Αποκαλυπτικό: Προσωπική απόφαση του Προέδρου, ο εξωστρακισμός του “Ξαναδέστους τους” από το πρόγραμμα;

Τόνοι μελάνης έχουν χυθεί από το απόγευμα που έγινε γνωστό πως το “Ξαναδέστε τους” αποτελεί πλέον παρελθόν για τον Alpha, μετά την μεγάλη ομολογουμένως αποτυχία που κατάφερε να σημειώσει όλη την φετινή σεζόν στους πίνακες τηλεθέασης. Ξέρεις λατρεμένη η ίντριγκα αγαπάει την τηλεόραση και η τηλεόραση την ίντριγκα…

Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, οι πάντες έχουν ασχοληθεί με το θέμα, μιας και έτσι κι αλλιώς με την συγκεκριμένη εκπομπή και με το τηλεοπτικό της μέλλον ασχολούμαστε εδώ και καιρό. Δεν θα ασχολούμασταν σήμερα που έπεσαν και οι τίτλοι του τέλους;

Ετσι, ενώ τουλάχιστον δύο μήνες τώρα, όλοι μέσα από την Κάντζα προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν προς τα έξω πανικόβλητοι πως… δεν τρέχει τίποτα και πως στηρίζουν την εν ΄λόγω εκπομπή, στο παρασκήνιο γινόταν χαμός.

Γιατί εννοείται πως με την συγκεκριμένη εκπομπή είχαν πρόβλημα, όπως εννοείται πως το τηλεοπτικό της μέλλον δεν ήταν ευοίωνο. Μάλιστα, η πορεία της συγκεκριμένης εκπομπής είχε ιδιαίτερη σημασία για τους Alphικούς γιατί πίσω από αυτή κρυβόταν μία μεγάλη υποχώρηση, ένας μεγάλος συμβιβασμός, μία μεγάλη δεύτερη ευκαιρία.

Και φυσικά σου μιλάω για την μεγάλη υποχώρηση που έκανε ο πρόεδρος του καναλιού Δημήτρης Κοντομηνάς, για τον μεγάλο συμβιβασμό και για την μεγάλη ευκαιρία που θέλησε να δώσει στον Νίκο Μουτσινά το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς αν και δεν είχε ξεπεράσει ποτέ την φυγή και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο είχε φύγει από το κανάλι ο Νίκος Μουτσινάς πριν από τέσσερα χρόνια, τινάζοντας στον αέρα και το “Δέστε τους” και την απογευματινή ζώνη του καναλιού και την επιτυχία (γιατί σου λέει δεν ήθελε άλλο, για να θέλει κι άλλο τέσσερα χρόνια μετά με… καταστροφικά αποτελέσματα…), είπε το μεγάλο “ναι” και τον δέχτηκε πίσω.

Οπότε, είχε μεγάλη σημασία αυτή η εκπομπή φέτος να τα πάει καλά, για να αποδειχθεί το αν όντως άξιζε το… συγχωροχάρτι και όντως κάποιοι που μπήκαν μπροστά και έσκισαν τα ρούχα τους για να επιστρέψει ο δαιμόνιος Νίκος πίσω, είχαν όντως δίκιο και σωστό κριτήριο.

Το ότι η συγκεκριμένη ,λοιπόν, εκπομπή βούλιαζε καθημερινά στους πίνακες τηλεθέασης, ήταν ένα μεγάλο αγκάθι, το οποίο προκαλούσε πολλά προβλήματα και σε πολλά επίπεδα και σε πολλούς… ορόφους στο κανάλι.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα σήμερα πολλοί να αναρωτηθούν για το αν η απόφαση του να πάνε σπίτι τους οι “Ξαναδέστε τους” ήταν μία απόφαση πάνω απ ΄όλα και πρώτα απ ΄όλα του ίδιου του Προέδρου.

Σύμφωνα με τις αποκαλυπτικές πληροφορίες που έφτασαν στ ΄αυτιά μου, όχι ο Δημήτρης Κοντομηνάς δεν ήταν εκείνος ο οποίος αποφάσισε σήμερα για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά και της παρέας του.

“Το να κοπεί το “Ξαναδέστε τους” ήταν μία συνολική απόφαση. Ηταν κάτι που παρά τα όσα λέγονταν προς τα έξω, εννοείται πως απασχολούσε πάρα πολύ την διοίκηση του καναλιού για το τι μέλλει γενέσθαι. Ετσι, απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, όλη η διοίκηση του Alpha συναίνεσε στο να ρίξει πρόωρα τίτλους τέλους η εκπομπή”, αποκαλύπτει στο TLIFE υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού της Κάντζας και σπεύδει να συμπληρώσει:

“Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως ο Πρόεδρος έμεινε αμέτοχος σε όλο αυτό. Εννοείται πως ενημερώθηκε και απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, εννοείται πως συμφώνησε στο να γυρίσει η σελίδα στο καθημερινό, απογευματινό πρόγραμμα του Alpha. Μάλιστα, αν δεν ακολουθούσε μετά το “Ξαναδέστε τους” το “Deal” που τινάζει την μπάνκα της τηλεθέασης στον αέρα, ο Νίκος, η Μαρία και τα άλλα παιδιά, θα είχαν πάει πολύ πιο γρήγορα σπίτι τους. Και αυτό θα γινόταν γιατί ο ημερήσιος, απογευματινός μέσος όρος του καναλιού, θα καταποντιζόταν και αυτό θα μπορούσε να έχει απρόβλεπτες συνέπειες…”


Read More

And More