Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Βάφτισαν την κόρη τους στο Καβούρι! Οι λαμπεροί καλεσμένοι

Baby bloom για την κόρη του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ. Το ζευγάρι κάτω από άκρα μυστικότητα βάφτισε την κορούλα του, το μεσημέρι της Τετάρτης, στα νότια προάστια. Και το όνομα αυτής… Ελένη, από την γιαγιά της, την μητέρα του Αντώνη Ρέμου.

Το μυστήριο έγινε στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι και ακολούθησε μεγάλο πάρτυ για την νεοφώτιστη Ελένη στο Balux. Φίλοι, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα του Αντώνη και της Υβόννης βρέθηκαν στο μεγάλο party και ευχήθηκαν τα καλύτερα για το μωράκι.

Νονοί της μικρής ήταν η κολλητή φίλη της Υβόννης, Μαρία Μπεκατώρου, αλλά και ο καλός φίλος του γνωστού τραγουδιστή, Κώστας Πηλαδάκης.

Ο στολισμός της εκκλησίας ήταν σε ρόζ και λευκές αποχρώσεις, ενώ η μικρή Ελένη ήταν ντυμένη στα μπεζ!

Ωστόσο, το ζευγάρι προσπάθησε επιμελώς να κρατήσει τις όμορφες αυτές στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με τον Αντώνη Ρέμο, να έχει δηλώσει κατά καιρούς πως θέλει η βάφτιση της μικρής να γίνει σε πολύ στενό περιβάλλον.

Κάνε κλικ για να δεις τις δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου για την κόρη του!

Ο ίδιος, μάλιστα, ζήτησε πολύ ευγενικά από τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στην εκκλησία να μην κυκλοφορήσουν εικόνες από αυτές τις πολύ προσωπικές στιγμές της οικογένειάς του, καλώντας τα media να βρεθούν στο χώρο της εκδήλωσης, όπου θα μπορέσει να μιλήσει για το ευτυχές γεγονός!
Δες φωτογραφίες από το party που ακολούθησε με τους λαμπερούς καλεσμένους!

Οι ευτυχισμένοι γονείς Υβόννη Μπόσνιακ και Αντώνης Ρέμος

Ο Κώστας Πηλαδάκης

Μαρινέλλα

Γιάννης Ζουγανέλης

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Δημήτρης Κοντομηνάς

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Αλέξης Γεωργούλης, Τόνια Σωτηροπούλου

Αντώνης Γούναρης με τη σύζυγό του

Δες το video από την εκκλησία:

Read More

And More