Οι 6 εντολές του σέξι

Θέλεις να είσαι σέξι αλλά φοβάσαι μήπως το παρατραβήξεις;
Δες εδώ πως επιλέγουν να ντυθούν οι σταρ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και ακολούθησε τα στιλιστικά τους βήματα!

1. ANIMAL PRINT

H Rihanna ξέρει πολύ καλά τους κανόνες του σέξι και τους εφαρμόζει σχεδόν σε κάθε της εμφάνιση. Της αρέσουν πολύ οι στιλιστικοί πειραματισμοί και μάλλον τα καταφέρνει πολύ καλά, αν κρίνουμε από το τελικό αποτέλεσμα! Εδώ επιλέγει να συνδυάσει δύο διαφορετικά animal prints από τη σειρά Happy Leo των D&G. Μας αρέσει πολύ ο τρόπος που το χειρίζεται χωρίς περιττά αξεσουάρ επιτυγχάνοντας ένα sexy look.

2. ΜΑΞΙ

Το μάξι είναι σέξι! Έτσι φαίνεται και από την εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού η οποία φοράει ένα μάξι φόρεμα με φάσες και το στενεύει στη μέση με μια πολύ φαρδιά ζώνη. Λατρεύουμε τον τρόπο με τον οποίο τα μάξι φορέματα διαγράφουν την γυναικεία σιλουέτα αναδεικνύοντας τα δυνατά της σημεία. Προτίμαμε τα στράπλες γιατί επιμηκύνουν το μπούστο και δίνουν έναν πιο σέξι τόνο.

3. ΚΑΥΤΑ ΣΟΡΤΣ

H Ελένη Φουρέιρα γνωρίζει ότι τα πόδια της είναι από τα δυνατότερα σημεία της και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο. Συνδυάζει τέλεια το καυτό της λευκό σορτς με ένα loose τοπ και ψηλοτάκουνα. Τόλμησέ το και εσύ αλλά απέφυγε τα παραφορτωμένα με τσέπες και πιέτες σορτσάκια γιατί προσθέτουν πόντους.

4. ΤΖΙΝ

Το τζιν είναι το καθημερινό σέξι! Τόλμησέ το σε άπειρους συνδυασμούς! Μπορείς να το φορέσεις με ψηλοτάκουνα, πλατφόρμες ή και μπότες όπως η Gisele. Επίσης μπορείς να το συνδυάσεις με φαρδιά τοπ, πουκάμισα ή ακόμα και με ένα απλό λευκό t-shirt. Όσο πιο απλό τόσο πιο σέξι. Δεν είναι τυχαία το διαχρονικότερο ρούχο.

5. ΠΕΝΣΙΛ ΦΟΥΣΤΑ

Οι πένσιλ φούστες είναι ο καλύτερος σύμμαχός σου για να είσαι σέξι και ο καλύτερος τρόπος να αναδείξεις τις καμπύλες σου. Συνδύασε την με ένα λευκό πουκάμισο για πρωινές εμφανίσεις ή με ένα glamorous τοπ όπως η Kim Kardashian για ένα πιο βραδινό look.

6. MINI

Η πλέον διαχρονική πρόταση που μπορείς να επιλέξεις αυτό το καλοκαίρι δεν είναι άλλη από το μίνι. O βασιλιάς του σέξι! Μίνι σε όλες του τις εκδοχές: με βολάν όπως το προτιμάει η Τάμτα και όπως το έχουν προτείνει πολλοί οίκοι (βλ. Stella McCartney, Alexander McQueen…) ή σε ίσια γραμμή ακολουθώντας το πρότυπο της Δέσποινας Βανδή (βλ. Marc Jacobs, Balmain…).

Read More

And More