Angelina Jolie – Brad Pitt: Έκαναν πανομοιότυπα τατουάζ, μετά την περιπέτεια υγείας της ηθοποιού!

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησαν φήμες πως η Angelina Jolie και ο Brad Pitt ήταν ένα βήμα πριν το χωρισμό, κι όμως το ζευγάρι φαίνεται πως είναι πιο ενωμένο από κάθε άλλη φορά. Οι δυο τους μάλιστα έκαναν μαζί τατουάζ, με ιδιαίτερο συμβολισμό και για τους δυο, στον Ταϋλανδέζο tattoo guru, Ajarn Noo Kanpai.
Η γνωστή ηθοποιός εμφανίστηκε στα γυρίσματα της νέας της ταινίας “Τhey Killed My Father” στην Καμπότζη -όπου έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία- με υπερβολικά αδυνατισμένη σιλουέτα και δυο νέα τατουάζ στην πλάτη, όπως είδαμε στις φωτογραφίες της Daily Mail. Και φυσικά, ο καλλιτέχνης που της τα σχεδίασε δεν είναι άλλος από τον φημισμένο guru που το 2003 είχε φτιάξει το τατουάζ που έχει στον αριστερό της ώμο και το 2004, το τατουάζ της τίγρης, που έχει χαμηλά στην πλάτη της.

Αυτήν τη φορά, όμως, η Angelina δεν “χτύπησε” μόνη της τατουάζ! Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “Woman’s Day”, ο Brad ήταν μαζί της και επέλεξε να κάνει ένα πανομοιότυπο σχέδιο με την καλή του στο αριστερό πλευρό του, χρησιμοποιώντας μάλιστα και το ίδιο μελάνι που έβαλε η Angie στο τατουάζ της.

Όπως αναφέρει μάλιστα, το δημοσίευμα, τα τατουάζ του ζευγαριού έγιναν λίγο καιρό μετά τη δύσκολη περιπέτεια υγείας που πέρασε η Χολιγουντιανή σταρ με τη διπλή μαστεκτομή και την αφαίρεση των ωοθηκών της. Και φυσικά το μήνυμα τους είναι αφιερωμένο στην υγεία της Angelina και έχει συμβολικό χαρακτήρα και για τους δυο.

“Τα τατουάζ που έκαναν βοηθούν στο να τους δώσουν προστασία και υγεία… Η Angelina είναι ένα πνευματικό άτομο, και πιστεύει πως τα τατουάζ είναι κάτι περισσότερο από απλά σχέδια στο κορμί. Θεωρεί ότι έχουν πραγματικά κάποια σημασία, κάποια δύναμη και επιρροή πάνω της!”, ανέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον τους.

Δες φωτογραφίες με τα νέα τατουάζ της Angelina Jolie

Φωτογραφίες: Daily Mail, Woman’s Day

Read More

And More