Αλέξης Γεωργούλης: Μιλάει για τη σχέση του με την Τόνια Σωτηροπούλου

Στην Αθήνα πάει για να δει αγαπημένους του ανθρώπους, στην Κέρκυρα για τα γυρίσματα του πολυσυζητημένου βρετανικού σίριαλ, η Λάρισα θα είναι για πάντα η ρίζα του, ενώ το Λος Άντζελες παραμένει ένας ενεργός σταθμός σε ένα ταξίδι που ακόμα δεν έχει τελειώσει.

Με αφορμή την ταινία «Μαριονέτες», στην οποία εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο συνυπογράφει το σενάριο, το Down Town Κύπρου και ο Πάνος Γιαννακόπουλος συνάντησαν τον Αλέξη Γεωργούλη.

Γιατί πιστεύεις ότι τα περιοδικά σε θέλουν full ερωτευμένο;
Τα προσωπικά πουλάνε.

Σε ενοχλεί να βλέπεις φωτογραφίες από ένα ενσταντανέ σου ή μία βόλτα χέρι-χέρι με τη σύντροφό σου κρεμασμένη στα περίπτερα;
Εμένα δεν με ενοχλεί. Τον κόσμο κανονικά θα έπρεπε να ενοχλεί. Κάποιοι καταφέρνουν να κλέβουν μία προσωπική στιγμή από κάποιον άλλον. Όσοι το διαβάζουν γίνονται αυτόματα κλεπταποδόχοι της στιγμής σου.

Φόβιζε ποτέ τη σχέση σου η δημοσιότητα και η ανεξέλεγκτη έκθεση;

Αυτό που έχω παρατηρήσει γενικότερα, τόσο με τις διάσημες όσο και με τις «άσημες» προσωπικότητες, είναι ότι κάποιες το ζητούν αυτό και κάποιες το απεχθάνονται.

Άρα είναι πιο εύκολο ο έρωτας μεταξύ συναδέλφων γιατί και οι δύο ξέρουν το παιχνίδι των media;
Εκεί είναι πιο δύσκολο να αποφύγεις το κομμάτι της έκθεσης.

Είναι τακτική να μην επιβεβαιώνεις αλλά και να μην απορρίπτεις εάν η σχέση σου με την Τόνια Σωτηροπούλου είναι ερωτική ή φιλική;
Όσο ανακατεύεσαι με τα πίτουρα σε τρων οι κότες. Αυτό ξέρω. Προσπαθώ να κρατώ απόσταση. Όσο μπορώ, γιατί η δημοσιογραφία πια έχει γίνει τελείως αδιάκριτη. Όλο και περισσότερο κυνηγούν ειδήσεις που αφορούν τα προσωπικά σου. Γενικότερα, η δημοσιογραφία σήμερα χάνει την ηθική της. Γίνεται άνευ ορίων δημοσιογραφία.

Οι γύρω σου λειτουργούν ως αρπακτικά προς τον έρωτά σου; Είναι ο έρωτάς σου το… λουκουμάκι τους;

Νομίζω ότι του έχουν αλλάξει τα φώτα! Εννοώντας ότι η εύκολη λύση για όλους είναι ο συναισθηματισμός σου, ο έρωτας σου, η καινούρια σχέση σου ή ο χωρισμός σου.

Σε κάνει λιγότερο ανέμελο στον… έρωτα; Σου στερεί πράγματα τα οποία θα μπορούσες να κάνεις με την κοπέλα σου σε άλλες συνθήκες;
Δεν μου στερεί κάτι, γιατί αυτού του είδους η δημοσιογραφία δεν έχει σχέση με μένα. Προσπαθώ να κρατάω στεγανά σε όλο αυτό και να μην επηρεάζομαι.

Γιατί πιστεύεις ότι όλοι ασχολούνται περισσότερο με την τωρινή σου σχέση παρά με τις προηγούμενες;
Δεν το ξέρω. Δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω γιατί ασχολούνται επινοώντας ή μη επινοώντας πράγματα.

Η σιωπή σας κάνει συνήθως τα δημοσιεύματα να οργιάζουν! Είναι και βολικό αυτό καμιά φορά; Χτίζει περισσότερο τον… μύθο σου;
Βολικό δεν είναι. Το να κρατάω απόσταση σημαίνει ότι θέλω να κρατήσω απόσταση. Τώρα, όσο η δημοσιογραφία επιμένει δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό.

Έχει καταστραφεί ποτέ σχέση σου από δημοσιεύματα;

Μέχρι στιγμής δεν μου έχει κάνει κάτι. Φαντάζομαι αν οι άνθρωποι που υπόκεινται τα δημοσιεύματα δεν ξέρουν να τα χειριστούν εύκολα, μπορεί να καταστρέψει τη σχέση τους.



Δύο πρώην σύντροφοι μπορούν να παραμείνουν φίλοι;

Νομίζω ότι πρέπει να παραμένουν φίλοι!

Είναι εύκολο να γίνεις φίλος με κάποια που έχεις δει γυμνή, που έχεις κάνει έρωτα μαζί της;
Έχει να κάνει με την ωριμότητα της ψυχής και των πυρήνων που έχει ο κάθε άνθρωπος.

Read More

And More