Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Η βάφτιση της κόρης τους, τα σχέδια γάμου και τα νέα επαγγελματικά βήματα!

Η βάφτιση της μικρής Ελένης, όπως ονομάστηκε τελικά από την μητέρα του τραγουδιστή, ήταν μία από τις πιο όμορφες αλλά και ταυτόχρονα συγκινητικές στιγμές στη ζωή του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μποσνιακ. Το ζευγάρι θέλοντας να είναι η τελετή εντελώς προσωπική υπόθεση κράτησε επτασφράγιστο μυστικό την ώρα και το μέρος.

Και παρόλο που τελικά τους “τσάκωσαν” στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι όπου πραγματοποιήθηκε το μυστήριο, ο τραγουδιστής ζήτησε να μην υπάρχει καμία φωτογραφία. Υποσχέθηκε όμως να μιλήσει, όπως και έκανε, λίγες ώρες αργότερα στο party που οργανώθηκε στη Γλυφάδα.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις φωτογραφίες μέσα από το party

Οι καλεσμένοι ήταν αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες και φυσικά ανάμεσά τους πολλά πρόσωπα από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κόσμο. Ο Αντώνης και η Υβόννη έλαμπαν από ευτυχία και ήταν οι καλύτεροι οικοδεσπότες στη γιορτή που είχε τιμώμενο πρόσωπο τον καρπό του έρωτά τους.

Λίγο νωρίτερα, ο τραγουδιστής δήλωνε στην κάμερα πως δεν θα αργήσει να έρθει και το επόμενο μεγάλο γεγονός στη ζωή του ζευγαριού. Ο γάμος τους είναι κάτι που έχουν στο μυαλό τους να γίνει μέσα στους επόμενους μήνες.

Άλλωστε και οι δύο έχουν δηλώσει πολλές φορές πως έχουν βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλο τον άνθρωπό τους.

Αυτό επιβεβαιώνεται κάθε φορά. Η Υβόννη στέκεται στο πλευρό του Αντώνη και τον στηρίζει σε όλα. Το ίδιο και εκείνος. Ειδικά μτά τον εροχμό της κόρης τους έχουν γίνει αχώριστοι.

Το TLIFE τους συνάντησε το περασμένο Σάββατο, λίγες μέρες πριν από τη βάφτιση, σε μία ακόμη βραδινή τους έξοδο. Χεράκι χεράκι έφτασαν στο Acro και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο αναχώρησαν αφού απόλαυσαν το πρόγραμμα του Γιώργου Σαμπάνη, της Τάμτα και της Ευρυδίκης.

Ο Αντώνης είχε κι έναν ακόμη λόγο να βρίσκεται στο γνωστό νυχτερινό κέντρο αφού, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, ετοιμάζει συνεργασία με τον τραγουδιστή. Ο Γιώργος Σαμπάνης του γράφει ένα νέο τραγούδι.

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη, ο Αντώνης φαίνεται πως είναι έτοιμος να επιστρέψει δισκογραφικά.

Όσο για την Υβόννη, φαίνεται πώς έχει αφοσιωθεί στο ρόλο της μαμάς και προς το παρόν την απασχολούν μόνο οι ανάγκες της μικρής.

Read More

And More