά σου και να μην υποκύπτεις συνεχώς στην παγίδα του καταναλωτισμού.

ΙΧΘΕΙΣ

Η εβδομάδα που ξεκινά θα μπερδέψει λίγο τα θέλω σου με τις ανάγκες σου. Ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου και να θολώνει την κρίση και τη λογική σου. Ο επίσης ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα σε κάνει κάπως ευερέθιστο σε ό,τι αφορά στα προσωπικά σου ζητήματα. Φρόντισε λοιπόν να ξεκαθαρίσεις μέσα σου πώς αισθάνεσαι, να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά και πολύ εύκολα, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου θα βελτιωθούν αισθητά. Να ξέρεις πως αν ασχοληθείς παράλληλα με πολλά ζητήματα, κάπου θα κάνεις σίγουρα λάθος. Γι’ αυτό, βάλε πρόγραμμα και η επιτυχία θα είναι εγγυημένη!

Αισθηματικές
Μία πολύ ερωτική εβδομάδα γεμάτη αξέχαστες εμπειρίες σε περιμένει. Αν υπάρχει κάτι ακόμα που σε προβληματίζει στη σχέση σου, η Σελήνη από την Παρθένο στο ξεκίνημα της εβδομάδας, θα σε βοηθήσει να το λύσεις. Άσε λοιπόν τους εγωισμούς και εκφράσου έτσι όπως πρέπει, για να υπάρχει αρμονία και ισορροπία ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Και αν ακόμη ψάχνεσαι, καλό θα ήταν να κατασταλάξεις πρώτα μέσα σου όσον αφορά στο τι ζητάς και μετά να ανοίξεις τα φτερά σου για το ταξίδι του έρωτα…

Επαγγελματικές
Συμφέρουσες προτάσεις και καλές συνεργασίες φέρνει στο κατώφλι των επαγγελματικών σου η Σελήνη από τον Ζυγό, από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη. Μην αναβάλεις άλλο ξεχασμένες υποθέσεις του παρελθόντος και κάνε τις απαραίτητες κινήσεις, για να τις διεκπεραιώσεις. Επίσης μην σπαταλάς άδικα το χρόνο σου, προσπαθώντας να εξισορροπήσεις πράγματα και καταστάσεις σε σχέση με τους συνεργάτες σου. Τώρα που ο Ερμής κινείται ανάδρομα, υπάρχει μία μεγαλύτερη δυσκολία στο να επιβάλεις αυτά που εσύ νομίζεις σωστά. Κάνε υπομονή όμως και η ώρα πλησιάζει! Στα οικονομικά σου, αν και τα έξοδα συνεχίζονται, τα πράγματα θ’ αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις αρκετά τα έσοδά σου.

Read More

And More