5 beauty κόλπα που κάνουν οι Άγγελοι της Victoria Secret για να δείχνουν sexy!

Είναι τα πιο sexy κορίτσια που περπάτησαν ποτέ στην γη. Γι’αυτό και δεν τα λέμε καν κορίτσια. Τα λέμε Αγγέλους. Το νέο, λοιπόν, είναι ότι οι Άγγελοι της Victoria Secret έδωσαν ένα Show προχθές κάνοντάς μας να μετανιώνουμε για όλες εκείνες τις πάστες που φάγαμε!

Επειδή, όμως, δεν είναι δυνατόν να αποκτήσουμε το σώμα τους από την μια στιγμή στην άλλη έτσι κι αλλιώς, κι επειδή εδώ είναι η beauty στήλη ας κάνουμε focus στην ομορφιά και τα μυστικά που εφαρμόζουν οι Άγγελοι και οι experts τους στο μακιγιάζ και τα μαλλιά τους. Σημείωσε!

1. Χρησιμοποιούν foundation έναν τόνο πιο σκούρο από την επιδερμίδα τους!

Για να δώσει στα πρόσωπα των Αγγέλων αυτό το sunkissed αποτέλεσμα, ο Dick Page χρησιμοποίησε foundation έναν τόνο πιο σκούρο από το φυσικό τους χρώμα, ενώ απλώνει το foundation με το Beautyblender (αυτό το στρογγυλό σφουγγαράκι σε σχήμα αυγού που μπορείς να βρεις εδώ). Η Alessandra Ambrossio, όμως, αποκάλυψε ένα ακόμη μυστικό των Αγγέλων: “μένω στο LA οπότε η επιδερμίδα μου είναι μαυρισμένη έτσι κι αλλιώς. Αλλά κάνω πάντα ένα spray μαυρίσματος πριν το show!”.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαυρισμένη τον Χειμώνα! Πώς να κάνεις το sexy bronzing μακιγιάζ σωστά τώρα!

2. Βγάζουν selfie για να δουν αν έχουν βαφτεί σωστά!

Η Candice Swanepoel έχει πει: “αν βγάλω μια selfie και το πρόσωπό μου γυαλίζει σημαίνει πως το μακιγιάζ δεν είναι καλό! Το σωστό μακιγιάζ πρέπει να έχει λάμψεις αλλά να μην δείχνει λιπαρό. Πάντα έχω μια πούδρα με σφουγγαράκι για να περνάω την ζώνη Τ (μέτωπο, μύτη, πηγούνι).
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 23 tricks για να βγαίνεις ωραία στις φωτογραφίες!

3. Δεν βγαίνουν ποτέ στον ήλιο χωρίς αντηλιακή!
Η Ambrossio ορκίζεται στην καθημερινή χρήση αντηλιακής που προστατεύει την επιδερμίδα της από την φωτογήρανση. “Αφού κλείσεις τα 30 αν θες να συνεχίσεις να εργάζεσαι ως μοντέλο θα πρέπει να φοράς οπωσδήποτε αντηλιακή!”.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έχεις λιπαρή επιδερμίδα; Δες εδώ τις 7 καλύτερες αντηλιακές προσώπου!

4. Κόβουν το αλκοόλ δύο εβδομάδες πριν το show!
H Constance Jablonski το κάνει πάντα πριν από ένα show (μπορείς να κρατήσεις το tip αν έχεις ένα κάλεσμα ή λίγο πριν τις γιορτές μιας και πλησιάζουν): “Δεν πίνω πολύ αλλά το κρασί είναι γεμάτο ζάχαρη και δεν είναι ό,τι καλύτερο για την επιδερμίδα!¨.

5. Φτιάχνουν τους τέλειους κυματισμούς τους με μια μυστική τεχνική!


… Η οποία μάλιστα τεχνική είναι και πολύ εύκολη! Και στην δείχνουμε σε αυτό το βίντεο!

Read More

And More