Alessandra Ambrosio: Γυμνή στο εξώφυλλο γνωστού περιοδικού! Φωτογραφίες

Την γνωρίσαμε ως ένα από τα “καυτά” αγγελάκια της Victoria’s Secret και τώρα η Alassandra Ambrosio φωτογραφίζεται για το περιοδικό Maxim και αναδεικνύεται ως η πιο σέξι επιχειρηματίας του κόσμου. Και ναι, ποζάρει γυμνή για το εξώφυλλο, ανεβάζοντας το θερμόμετρο στα ύψη. Με τέτοιο κορμί, άλλωστε, δεν έχει τίποτα να φοβηθεί.
Η 34χρονη καλλονή και μητέρα δυο παιδιών πιο αποκαλυπτική από κάθε άλλη φορά φωτογραφίζεται γυμνή πάνω σε ένα σκάφος -αλλά και στην παραλία- και εντυπωσιάζει… Φωτογράφος της ο Gilles Bensimon που βγάζει την πιο… σέξι πλευρά της! Σύμφωνα με το Maxim, άλλωστε το μοντέλο από τη Βραζιλία είναι η “πιο σέξι και ισχυρή” κυρία του κόσμου!

Και αν αναρωτιέσαι, αν οι φωτογραφίες της έχουν photoshop, αρκεί να σου πω πως οι αναλογίες της είναι τέλειες. Σε πρόσφατη συνέντευξη, η ίδια είχε αποκαλύψει πως η σκληρή γυμναστική είναι στο καθημερινό της πρόγραμμα. Yoga, pilates, τρέξιμο και πολλά ακόμη ήδη άθλησης την έκαναν να αποκτήσει το τέλειο σώμα της. Ενώ, για την κυτταρίτιδα που απασχολεί πολλές γυναίκες, είπε: “Αν δω κυτταρίτιδα στον καθρέπτη -που όλες οι γυναίκες έχουμε- τρέχω στα σκαλιά της Santa Monica και αρχίζω να ανεβοκατεβαίνω”.

Read More

And More