Άννα Βίσση: Γιόρτασε τα γενέθλιά της στη σκηνή! Δες τι έγινε

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Άννα Βίσση και τα γιόρτασε από τα ξημερώματα στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδά. Η διάσημη ερμηνεύτρια που έγινε 58 χρόνων δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές για αυτήν την ξεχωριστή μέρα, από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ενώ, στο stage την περίμενε και μια μεγάλη έκπληξη.
Χωρίς να το ξέρει, οι συνεργάτες και οι φανατικοί θαυμαστές της εμφανίστηκαν στη σκηνή με μια τούρτα – έκπληξη και βεγγαλικά και άρχισαν να της τραγουδούν το “Happy Birthday”. Συγκινημένη εκείνη, τραγούδησε μαζί τους και έσβησε τα κεριά… κάνοντας μια ευχή.

Κοντά της, δυστυχώς, στα γενέθλιά της δεν μπόρεσε να έχει την κόρη της Σοφία -που διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της- αλλά σίγουρα οι δυο τους τα είπαν από το τηλέφωνο, μιας και η μία βρίσκεται στην Αμερική, ενώ η Άννα είναι Αθήνα για τις εκρηκτικές εμφανίσεις της στο Hotel Ermou.

Χρονια Πολλα στο καλύτερο και πιο ταλαντούχο κοριτςι στον κοσμο! @annavissiofficial

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Christina Politi (@cosmopoliti) στις

Εκτός, από την έκπληξη on stage, πάντως, η Άννα δέχτηκε και άλλες όμορφες ευχές, όπως αυτήν της Ναταλίας Γερμανού! “Χρόνια πολλά Άννα της καρδιάς μου! Για όλα όσα ζήσαμε και για όλα τα καλύτερα που θα ‘ρθουν ακόμα!! Ξέρεις πόσο σε αγαπώ”.

Χρόνια πολλά Αννα της καρδιάς μου! Για όλα όσα ζήσαμε και για όλα τα καλύτερα που θα ρθουν ακόμα!! @annavissiofficial ξέρεις πόσο σε #ultimate_lady #fabulous_star #birthdaygirl #Anna

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ναταλια Γερμανου (@natalia_germanou) στις

Read More

And More