Andrea Osvart: Όταν το σέξι κορίτσι του Παπακαλιάτη έπαιζε με τον Robert Redford και τον Clive Owen

Μπορεί στην ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, “Ένας άλλος κόσμος” να εμφανίζεται ως το τρίτο πρόσωπο στο γάμο του και η σέξι καλλονή που του κλέβει την καρδιά, η Andrea Osvart όμως στα 35 της χρόνια μετρά πολλές συνεργασίες με μεγάλα αστέρια του Χόλιγουντ. Ανάμεσά τους ο Robert Redford, ο Brad Pitt και ο Clive Owen
Η Andrea γεννήθηκε στις 25 Απριλίου του 1979 στη Βουδαπέστη και μεγάλωσε στο Ταμάσι, μία μικρή πόλη στα νότια της χώρας. Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν 5 ετών κι εκείνη, αφού τελείωσε το δημόσιο σχολείο της πόλης της, σπούδασε ιταλική γλώσσα, τέχνες και κουλτούρα, σε πανεπιστήμιο της Ουγγαρίας. Σε ηλικία 16 ετών, η ξανθομαλλούσα έκανε τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ, κατακτώντας, μάλιστα, την δεύτερη θέση σε διαγωνισμό ομορφιάς, ενώ μετακόμισε στην ουγγρική πρωτεύουσα προκειμένου να κάνει καριέρα.

Το 2001 έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία «Spy Game», με τους Robert Redford και Brad Pitt. Ενώ, ένας από τους ρόλους της που ξεχώρισε ήταν στο πλευρό του Clive Owen στην ταινία “Duplicity” (Αδιακρισίες).

Read More

And More