Αγίου Βαλεντίνου: 5 νέα μακιγιάζ που θα αρέσουν στο αγόρι σου (και 5 που θα τον φρικάρουν)!

Με την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου να είναι τοοοοοοσο κοντά δεν γινόταν να αντισταθώ σε αυτό το θέμα: μακιγιάζ και αγόρια (ps. αν δεν έχεις αγόρι, υπομονή και τελειώνουν τα βάσανα)!

Έχουν πατηθεί πλήκτρα με μανία και έχουν αφιερωθεί εργατοώρες ολόκληρες από εμάς τις beauty editors για το ποια μακιγιάζ αρέσουν ή όχι στα αγόρια. Και οι απόψεις μπορεί να διαφέρουν από beauty editor σε beauty editor και από αγόρι σε αγόρι. Αλλά οι διαφορές αυτές είναι μικρές τελικά και θα σου φέρω το εξής ως παράδειγμα: σε ποιο αγόρι εκεί έξω αρέσει το μπλε στα μάτια; Να σου πω ότι το μπλε στα μάτια θα είναι τεράστια τάση την Άνοιξη και το Καλοκαίρι αλλά ακόμη και αν εσύ την αγαπήσεις τα αγόρια δεν θα το καταλάβουν ποτέ, οπότε: ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ!)

Και αυτό είναι ένα μόνο παράδειγμα. Παρακάτω σου έχω συγκεντρώσει εκείνα τα beauty looks που θα αρέσουν στο αγόρι σου και εκείνα που θα τον φρικάρουν για να ξέρεις πως θα πας στο ραντεβού σου. Όχι μόνο για τις 14 Φλεβάρη αλλά και γενικά!

ΤΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ!

Το κόκκινο κραγιόν είναι αυτονόητο, οπότε παρ’το ως bonus track αυτού εδώ του post! Σετάρεται τέλεια με γραμμή eyeliner ελαφρώς τραβηγμένη προς την εξωτερική γωνία και θα βγεις κερδισμένη στο παιχνίδι του sexiness (και στο date!)

Γκρι- μαύρο smokey eyes σεταρισμένο με όμορφη και ελαφριά βαμμένη επιδερμίδα, nude χείλγ και ανοδικά χτενισμένα φρύδια είναι πάντοτε ένας επιτυχημένος συνδυασμός.

Τα τελευταία καναδυό χρόνια το βαρύ foundation έχει αποσυρθεί εντελώς από τις πασαρέλες. Η επιδερμίδα πρέπει να φαίνεται υγιής και λαμπερή και αυτό είναι ένα trend που λατρεύουν τα αγόρια. Τοποθέτησε λάμψεις στην κορυφή της μύτης, ψηλά στα ζυγωματικά, πάνω από τα φρύδια (ναι, δείχνουν υπέροχα), στο V των χειλιών και θα του αρέσεις πολύ.
Bonus: μην ξεχάσεις να βάλεις λάμψη στα κόκκαλα του λαιμού. Δείχνει πολύ, πολύ sexy!

O κανόνας της λαμπερής επιδερμίδας και εδώ! Για να δώσεις sexiness στην εμφάνισή σου βάλε κι ένα aubergine μολύβι στο εσωτερικό του ματιού και κάνε τα μαλλιά σου όπως εδώ. Φράντζα ανασηκωμένη και ελαφρώς πίσω από τα αυτιά. Το λατρεύουν τα αγόρια!

Δεν υπάρχει μόνο το κόκκινο κραγιόν! Ένα ματ ροζ κραγιόν θα αναδείξει την flawless επιδερμίδα σου (δες εδώ πώς πετυχαίνεις το flawless skin) ενώ το όλο look αποπνέει μια αθωότητα που ταυτόχρονα είναι πολύ ελκυστική!

Η μαυρισμένη επιδερμίδα και τα bronzers δείχνουν πάντα sexy! Αρκεί να μην το παρακάνεις με την ποσότητα, να πάρεις δηλαδή ένα φαρδύ πινέλο και να περάσεις όλο σου το πρόσωπο με τερακότα.
Σε βοηθάμε: κάνε κλικ εδώ και δες βήμα- βήμα πώς θα είσαι σωστά μαυρισμένη τον Χειμώνα!

DON’T! DON’T! DON’T! (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ!)

Λατρεύω τα σκούρα κραγιόν και ειδικά τα καφέ. Και δεν πολυφοράω κραγιόν αλλά φέτος τον Χειμώνα όσες φορές έβαλα, έβαλα σκούρο κραγιόν και το αγόρι μου έκανε προς τα πίσω κάθε φορά που τον πλησίαζα. Χμμ! Συμπέρασμα: τα αγόρια φοβούνται όταν βλέπουν ένα έντονα βαμμένο σκούρο στόμα να κουνιέται ή να κατευθύνεται προς το μέρος τους.

Το χρώμα στα μάτια, και ειδικότερα το μπλε χρώμα στα μάτια είναι κάτι που όπως σου είπα θα παίξει πολύ την Άνοιξη. Και όσο κι αν εμείς βρίσκουμε την παραπάνω photo της Diane Von Furstenberg όμορφη, τα αγόρια δεν θα την καταλάβουν ποτέ!

Το πολύ έντονο μαύρο smokey είναι don’t. Εδώ συμβαίνει ότι και με το σκούρο κραγιόν: δύο μαύρα στα μάτια σου που ανοιγοκλείνουν είναι τρομακτικά για τα αγόρια.

Το doll make up που επικεντρώνεται στις βλεφαρίδες, τις μεγάλες και κολλημένες μεταξύ τους επίσης θα παίξει πολύ. Και μπορεί η παραπάνω photo από το show του Marni να σου φαίνεται υπερβολή, αλλά υπάρχουν πολύ τρόποι να υιοθετήσεις αυτό το look. Αρκεί εκείνη τη μέρα να μην έχεις κανονίσει να δεις το αγόρι σου!

Μπλε στα μάτια! Και πάλι όχι!

By the way: ποιο look σου αρέσει περισσότερο και ποιο θα κάνεις στο date σου; Ας το συζητήσουμε!

And More