Αγέραστη η Naomi Campbell! Δες τη νέα της εντυπωσιακή φωτογράφιση

Πολλοί θα ζήλευαν το κορμί της Ναόμι Κάμπελ (Naomi Campbell). Ακόμα και στα 46 της αποδεικνύει ότι δεν ανήκει τυχαία στη λίστα με τα κορυφαία μοντέλα. Το κορμί της και οι πόζες της συνεχίζουν να κολλάζουν τον ανδρικό πληθυσμό και να κάνουν τις κυρίες να ζηλεύουν!

Η Ναόμι φωτογραφήθηκε πρόσφατα γαι το τεύχος Δεκεμβρίου του αμερικάνικου περιοδικού W κλέβοντας της εντυπώσεις. Η αγέραστη “μαύρη γαζέλα” της πασαρέλας μοιράστηκε μία από τις λήψεις στο instagram της, ενώ το περιοδικό ανέβασε τις υπόλοιπες στον επίσημο λογαριασμό του.

Η διάσημη σταρ μίλησε στο περιοδικό και για τα βήματά που κάνει στην υποκριτική. Μετά από έναν μικρό ρόλο στη βραβευμένη τηλεοπτική σειρά Empire, ετοιμάζεται να δοκιμάσει ξανά τις δυνάμεις της στην συμμετέχοντας στο νέο σήριαλ “Star” του Lee Daniels.

μετά από έναν μικρό ρόλο στη βραβευμένη τηλεοπτική σειρά Empire, ετοιμάζεται να δοκιμάσει ξανά τις δυνάμεις της στην υποκριτική συμμετέχοντας στο νέο σήριαλ “Star” του Lee Daniels. – See more at: http://mag.sigmalive.com/article/10597/h-naomi-campbell-mas-deihnei-ta-ateleiota-podia-tis-sto-w-eikones#sthash.RmvIDn8n.dpuf

Δες όλες τις εντυπωσιακές πόζες!

@IAmNaomiCampbell can weep as well as she walks. With her upcoming role in @Staronfox, Lee Daniels’s new TV series, #NaomiCampbell turns up the drama. Photo by @StevenKleinStudio, styled by @Edward_Enninful.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης W magazine (@wmag) στις

Read More

And More