Άγιος Βαλεντίνος: Ποιοι σταρ της διεθνούς showbiz θα περάσουν μόνοι την Ημέρα των ερωτευμένων;

Την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όλα περιστρέφονται γύρω από την αγάπη. Από τα λουλούδια μέχρι τα σοκολατάκια και είναι η αναμενόμενη μέρα στην οποία τα ζευγάρια όλου του κόσμου κανονίζουν ένα ρομαντικό δείπνο για να δείξουν το πόσο αγαπιούνται. Πολλοί όμως άνθρωποι την ημέρα αυτή είναι μόνοι τους, αλλά δεν χρειάζεται να νιώθουν ούτε μοναξιά, αλλά ούτε και απογοήτευση, ειδικά αν σκεφτούν ότι αρκετές από τις πιο σέξι διασημότητες του Χόλιγουντ θα περάσουν μόνοι την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, γιατί τελικά τον έρωτα δεν τον φέρνει ούτε η ομορφιά, ούτε η δόξα, ούτε η επιτυχία, αλλά ούτε και το χρήμα.
Το Entertainment Tonight ασχολήθηκε με τη ζωή διασημοτήτων που απόψε θα την περάσουν μόνοι τους!
Στην κορυφή της λίστας η οικογένεια Kardashian… Μπορεί η Kim Kardashian να είναι love and married με τον Kanye West (ακόμη και για αυτούς έχουν κυκλοφορήσει σενάρια χωρισμού) αλλά σίγουρα θα ετοιμάσει κάτι ξεχωριστό για τη σημερινή μέρα. Δεν μπορούμε να πούμε όμως το ίδιο για τις αδελφές της. Η Kourtney Kardashian βλέπεις χώρισε τον περασμένο Ιούλιο από τον σύζυγό της Σκοτ Ντίσικ και από τότε ασχολείται μόνο με τα παιδιά της. Στην ίδια μοίρα και η Kendall Jenner, που εντυπωσιάζει στην πασαρέλα, αλλά στα προσωπικά της δεν υπάρχει τίποτα.

Το γνωστό τηλεοπτικό δίκτυο, αναφέρει πως μόνη θα περάσει τον Άγιο Βαλεντίνο και η Khloe Kardashian, που χώρισε από το αστέρι του ΝΒΑ, τον 26χρονο Τζέιμς Χάρντεν και πλέον εργάζεται σκληρά για να φτιάξει το τέλειο σώμα. Πάντως, για να πούμε τη αλήθειa το τελευταίο διάστημα την βλέπουμε μάλλον να γυρίζει στο πλευρό άλλου πρώην της. Ο λόγος για τον Lamar Odom, που μετά την περιπέτεια υγείας του, είναι αχώριστος με την Khloe.

Άλλη μια διάσημη χωρισμένη είναι η Kaley Cuoco. Μετά το διαζύγιο με τον Ryan Sweeting -που ήταν εθισμένος στα αναλγητικά μετά από εγχείριση που έκανε- η Kaley το έριξε στη γυμναστική και δεν έχει αφήσει κόκκινο χαλί που να μην δείξει τους καλοσχηματισμένους της κοιλιακούς. Η προσπάθειές της είχαν αποτέλεσμα και φήμες θέλουν την πρωταγωνίστρια του Big Bang Theory να βρήκε και πάλι τον έρωτα στο πρόσωπο του πρωταγωνιστή από τη σειρά “Arrow”, Paul Blackthorne. Ακόμη, όμως, δεν ξέρουμε αν ο Paul θα είναι ο… Βαλεντίνος της!

“Νομίζω ότι τα ραντεβού είναι λίγο περίεργα. Δεν θέλω να μοιάζω σαν γεροντοκόρη”, δήλωσε πρόσφατα η 36χρονη Kate Hudson που είναι μητέρα δύο παιδιών. Αν και πλέον είναι στα καλύτερά της η Kate ασχολείται περισσότερο με την σειρά αθλητικών ρούχων που έχει και που διαθέτει ρούχα και για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Τέλος, το Entertainment Tonight αναφέρει πως solo θα περάσουν τη γιορτή των ερωτευμένων και η Rihanna με τον Leonardo DiCaprio, που οι φήμες πως είναι ζευγάρι οργιάζουν. Η Riri προσπαθεί να κρατήσει εδώ και χρόνια την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και πλέον δεν προκαλεί καμία έκπληξη το γεγονός ότι η σέξι 27χρονη τραγουδίστρια θα περάσει την σημερινή μέρα μόνη της. “Δεν μπορώ καν να βρω το χρόνο για να διασκεδάσω πόσο μάλλον για να έχω μία σταθερή σχέση”,δήλωσε στις αρχές του μήνα.

Όσο για τον Di Caprio; Μάλλον δεν τον απασχολεί η μέρα και ενδιαφέρεται μόνο για το τι θα γίνει τελικά στα Oscars.

Στη λίστα πάντως θα έπρεπε να είναι και ο Ben Affleck, που μετά την απάτη στην Jennifer Garner με την νταντά των παιδιών τους, έμεινε μόνος και έρημος…

Read More

And More