American Music Awards 2017: τα καλύτερα μακιγιάζ και μαλλιά! Ψήφισε το αγαπημένο σου!

Τα American Music Awards που γίνονται στα μέσα Νοεμβρίου κάθε χρόνο αποτελούν μια μεγάλη beauty έκπληξη. Πέρυσι, όλες οι διάσημες εμφανίστηκαν με butt length hair, aka μαλλιά στο μήκος των γλουτών. Φέτος, τα πράγματα ήταν αρκετά διαφορετικά, καθώς αυτά τα μήκη δεν είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ή μπορεί να ήταν και η εμφάνιση της Selena Gomez με ξανθά μαλλιά που επισκίασε όλα τα υπόλοιπα! Όσον αφορά το μακιγιάζ, από την άλλη, η απουσία του κόκκινου κραγιόν ήταν τόσο έντονη ώστε θα μπορούσαμε να πούμε πως το nude είναι το νέο κόκκινο!

Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει τις διάσημες και τα looks με τα οποία εμφανίστηκαν. Για να τις δεις και να ψηφίσεις, φυσικά, το αγαπημένο σου, κάνε scroll down!

Selena Gomez

H Selena Gomez ήταν η μεγάλη έκπληξη των AMA Awards όταν εμφανίστηκε με αυτά τα ξανθά μαλλιά που ονομάστηκαν στα social “nirvana blond”. Βεβαίως, ακόμη υπάρχει ένα debate για το αν πρόκειται για αλλαγή ή απλώς για μια ακόμη περούκα! Ο καιρός θα δείξει!

Heidi Klum

Αν θέλεις έναν άνθρωπο να σου διδάξει το effortless sexiness, αυτός ο άνθρωπος είναι η Heidi Klum! Στα AMA εμφανίστηκε με το beauty look που λίγο- πολύ όλοι την γνωρίζουμε: wavy μαλλιά και smudged eyes με λάμψεις.

Demi Lovato

H Demi Lovato διατήρησε το περσινό trend των butt length hair και επένδυσε στις έντονες λάμψεις για το μακιγιάζ της!

Jena Dewan Tatum

H Jena Dewan Tatum με μακιγιάζ που κάνει focus στις έντονες λάμψεις και τις ροδαλές αποχρώσεις ενώ τα μαλλιά της είναι χτενισμένα σε κυματισμούς και με την πάντα sexy flip χωρίστρα.

Ciara

To wet look θα είναι πάντα η πιο sexy επιλογή που μπορούμε να κάνουμε στο κόκκινο χαλί! Και η Ciara μας το αποδικνύει για μια ακόμη φορά!

Yara Sahidi

Τα τελειότερα braids ever σεταρισμένα με το επίσης τελειότερο μακιγιάζ. Δεν θα επιλέγαμε ποτέ την shimmering λευκή σκιά μέχρι την στιγμή που την είδαμε εδώ!

Nicole Kidman

H Nicole Kidman με τα all times classic ξανθά waves της και λεπτομέρεια από μπλε σκιά στα μάτια με shimmer.

Ashlee Simpson

Η Ashlee Simpson έδωσε έμφαση στο μακιγιάζ των ματιών της και άφησε τα χείλη της nude. Όσον αφορά τα μαλλιά της, έκανε ως όφειλε: διατήρησε ήπιοθσ τόνους!

Read More

And More