6 καλλυντικά που αν μπορούσαμε να πάρουμε στο Survivor τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα

Αν είχα αρκετό θάρρος θα έκανα αυτό το θέμα: “Έμεινα ένα μήνα χωρίς αφρόλουτρο-σαμπουάν-conditioner-ενυδατική-τσιμπιδάκι φρυδιών-ο,τι και δες τι έγινε!”. Αλλά επειδή εδώ δεν είναι Άγιος Δομίνικος αλλά ένα κλειστό γραφείο κι επειδή δεν έχω κανένα κίνητρο χιλιάδων ευρώ είπα να μην υποβάλω τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία. ‘Ετσι, αντί γι’αυτό διαβάζεις αυτό.

Πάτησε play και συνέχισε να διαβάζεις για να μπεις στο κλίμα (λες και δεν είσαι υπερεντατικά στο κλίμα εδώ και περίπου 1-1,5 μήνα κάθε βράδυ σχεδόν)!

Αν η δική μου παρέα είναι ο μικρόκοσμος του τι γίνεται εκεί έξω και αν το ίδιο ισχύει και με τα νούμερα τηλεθέασης, τότε λογικά θα είσαι ένας/μια από αυτούς που παρακολουθούν φανατικά Survivor. Για να απενοχοποιηθώ κάπως, βλέπω το Survivor γιατί με ενδιαφέρει η beauty σκοπιά (#outekan), αλλά στ’αλήθεια αυτά τα πανέμορφα κορίτσια είναι η απόδειξη του τι συμβαίνει στην επιδερμίδα σου και τα μαλλιά σου όταν είσαι χωρίς τα αγαπημένα σου καλλυντικά.

Και στην πραγματικότητα δεν χρειάζεσαι και πολλά για να διατηρήσεις την ομορφιά σου, την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη και τα μαλλιά σου απαλά. Αρκεί να έχεις αυτά τα έξι προϊόντα. Για να στο θέσω πιο απλά: αν τα κορίτσια του Survivor θα μπορούσαν να πάρουν μαζί τους αυτά τα έξι καλλυντικά, όλα θα ήταν καλύτερα. Ή ακόμη πιο απλά: στην συχνή ερώτηση που γίνεται τελευταία “αν θα πήγαινες στο Survivor” η απάντησή μου θα ήταν ναι, υπό αυτές τις έξι προϋποθέσεις.


1. Lip balm
Στα κοντινά πλάνα τα χείλη των παικτών του Survivor είναι τόσο αφυδατωμένα που σχεδόν πονάς κι εσύ! Άρα: αν σου πουν να πας στο survivor πρέπει να θέσεις ως όρο ότι θα πας με το lip balm σου ή καθόλου (επίσης, μπορείς να το πάρεις μαζί σου, να το κρύψεις και να υποστείς τις έπιασα-ένα-ψάρι-και-το-έφαγα-μόνος-μου συνέπειες!). Τα Dinoplatz Lip Balm από την σειρά Too Cool for School που θα βρίσκεις στο εξής στα Sephora έχουν ένα hint χρώματος που σε κάνουν πιο γοητευτική στα κοντινά σου πλάνα!

2. Τσιμπιδάκι φρυδιών
Στ’αλήθεια τώρα, τι συμβαίνει με τα τέλεια φρύδια των κοριτσιών του Survivor; Αν και η απάντηση πιθανότατα να κρύβεται στο Microblading (ετοιμάζουμε θέμα και shooting για να μάθεις για πάντα γι’αυτή την τεχνική!), όλες οι υπόλοιπες θα χρειαζόμασταν ένα τσιμπιδάκι φρυδιών. Και για να ταιριάζει τέλεια στο Survivor κλίμα, ένα cheetah print όπως αυτό το Japonesque θα ήταν ότι πρέπει! Εκτός αν με αφορμή το Survivor αποφάσιζες να αφήσεις τα φρύδια σου να μεγαλώσουν την στιγμή που σε βλέπει όλη η Ελλάδα (κάποιες το κάναμε χωρίς κάμερα και νιώθαμε άνετα με αυτό…)

3. Υγρά μαντηλάκια
Αυτό το προϊόν μπορεί και να φτιάχτηκε αποκλειστικά για Survivors (όλοι οι υπόλοιποι μπορούμε να το βάλουμε απλώς στην τσάντα του γυμναστηρίου μας). Τα Pep-Start Quick Cleansing της Clinique είναι multi- tasking αφού αφαιρούν την βρωμιά, κάνουν μικροαπολέπιση, ενυδατώνουν και προετοιμάζουν την επιδερμίδα για το μακιγιάζ (ποιο μακιγιάζ???). Επίσης, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα, στις μασχάλες, τον αυχένα, το λαιμό, το στήθος, όπου χρειάζεσαι μια ανάσα δροσιάς και καθαριότητας.

4. Αποσμητικό
Αν δεν μπορείς να πας χωρίς αποσμητικό μέχρι το περίπτερο σκέψου την ανασφάλεια που σου δημιουργείται όταν πρέπει να σκαρφαλώσεις, να ανέβεις, να κατέβεις, να κρεμαστείς ανάποδα και μετά αν κερδίσεις να φας άρον- άρον και ένα burger κολλητά- κολλητά με τον άλλο. Εχμ, ναι! Το αποσμητικό είναι μια ακόμη αυτονότητη beauty επιλογή που αν υπήρχε στο Survivor τα πράγματα θα ήταν εντελώς αλλιώς! Απόσμητικό Roger & Gallet Gingembre Rouge. Από 100% φυσικά εκχυλίσματα.

5. Multitasking λάδι για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά
Η αφυδάτωση από τον ήλιο και το αλάτι της θάλασσας είναι πολύ μεγάλη για την επιδερμίδα και μιλάμε για το μεγαλύτερο κύτταρό μας. Επίσης, τα κορίτσια στο Survivor παραπονιούνται πολύ συχνά για το πόσο αφυδατωμένα αισθάνονται τα μαλλιά τους. Ένα πολυχρηστικό λαδάκι, λοιπόν, για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά θα ήταν παραπάνω από απαραίτητο για τις αποσκευές τους. Και μπορεί μέσα από εδώ να σου έχουμε γράψει 4894 φορές τα ευεργετικά οφέλη που έχει το λάδι καρύδας αλλά α) υποθέτω ότι οτι μετά από τόση καρύδα οι παίκτες ούτε που θα θέλουν να ακούσουν για αυτή και β) έχουν αυτό το homesick οπότε σε αυτή την περίπτωση (αλλά και σε κάθε περίπτωση!) το Pure Greek Olive Oil του Κορρέ θα ήταν παραπάνω από απαραίτητο!

6. Σαμπουάν και body wash
Αν το πιο απλό πράγμα στον κόσμο, το να λούσεις τα μαλλιά σου και να πλύνεις με αφρόλουτρο στο σώμα σου το στερείσαι, εκτιμάς τα πράγματα αλλιώς. Και στο Survivor τα πράγματα θα ήταν πολύ, πολύ καλύτερα αν τα κορίτσια μπορούσαν να έχουν μαζί τους ένα προϊόν έστω που να κάνει και τα δύο όπως το Johnson’s Baby Head to Toe Wash. Νο more tears, Σόφι (το).


LAST CHANCE INFO- INSPO:
Στα must have θα βάζαμε και τη μάσκαρα αλλά να που 9 στις 10 παίκτριες του Survivor είχαν προνοήσει να βάλουν extensions βλεφαρίδων οπότε το κάναμε skip! Επίσης: αν σε γοήτευσαν τα πρώτα πλάνα από την Λάουρα Νάργες με τις βλεφαρίδες της μπορείς να κάνεις κλικ εδώ και να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες για τα τι και τα πώς!

LAST- LAST- LAST INFO: Το κερί αποτρίχωσης αποκλείστηκε από αυτή τη λίστα για τους λόγους που θα δεις παρακάτω (το credit για την σκηνή πάει πέρα για πέρα στην Ξένια Ιωάννου!)


Read More

And More