Αν θέλεις να αποκτήσεις το σώμα που ονειρεύεσαι…

…δεν έχεις παρά να το βάλεις στόχο!

ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ…
To 2016 θα ξεπεράσω τον εαυτό μου -στην κυριολεξία! Οι τρεις φορές γυμναστική την εβδομάδα θα γίνουν πέντε και για να αποφύγουμε τις ακυρώσεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ή βραδινής βαρεμάρας, η γυμναστική θα γίνεται το πρωί! Δεσμεύομαι δημοσίως! Γνωστό… νυχτοπούλι μετατρέπεται σε πρωινό τύπο, γιατί αποφάσισα να συστηθώ με τον καλύτερό μου εαυτό! #‎BETTERFORIT‬ ‪#‎BFI‬ ‪#‎NIKEWOMEN‬ ‪#‎WERUNATHENS‬
Εσένα ποιος είναι ο δικός σου fitness στόχος για το 2016; Δημιούργησε κι εσύ τη δική σου εικόνα και θέσε το δικό σου στόχο! Μπες από το κινητό σου σε αυτό το link www.nike.com/gifgram/resolutions

Έχεις δύο επιλογές: Η πρώτη είναι να βάλεις στόχο, οπότε η ζωή σου να πάει εκεί που θέλεις εσύ. Η δεύτερη, να μην βάλεις κανένα στόχο και να σε πάει όπου εκείνη θέλει, με ρίσκο να σε πάει κάπου διαφορετικά από ότι επιθυμείς. Με λίγα λόγια πρέπει να αποφασίσεις αν εσύ θα οδηγείς τη ζωή σου ή αυτή εσένα.

Κάπως έτσι, κάθε χρόνο, θέτω τα New Year’s Resolutions. Πέρυσι, τα τήρησα σε ικανοποιητικό βαθμό. Το ίδιο σκοπεύω να κάνω και φέτος. Το μυστικό; Να θέτεις “εύκολους” στόχους, ώστε να μην απογοητεύεσαι. Ρεαλιστικούς. Ok;

Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σου την αθλητική μου υπόσχεση. Γιατί χωρίς γυμναστική δεν γίνεται. Νιώθω χάλια. Άρρωστη. Χάνω την ενέργειά μου, τη ζωντάνια μου και με νικάει ο καναπές. Και δεν θέλω. Άσε που δεν νιώθω καλά με το σώμα μου. Ενώ όσο γυμνάζεσαι… και τις διατροφικές σου ατασθαλίες μπορείς να κάνεις πού και πού και τα ρούχα σου εφαρμόζουν φανταστικά -χωρίς γκρίνιες!

Εγώ αγαπώ το τρέξιμο. Ήμουν αθλήτρια για πολλά χρόνια και είμαι συναισθηματικά δεμένη μαζί του. Ξεχνιέμαι. Κι όποτε έχω φρικάρει από τα νεύρα, την ένταση, τη στεναχώρια είναι το αγχολυτικό μου. Τρέχω. Σαν να τρέχω μακριά από τα προβλήματα. Και με έναν τρόπο το καταφέρνω.

Δυστυχώς, οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις μου απαγορεύουν να είμαι συνεπής. Το να μένω αργά στο γραφείο ή να πρέπει να παρευρεθώ σε κάποιο event αυτομάτως με αναγκάζει να χάσω τη γυμναστική μου που κυρίως γίνεται βράδυ, μετά τη δουλειά.

Φέτος λοιπόν αφού μόλις μετακόμισα δίπλα στο Άλσος της Νέας Σμύρνης υποσχέθηκα στον εαυτό μου να τρέχω το πρωί, πριν πάω γραφείο. Δεν είμαι ΚΑΘΟΛΟΥ πρωινός τύπος. Στην πραγματικότητα είναι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ μου. Δεν γίνεται διαφορετικά όμως. Δεν μένει χρόνος το βράδυ, δυστυχώς. Οπότε πρέπει να πάρω μεγάλες αποφάσεις.

Άρα… ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ να τρέχω το πρωί, πριν πάω γραφείο! Επίσης, ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ να γυμνάζομαι τέσσερις με πέντε φορές την εβδομάδα και όχι μόνο τρεις που έκανα μέχρι τώρα. Αν έχω χρόνο τα βράδια, αν γυρίσω από το γραφείο μια αξιοπρεπή ώρα ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ να πηγαίνω και να συνεχίσω τις pilates που τόσο αγαπώ.

Τρέξιμο για κάψιμο λίπους. Pilates για σμίλευμα. I promise…

Και για να είμαι πιο συνεπής, θα βάλω στο στόχο μου και σύμμαχο. Τη Nike. Κάν’ το μαζί μου… Πάντα είναι πιο εύκολα αν έχεις κάποιον να σε παροτρύνει…

Τα πάντα εξαρτώνται από σένα φίλη μου. Δεν έχεις λοιπόν παρά να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό στην επιφάνεια και να τον χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου. Γιατί μπορείς! To νέο έτος είναι απλά μια επανεκκίνηση. Είναι μια ευκαιρία να εξελίξεις αυτό που θέλεις να είσαι. Το 2016 θα είναι παραπάνω από μια υπόσχεση στον εαυτό σου. Φέτος είναι η χρονιά που θα πιστέψεις σε σένα.

Μην κάθεσαι. Δραστηριοποιήσου. Θέσε το στόχο σου και μοιράσου τον. Είναι μια υπόσχεση στον εαυτό σου με σύμμαχό σου τη Nike, εμένα και πολλές πολλές άλλες γυναίκες παγκοσμίως.

Βήμα πρώτο: Γίνε μέλος στο Nike.com.

Επόμενο βήμα: Μπες από το κινητό σου σε αυτό το link www.nike.com/gifgram/resolutions
Δημιούργησε τη δική σου εικόνα και κοινοποίησέ τη στο προσωπικό σου προφίλ στο facebook

Γίνε μέλος της πιο active παρέας παγκοσμίως. Τα hashtags ‪#‎BETTERFORIT‬#‎BFI‬ #‎NIKEWOMEN‬ ‪#‎WERUNATHENS‬ θα σου δείξουν το δρόμο.

Γιατί το καλοκαίρι και το μαγιό …δεν είναι όσο μακριά νομίζεις!

Love,
Ξ.

Read More

And More