Αγίου Βαλεντίνου: Φτιάξε πανεύκολα μια συρμάτινη καρδιά για τον τοίχο σου!

Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου: Μπορεί να τη θεωρούν κάποιοι λίγο girly γιορτή ή εμπορική μπορεί όμως να είναι μια καλή ευκαιρία να αποδείξεις ότι δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να είναι κανείς δημιουργικός και ένα προσωπικό, χειροποίητο δώρο είναι πάντα μεγαλύτερης αξίας! Τι ωραιότερο λοιπόν από το να προσφέρεις στον αγαπημένο σου (ή στην αγαπημένη σας αγόρια!) την… καρδιά σου, μεταφορικά μιλώντας, φτιάχνοντας ένα υπέροχο διακοσμητικό που θα του μείνει για πάντα!
Είναι τόσο μα τόσο απλό! Χρειάζεσαι ελάχιστα υλικά και πολύ λίγο κόπο! Ακολούθησε τα βήματα και καλή επιτυχία!

ΤΑ ΥΛΙΚΑ

  • Κουβάρι με κόκκινο νήμα για πλέξιμο (όσο πιο πυκνό τόσο το καλύτερο)
  • Χοντρό σύρμα
  • Λίγο λευκό νήμα ή πετονιά ή απλό σπάγγο για το κρέμασμα
  • Μια πένσα για να κόψεις το νήμα

ΒΗΜΑ 1ο

Φτιάξε την καρδιά σου. Κόψε ένα κομμάτι σύρμα (ανάλογα πόσο μεγάλη θέλεις να είναι η καρδιά, μπορείς να κάνεις μια πρόβα στον τοίχο σου) και προσεκτικά λύγισέ το ώστε να σχηματίσεις μια καρδιά. Το τελείωμα της καρδιάς θα πρέπει να είναι στο εσωτερικό της.

ΒΗΜΑ 2ο

Τύλιξε με τη βοήθεια της πένσας τις άκρες του σύρματος ώστε να κλείσουν όπως βλέπεις στη φωτογραφία.

ΒΗΜΑ 3ο

Τύλιξε την καρδιά σου με το κόκκινο νήμα. Μπορείς να την τυλίξεις και δυο και τρεις φορές ανάλογα με το πόσο πυκνή θέλεις να γίνει. Μόλις ολοκληρώσεις το τύλιγμα κάνε έναν κόμπο για να το σταθεροποιήσεις και κόψε το νήμα που περισσεύει.

ΒΗΜΑ 4ο

Κόψε ένα κομμάτι λευκό νήμα (τόσο μακρύ όσο εσύ θέλεις να κρέμεται η καρδιά), πέρασε την καρδιά, κάνε έναν κόμπο και η καρδιά σου είναι έτοιμη!

Το τέλειο decor!

Τώρα μπορείς να στολίσεις την καρδιά σου ή να την χαρίσεις στον αγαπημένο σου! Τόσο απλά!

Πηγή: Homedit.com

Read More

And More