Αυτή είναι η ολοκαίνουργια επιτροπή του “X-Factor” και οι πρώτες δηλώσεις…

Με πυρετώδεις ρυθμούς ετοιμάζεται αυτή την εποχή στο ΣΚΑΙ η νέα τηλεοπτική έκδοση του γνωστού σε όλους μας “X-Factor”. Το λαμπερό τάλεντ-σόου όπως ήδη θα ξέρεις λατρεμένη έχει πατήσει γκάζι και ετοιμάζεται με χίλια, μιας και αυτή την σεζόν θα βρίσκεται στους δέκτες μας.

Μετά το τέλος του “The Voice” το “X-Factor” είναι εδώ για να μην μείνει κανένα… υποψήφιο ταλέντο παραπονεμένο σε αυτό το τόπο. Ετσι ,λοιπόν, τρέχουμε τώρα τρέχουμε στο κανάλι του Φαλήρου, μιας και ο χρόνος μέχρι την πρεμιέρα έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα.

Αυτές τις ημέρες οι ιθύνοντες του καναλιού ασχολήθηκαν τα μάλλα με το ποιά θα είναι αυτή τη φορά τα λαμπερά πρόσωπα από την εγχώρια σόου-μπιζ και η αλήθεια είναι πως και πάλι κατάφεραν να κάνουν την διαφορά και να συνθέσουν ένα άκρως ενδιαφέρον τηλεοπτικό, μουσικό μωσαικό.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει μέχρι τώρα το φως της δημοσιότητας, στις καρέκλες των κριτών αυτή την φορά θα καθίσουν οι: Γιώργος Μαζωνάκης, Μπάμπης Στόκας, Γιώργος Παπαδόπουλος, αλλά και η Τάμτα, η οποία είναι η μοναδική που μας έρχεται από πέρσι και παραμένει ακλόνητη στο πόστο της.

Μάλιστα σήμερα πρωί-πρωί ο Μπάμπης Στόκας έκανε και τις πρώτες δηλώσεις του στη κάμερα του “Happy Day”, σε σχέση με αυτή του την απόφαση. Τι ακριβώς είπε;

«Είναι μια καινούρια εμπειρία για μένα, δεν το έχω ξανακάνει. Τις εποχές αυτές, τις περίεργες, δεν ξέρω πως μου έκατσε και είπα να το κάνω. Ο σκοπός είναι να βοηθήσω κι εγώ τα νέα παιδιά. Με οποιοδήποτε τρόπο. Δεν ήταν εύκολο να με πείσουν. Ουσιαστικά μου είπαν «ωραίο είναι να λες απέξω ότι δεν είναι ωραίο, αν μπορείς εσύ κάνε το καλύτερο»!».


Read More

And More