New Post! Η Αλεξάνδρα φέρνει τα Χριστούγεννα στο στιλ και στη ζωή σου…

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ!!! Τα στολίδια των Χριστουγέννων είναι παντού και μας βάζουν μέσα στο πνεύμα της γιορτής και μας κάνουν και πάλι παιδιά!!! Το σπίτι μας μεταμορφώνεται με ένα μόνο στοιχείο, εμείς χαμογελάμε φορώντας ένα απλό XMAS αξεσουάρ και ακόμη και τα αγαπημένα μας κατοικοίδια συμμετέχουν… έστω και άθελά τους στην γιορταστική αυτή ατμόσφαιρα!!! ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΤΟΛΙΣΜΑ…


Ρολόι Breeze… in Xmas Spirit!

/
Στολίδια Fenalie: Xmas Sign 6,50 ευρώ. Δωράκι 4,00 ευρώ. Αστέρια και καρδιά πουά 5,90 ευρώ. Γάντια 3,00 ευρώ. Λευκή καρδιά 4,00 ευρώ. Γιρλάντες ξύλινες 14,80 ευρώ. Σαπούνια Ast Products.

Τα Χριστούγεννα ξεκινούν όταν τα πρώτα στολίδια μπουν στο δέντρο, όταν στολίσουμε το χώρο μας από το σαλόνι μέχρι και το μπάνιο με κάτι μικρό πού έχει όμως μαγικό XMAS SPIRIT που μας κάνει και πάλι παιδιά!!!

/
Δεντράκια 80 ευρώ
Τα plexi 3D XMAS TREES by MALIYA τα λάτρεψα για πολλούς λόγους!!! 1ον είναι στολισμένα, 2ον ο σκύλος μου ο Φιόγκος δεν μπορεί να τα φάει, 3ον χωράνε παντού, 4ον πάνε παντού, 5ον είναι ό,τι πιο ανατρεπτικό σε Χριστουγεννιάτικο δέντρο κυκλοφορεί, 6ον ταιριάζει τέλεια με το αγαπημένο μου φουσκωτό δέντρο και έχω και άλλα πολλά τέτοια επιχειρήματα αν θέλετε!!

/
Στέκα για σκύλο 6,90 ευρώ. Santa coat για σκύλους 18,90 ευρώ. Πουλόβερ σκύλου 14,90 ευρώ. Γυαλιά Χριστουγεννιάτικο δέντρο 8,90. Όλα Accessorize.

Και μετά το δέντρο, σειρά είχε βέβαια στον στολισμό… ο σκύλος μου ο Φιόγκος!! Η στέκα FOR PETS από την σειρά με αξεσουάρ για κατοικίδια δεν είναι το μόνο HOT ACCESSORY 4 PETS από την oμώνυμη σειρά στα ACCESSORIZE!! Όσοι έχετε σκυλάκια ….προλάβετε, είναι ό,τι πιο τέλειο!!

/
Oikos: (από πάνω) Ποδιά 50 ευρώ. Σουβέρ νιφάδες χιονιού 20 ευρώ (οι 4). Ριγέ τσάντες με έλατο 25 ευρώ η μικρή και 35 ευρώ η μεγάλη. Πουφ από 160 ευρώ.

Κι αν το βασίλειό σας είναι η κουζίνα… Έρχεται κι εκεί το πνεύμα των Χριστουγέννων. Με μια ποδιά από τη σειρά POSTFOLK της καταπληκτικής graphic designer Μαρίας Όλγας Βλάχου, sous verres σε σχήμα νιφάδας και πουφ σαν cup cakes, donuts και άλλες λιχουδιές, το σπίτι σας είναι σαν… ζαχαρωτό!

/
Booktique: Βιβλίο13,00 ευρώ και Κάρτες 11,99 ευρώ

Οι ευχητήριες κάρτες έχουν άλλη αξία όταν γίνονται υπόθεση προσωπική και όταν το μήνυμά τους είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του παραλήπτη. Αν είναι και έργο τέχνης… με την υπογραφή μας παρακαλώ, μας κάνει όλους και πάλι παιδιά και μας ταξιδεύει με μπογιές, χρώματα και pop up σχέδια!!! Όπως και οι πιο hot Xmas συνταγές για χριστουγεννιάτικα γλυκά και candy canes για τους προχωρημένους…

/
Stelios Parliaros: (από πάνω) Μπισκότα 14,00 ευρώ. Τρία Ζαχαρωτά 6,00 ευρώ. Φόρμα δέντρο 9,00 ευρώ. δεντράκι σοκολατένιο 15,00 ευρώ. Σοκολατάκια αστέρια 2,50 ευρώ. Ζαχαρωτό Santa NOEL 3,00 ευρώ.

Ή μία επίσκεψη στον παράδεισο των γλυκών και του Στέλιου Παρλιάρου και κλαδιά από έλατο μέσα σε χαρούμενες υφασμάτινες shopping bags αποτελούν ό,τι πιο XMAS σε…. shopping !!

/
Από πάνω: Τ-shir Maria Patelis 55 ευρώ. Καλτσάκια Calzedonia. Κολιέ Pericles Kondylatos 245 ευρώ. Ρολόγια Breeze 175 ευρώ και 185 ευρώ, αντίστοιχα. Παπούτσια Dress2Impress, Ioannis Giamouridis. Σύμβολα από τη Χριστουγεννιάτικη συλλογή Pandora από 29 ευρώ. Κόκκινο ρολόι Breeze. Lucky bracelet Folli Follie 35 ευρώ, κοκκινο πορτοφόλι Folli Follie 70 ευρώ. Mποτάκι Sante.

Και επειδή white Christmas όσοι μείνουμε στην πόλη μάλλον δεν θα δούμε… το κόκκινο είναι το χρώμα των γιορτών και τα charms με χριστοουγεννιάτικα σύμβολα είναι ό,τι πιο κοντινό και μαγευτικό για να ξεκινήσει το ταξίδι μας στη χώρα του Αη Βασίλη, με καλτσάκια για Xmas style και μέσα στο σπίτι, με Xmas styling σε t-shirts και ρολόγια για να μετράμε το χρόνο που μένει μέχρι να φύγει ο χρόνος που πέρασε!!!
Με ένα αξεσουάρ μπαίνουμε αμέσως στο κλίμα της γιορτής είτε είναι ένα τακούνι στιλέτο ή ένα κόκκινο ankle boot ή ένα statement necklace… Το πορτοφόλι μας και καλή διασκέδαση!


Από πάνω: Παπούτσια Dress2Impress, Ioannis Giamouridis. Λεοπάρ clutch Fullah Sugah. Γούνινα τσαντάκια Art Lab by Antonis Rotas, 65 ευρώ. Βραχιόλια Folli Follie, 150 ευρώ και 160 ευρώ αντίστοιχα. Aσημί πορτοφόλι Folli Follie, 75 ευρώ. Λεοπάρ τσαντάκια Clic (www.stylishious.com). Λεοπάρ γόβα Sante. Κολιέ Pericles Kondylatos 195 ευρώ. Παπούτσια Schutz: Μαύρο ankle boot 265 ευρώ, Λευκό ankle boot 255 ευρώ. Γόβα με στρας 245 ευρώ. Ankle boot δαντέλα 230 ευρώ. Χρυσό φλατ 155 ευρώ.

Κι επειδή τα λατρεμένα 80’s είναι τάση… γούνα, χρυσός, στρας και animal print έχουν την τιμητική τους! Τιμήστε τα κι εσείς με μέτρο και όχι όλα μαζί!!!

Αλλά επειδή είμαστε και κορίτσια και θέλουμε και λίγο ή πολύ glam και λάμψη και χρώμα για να ολοκληρώσoμυε ένα festive styling, τα κοσμήματα είναι το πιο ΗΟΤ ACCESSORY για ένα look super εντυπωσιακό.
/
MaLiYa:Από πάνω: Κολιέ με μπλε αστέρια 110 ευρώ. Κολιέ 100 ευρώ. Κολιέ με μαύρα ή τιρκουάζ αστέρια 45 ευρώ. Κολιέ 80 ευρώ. Σκουλαρίκια 30 ευρώ. Κολιέ 85 ευρώ. Κολιέ 130 ευρώ.

H συλλογή της MALIYA από statement necklaces για τον χειμώνα είναι μία εντυπωσιακή σειρά κοσμημάτων με βάση το plexi αλλά με πολύ φαντασία και δημιουργικό πνεύμα και έμπνευση από το μεγαλύτερο διαμάντι του κόσμου –το πετράδι του στέμματος- το KOH-I-NOOR . Τα διαμάντια… στα διαμάντια!!


Καλσόν Calzedonia

Και για έξτρα δόση shine & fun βάλτε ένα καλσόν με glitter, χρυσόσκονη, ασημόσκονη, παγιέτες και στρας… Και γιορτάστε το!

/
MARIA PATELIS
Αλλά για να μην το παρακάνουμε και τους τυφλώσουμε όλους με τόσο λάμψη και glam… κι επειδή το styling της εποχής θέλει τρόπο και όχι κόπο, με ένα εντυπωσιακό στοιχείο …you get the look. Αλλά όταν το συνδυάσεις με ένα statement t-shirt YOU’VE GOT STYLE και απλά… no comment!!! Γιατί εσείς δεν χρειάζεται να πείτε τίποτα.


Από πάνω: Παπούτσια Dress2Impress, Ioannis Giamouridis. Κολιέ Pericles Kondylatos 350 ευρώ. Μοβ πορτοφόλι Folli Follie, 45 ευρώ. Τσάντες Folli Follie, πράσινη 160 ευρώ και μπλε 190 ευρώ. Koλιέ Pericles Kondylatos 165 ευρώ. Τσαντάκι plexi Fullah Sugah. Headpiece Vassiliki Sirma (www.stylishious.com). Μπλε πέδιλο Schutz, 230 ευρώ. Ankle boot, γόβα και μποτάκι, όλα Sante)

Κι αν ο χρυσός και το στρας σας έπεσε βαρύ, κάντε τη διαφορά με τα must χρώματα της εποχής. Παίξτε σε μπλε, πράσινο και μοβ και κάντε την ανατροπή!!!

/
Έθνικ και Μπαρόκ είναι τα στοιχεία που συνδυάζονται ανατρεπτικά με το έντονο Glam στο κοσμήματα με την υπογραφή ΜΑR.Κ και μεταμορφώνουν το πιο cool street attitude στο πιο sexy & glossy style.

/
Ι Μ ΤΟΝΙΑ
Αλλά κι εσείς κορίτσια που είσαστε χαμηλών τόνων, μην τρομάζετε, ούτε κι εσείς αγόρια!!! Η σχεδιάστρια Τόνια Μωραϊτάκη και τα χειροποίητα πλεχτά φυλακτά και γούρια μιλάει τη γλώσσα σας κι έχει το κόσμημα που είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας! Και με τον σταυρό στο χέρι!!!

Κορίτσια έτοιμες; Γιατί το πάρτυ ξεκινάει και η όρεξη για χορό και ξεφάντωμα έρχεται εύκολα με ένα τέλειο Cointreau Fizz, με very stylish και εναλλακτικούς molecular συνδυασμούς από τους ειδικούς στο MOMIX bar. Και ιδού και οι αποδείξεις από το πάρτυ που βρεθήκαμε όλοι οι fashion bloggers σε Parisian chic style, αλλά με alternative spirit!!!

Κάναμε την αρχή… τώρα δικό σας!!! IT’S PARTY TIME!!! IT’S XMAS TIME!!!

Merry Xmas!!!

And More