18χρονη έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και οι συμμαθητές της μετέτρεψαν το φέρετρό της σε λέυκωμα αποφοίτησης!

Η Laura Hillier διαγνώστηκε στα 13 της με λευχαιμία. Για τέσσερα χρόνια ήταν καλά αλλά ο καρκίνος επανήλθε. Δυστυχώς πέθανε στις 20 Ιανουαρίου και οι γονείς της διέδωσαν τα δυσάρεστα νέα μέσα από τη σελίδα που είχε φτιαχτεί στο facebook για να παρακολουθούν οι φίλοι της την εξέλιξή της.

Η Laura ζούσε και πήγαινε σχολείο στον Καναδά και όλο τον καιρό είχε την αμέριστη συμπαράσταση των συμμαθητών της… Στις 30 Ιανουαρίου έγινε η κηδεία της και όλοι βρέθηκαν στο σημείο του αποχαιρετισμού για το τελευταίο αντίο. Την ιστορία της όμως την έμαθαν παγκοσμίως, όταν δάσκαλοι και συμμαθητές αποφάσισαν να κάνουν κάτι πολύ συγκινητικό…

Τα παιδιά λοιπόν, από το λύκειο Nelson στο Ontario, ήξεραν της αγάπη της για τη μουσική και το θέατρο και θέλησαν μετατρέψουν το φέρετρό της σε λεύκωμα αποφοίτησης, γράφοντας όλοι με χρωματιστούς μαρκαδόρους σημειώματα αγάπης κι αφιερώσεις.

Οι δυνατές αυτές εικόνες, κάνουν τον γύρο του κόσμου, με τα συγκινητικά μηνύματα ν’ αποκτούν τεράστια αξία. Το αγαπημένο της χρώμα ήταν το μωβ και όλα στην τελετή είχαν την απόχρωση αυτή. Από τα λουλούδια, μέχρι και τα ρούχα των αγαπημένων της ανθρώπων που βρέθηκαν εκεί για το τελευταίο αντίο.



Δες τις φωτογραφίες που κάνουντο γύρο του κόσμου

Read More

And More