Αλέξανδρος Ρήγας: Η σκληρή απάντηση στον Κοντογιαννίδη – “Ο Παύλος βγάζει πικρία”

Και η κόντρα συνεχίζεται… Μετά τις δηλώσεις του Παύλου Κοντογιαννίδη στην εκπομπή JoinUs, όπου εκείνος μίλησε για τη σειρά “Τρίχες” και τον Αλέξανδρο Ρήγα λέγοντας “Στις «Τρίχες» κουτσούρευαν τις σκηνές μου ή τις αφαιρούσαν τελείως… Αλλά το αγόρι με τα μαύρα έγραφε για την κοπέλα τη μαυριδερή. Έτσι καταστράφηκε και ο ένας και ο άλλος”, ήρθε η απάντηση του σκηνοθέτη.
Καλεσμένος στην εκπομπή “Καλημερούδια”, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης ανέφερε για το επίμαχο θέμα: “Μπορώ να πω πολλά για αυτό, μπορώ να πω και λίγα, μπορώ να μην πω και τίποτα. Δεν με στεναχώρησε απλώς θεωρώ ότι όταν είσαι σε μια δουλειά είναι λίγο άκομψο να μιλάς για τους συνεργάτες σου αρνητικά. Δεν λέω να μην κρίνεις τη δουλειά, έχεις κάθε δικαίωμα να κρίνεις τη δουλειά και να μην σου αρέσει κιόλας, έτσι κι αλλιώς ήταν μια δουλειά που δεν άρεσε σε κανέναν, οπότε γιατί να αρέσει και στον Παύλο. Εννοώ ότι είναι λίγο άκομψο, ότι ξεφεύγει από τα όρια κοσμικής αξιοπρέπειας και πιστεύω ότι ο Παύλος αδικεί τον εαυτό του με τέτοιου είδους δηλώσεις. Δεν του αξίζει είναι ένας εξαίρετος ηθοποιός”.
Ενώ, στη συνέχεια ανέφερε χαρακτηριστικά: “Υπάρχει στο χώρο μας μια ειδική κατηγορία ταλαντούχων ηθοποιών, πολύ ταλαντούχων – σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Παύλος – που η ζωή, η τύχη, οι συγκυρίες, το σύστημα δεν ξέρω ο Θεός που μας μισεί, ενώ θεωρούσαν ότι μπορεί να είναι μαρκίζα, δεν έγιναν ποτέ μαρκίζα. Πολλές φορές αυτό δημιουργεί μια πίκρα… Όταν λοιπόν έχεις όλα τα προσόντα να είσαι πρώτη γραμμή και δεν είσαι για κάποιους λόγους, καμιά φορά αυτό σου δηλητηριάζει λίγο την ψυχή σου, σου βγάζει μια πίκρα….”

Read More

And More