Αποστόλης Τότσικας – Ρούλα Ρέβη: Τα δίδυμα, το love story και ο γάμος στο Λος Άντζελες!

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν δυο άνθρωποι που αγαπήθηκαν πολύ, παντρεύτηκαν μυστικά στο Λος Άντζελες και τώρα έφεραν στον κόσμο δυο πανέμορφα μικρά αγγελούδια. Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη ζουν το δικό τους παραμύθι και… είναι στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους.

Ο πρωταγωνιστής του Μπρούσκο και η διάσημη φωτογράφος ταξίδεψαν πέρσι το καλοκαίρι στην Αμερική, παντρεύτηκαν στο Beverly Hills με κουμπάρο τον καλό φίλο τους Δημήτρη Γιαννέτο και τώρα ετοιμάζονται να επιστρέψουν σπίτι με τον γιο και την κόρη τους.

Ευχαριστουμε παρα πολυ σημερα ειναι η πρωτη μερα της υπολοιπης ζωης μας!!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης rrevi (@rrevi) στις

Τα δίδυμα μωρά τους γεννήθηκαν το πρωί της Τετάρτης στο μαιευτήριο ΙΑΣΩ με καισαρική τομή. Το αγοράκι ζυγίζει ένα κιλό και 500 γραμμαρίων και το κοριτσάκι ένα κιλό και 800 γραμμαρίων και χαίρουν άκρας υγείας, όπως και η μαμά τους, σύμφωνα με όσα είπε στο TLIFE ο γυναικολόγος της Ρούλας, Παναγιώτης Ψαθάς. (Μάθε εδώ περισσότερα).
Φυσικά μετά τον τοκετό, στον οποίο ήταν παρών και ο Αποστόλης Τότσικας -κρατούσε το χέρι της καλής του- το δωμάτιο της Ρούλας γέμισε λουλούδια, κάρτες και δώρα, ενώ τα social media πλημμύρισαν με ευχές για τα μωρά. (Δες εδώ τι έγραψε ο κουμπάρος τους)

Ο ρομαντικός γάμος τους
Το ζευγάρι κρατά πάντα χαμηλό προφίλ στα προσωπικά του και παρόλο που δεν έκρυψε ποτέ ότι είναι μαζί θέλησε να κάνει ένα γάμο διαφορετικό από τα συνηθισμένα και με μια ρομαντική ματιά που απόλαυσαν πολύ.
Το ταξίδι τους για την Αμερική ξεκίνησε στα μέσα του Ιούνη του 2014, όταν ο Αποστόλης είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα για την επιτυχημένη σειρά του Ant1 “Μπρούσκο” και η Ρούλα είχε ρυθμίσει όλες τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Το ταξίδι όμως, ήταν κάτι παραπάνω από αναψυχής, αφού η 26η Ιουνίου θα είναι μια μέρα που θα θυμούνται με αγάπη και οι δυο. Γιατί; Μα φυσικά γιατί αυτή ήταν η ημερομηνία που διάλεξαν για το γάμο τους. Ντυμένοι και οι δυο στα λευκά, με την Ρούλα Ρέβη να υιοθετεί ένα bohemian look, το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Beverly Hills.
Μια μέρα νωρίτερα ο γνωστός ηθοποιός χάρισε στην καλή του ένα πανέμορφο μονόπετρο δαχτυλίδι, με το οποίο η Ρούλα πόζαρε όλο χάρη στο φωτογραφικό φακό.

Οι πρώτες φωτογραφίες του γάμου τους, κυκλοφόρησαν ασφαλώς στα social media, με την γνωστή φωτογράφο να εξομολογείται: “Σήμερα ήταν η πιο φωτεινή μέρα της ζωής μας….26/6/2014” και να ποζάρει αγκαλιά με τον σύζυγό της Αποστόλη Τότσικα.

Μιλώντας μάλιστα, στο TLIFE ο κουμπάρος τους είπε: “Είμαι πολύ χαρούμενος για τα παιδιά! Τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να ζήσουν μια ζωή πάντα ευτυχισμένοι! Ήταν πολύ μεγάλη η χαρά μου που μοιράστηκα μαζί τους αυτή την μοναδική μέρα της ζωής τους σαν φίλος και κουμπάρος!”
Το love story του ζευγαριού
Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια και ήταν αχώριστοι καθ΄ όλη τη διάρκεια της σχέσης τους. Και έχουν συνεργαστεί και πολλές φορές, αφού ο γνωστός ηθοποιός ποζάρει συχνά στο φωτογραφικό φακό της όταν πρόκειται για κάποια φωτογράφηση για περιοδικό. Η Ρούλα μάλιστα, τον είχε φωτογραφήσει στο παρελθόν και μαζί με τον πατέρα του και τον αδελφό του.

Παράλληλα, σε επαγγελματικό επίπεδο, πάντα στηρίζουν ο ένας τον άλλον. Η γνωστή φωτογράφος δεν λείπει ποτέ από τις θεατρικές πρεμιέρες του συντρόφου της, ενώ και εκείνος δεν χάνει τις εκθέσεις φωτογραφίας που συμμετέχει η καλή του.

Όσο για το θέμα γάμος; Εκείνη μπορεί να κρατούσε ουδέτερη στάση, ο Αποστόλης Τότσικας όμως είχε δηλώσει ανοιχτά πως ζει σαν παντρεμένος. “Ζω σαν παντρεμένος. Στην καρδιά μου είμαι παντρεμένος και μου αρκεί”, είχε πει στο περιοδικό Life προσθέτοντας: “Συναντηθήκαμε ακριβώς την στιγμή που ο ένας χρειαζόταν τον άλλον και απλά προχωράμε μαζί”.

Τώρα και οι δυο περιμένουν το εξιτήριο από το μαιευτήριο και την επιστροφή στο σπίτι με τα παιδιά!

Read More

And More