Αντωνία: “Δεν μπορώ να περιμένω άλλο μήπως και κάνει κίνηση. Τι να κάνω;”

Αχ, κορίτσια, θέλω τη γνώμη σας…

Σε ένα μπαράκι που πήγα πριν κάτι μήνες με τις φίλες μου, είδα κάποιον που δούλευε εκεί και μου άρεσε πάρα πολύ. Όπως καταλαβαίνετε, τις ξεσήκωνα σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο να πηγαίνουμε εκεί.

Με τις συχνές “επισκέψεις” μας εκεί, κατάφερα να γνωριστούμε, αλλά μην φανταστείτε και τίποτα το ιδιαίτερο. Ένα “γεια” όταν μπαίνουμε, λίγα βλέμματα, ένα χαμόγελο, ένα διακριτικό άγγιγμα καθώς περνάει από δίπλα και τέτοια.

Δεν έχει κάνει καμία κίνηση, δεν έχει πει τίποτα. Κι εγώ απλά πηγαίνω και ξαναπηγαίνω. Αρχίζω να νιώθω αστεία. Είναι σαφές ότι τον γουστάρω. Του το έχω δείξει. Εξάλλου κάθε τρεις και λίγο είμαι εκεί.

Από εκεί και πέρα όμως το χάος… Δεν μπορώ να περιμένω άλλο μήπως και κάνει κίνηση. Τι να κάνω;

Αντωνία


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. θεωρώ πως αν ηθελε πολυ θα ειχε κάνει κινηση.. πιστεύω πως οταν ο αλλος θελει πολυ μια κοπελα και γουσταρει θα κανει κινηση..αν θες κανε κίνηση αλλα εχει στο νου σου και την απορριψη..

  2. Ναι, αλλά έχετε μιλήσει; Επειδή όσο απλώς κοιτιέστε και χαμογελάτε ο ένας στον άλλον, δεν μπορείτε να καταλάβετε κάτι ο ένας για τον άλλον. Καταλαβαίνω ότι μπορεί ν’ αποπνέει μία αύρα που βρίσκεις γοητευτική, αλλά και πάλι, αν δεν καθίσεις να πεις έστω και δυο κουβέντες με τον άλλον πρόσωπο με πρόσωπο, τότε ο ένας για τον άλλον είστε μια όμορφη εικόνα μόνο, τίποτε άλλο. Γιατί δεν κάνεις κίνηση απλώς να του μιλήσεις; Να βρεις μια κουβέντα να σπάσει ο πάγος και μετά θα δεις αν τσουλήσει μόνη της η κουβέντα (όπως συνήθως γίνεται με ανθρώπους που ταιριάζουμε ή αλληλοσυμπαθιόμαστε) ή αν θα σκαλώνει κάπου η επικοινωνία (όπως γίνεται όταν δεν εκπέμπετε, που λένε, στο ίδιο μήκος κύματος). Έτσι θα καταλάβεις αν του αρέσεις αλλά και αν από μεριάς σου τον θέλεις σαν άτομο, όχι απλώς σαν ωραία εικόνα.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More