Αικατερίνα Ριμπολόβλεβα: Σπάνιες φωτογραφίες από τη ζωή της, o γάμος και οι συνήθειες που απέκτησε στην Ελλάδα!

Πρόκειται για μία από τις πιο πλούσιες νεαρές στον κόσμο και κίνησε το ενδιαφέρον μας περισσότερο όταν έγινε δικός της ο Σκορπιός και η βίλα που κάποτε έμενε η Χριστίνα Ωνάση και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της. Ο λόγος για την Ρωσίδα Αικατερίνα Ριμπολόβλεβα που ο πατέρας της Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, φροντίζει να της προσφέρει ό,τι της έρθει στο… μυαλό.

Γνωστό έγινε και το πανάκριβο διαμέρισμα που απέκτησε στην Αμερική το 2012, στην περιοχή του Central Park, αξίας 88 εκατομμυρίων δολαρίων.

High end: The penthouse apartment boasts great views of Central Park and its own gallery

To Σαββατοκύριακο μάθαμε για τον γάμο της μετά από συνέντευξή της στο Βήμα, ο οποίος πρόκειται να γίνει αύριο στις 21 Οκτωβρίου, στον Σκορπιό. Σαρανταεπτά χρόνια πριν και στις 20 Οκτωβρίου, είχε παντρευτεί στο νησί και η Τζάκι Κένεντι τον Αριστοτέλη Ωνάση. (Διάβασε εδώ για τον Έλληνα μάνταζερ του Σκορπιού, που συναναστρέφεται με τους Ριμπολόβλεφ) Ο σύντροφός της είναι 34 ετών, ονομάζεται Juan Sartori, είναι επιχειρηματίας με διεθνή παρουσία (πρόεδρος του Union Group που δραστηριοποιείται σε ενέργεια , πετρέλαια, real estate κλπ στην Λατινική Αμερική) και πρόκειται για Ελβετό πολίτη ο οποίος έχει γεννηθεί στην Ουρουγουάη.

Για τον γάμο της δήλωσε σε συνέντευξή της: «Θέλω να ανακοινώσω ότι παντρεύομαι και είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένη που θα τελέσω τον γάμο μου στον Σκορπιό την ερχόμενη Τετάρτη 21 Οκτωβρίου. Θα γιορτάσουμε το γεγονός μέσα από μια σεμνή τελετή, στην οποία θα δώσουν το παρών μόνο η οικογένειά μας και οι στενότεροι φίλοι μας. Αυτό είναι σημαντικό για εμένα. Μέσα από αυτό το μεγάλο γεγονός ο Σκορπιός συνδέεται ολοένα και περισσότερο με τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής μου».

ΦΩΤΟ από εφημερίδα ''Το Βήμα'

Η Αικατερίνα έχει αγαπήσει πολύ την Ελλάδα και πολλές από τις στιγμές της τις μοιράζεται και μέσα από δικό της λογαριασμό στα social media. Φυσικά υπάρχουν και κάποις ελληνικές συνήθειες που φαίνεται πως τις έχει λατρέψει, όπως ο καφές φραπέ. Όταν βρίσκεται στη χώρα μας εκμεταλλεύεται τον ήλιο, τη θάλασσα και φυσικά τα καταγάλανα νερά κάνοντας βόλτες με το σκάφος.

Υπάρχουν όμως και πολλές άλλες χλιδάτες στιγμές εκτός Ελλάδας…

Πέρυσι σε γκαλά του πρίγκιπα του Μονακό με το μοντέλο Sebastien Jondeau

Από Παρίσι για Μιλάνο…

Στην Καλιφόρνια…

Το πρωινό της για άψογη σιλουέτα.

Γνωστή βέβαια είναι και η αγάπη της για τα άλογα…


Read More

And More