Αυτό είναι το gel καθαρισμού προσώπου που χρησιμοποιεί η Kylie Jenner κάθε βράδυ!

Όσο η Kylie Jenner έχει αυτό το application που ανεβάζει μπιουτοίνφο τόσο θα έχουμε σε αυτήν εδώ την μπιουτοστήλη μια είδηση για εκείνη.

Μετά, λοιπόν, από τη λίστα με τα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιεί καθημερινά η Kylie Jenner (και που σου δείξαμε χθες και που μπορείς να δεις εδώ 😉 σήμερα θα μάθουμε τα προϊόντα που χρησιμοποιεί η Kylie κάθε βράδυ για τον καθαρισμό του προσώπου.

Για αρχή, καθαρίζει το πρόσωπό της με το Clarisonic. “”Έχω ακούσει ότι σε κάποιους δεν δούλεψε αλλά εγώ το λατρεύω και σίγουρα κάνει πολύ καλύτερο καθαρισμό από το να πλένεις το πρόσωπό σου μόνο με τα χέρια σου!”, είπε στο βίντεο. Για το πρακτικό του πράγματος, τώρα, το Clarisonic το βρίσκεις αποκλειστικά στα Sephora και η τιμή του είναι περίπου στα 150 ευρώ.

Όμως, το Clarisonic δεν το χρησιμοποιείς μόνο του αλλά κάνεις αφρό με ένα gel καθαρισμού. Και υπάρχει ένα προϊόν στο οποίο η Kylie ορκίζεται για τον καθαρισμό του προσώπου της! Πρόκειται για το Blue Herbal Gel Cleanser της Kiehl’s που χρησιμοποιεί και η Khloe και που η Kylie το περιγράφει ως το μακράν καλύτερο προϊόν καθαρισμού για λιπαρές επιδερμίδες και για τα σπυράκια!

Κι επειδή τα info για την Kylie Jenner δεν είναι ποτέ αρκετά, κάνε κλικ εδώ και μάθε τα πάντα: από τα καλλυντικά που λατρεύει, τον πραγματικά λόγο που αλλάζει τα μαλλιά της τόσο συχνά, ποιο είναι το αγαπημένο της μολύβι χειλιών! Όλα!

Read More

And More