Πώς να κάνεις το ηλιοκαμμένο, λαμπερό και sexy μακιγιάζ της JLO!

Ο καιρός εκεί έξω έχει κάνει την διάθεσή σου να… λάμπει! Και όλη αυτή τη λάμψη θέλεις τώρα, όσο ποτέ άλλοτε, να την μεταφέρεις και στο πρόσωπό σου. Για την ακρίβεια θέλεις να αποκτήσεις το sexy ηλιοκαμμένο μακιγιάζ των stars με τις λάμψεις υγείας ψηλά στα ζυγωματικά. Και υπάρχει μια star που το κάνει καλύτερα απ’ όλες. Jennifer Lopez! Όπου και αν την απαθανατίσει ο φακός, είτε σε paparazzi λήψεις είτε σε red capret events, αυτό το μακιγιάζ είναι πάντα εκεί.

Για του λόγου το αληθές…

Αριστερά: red carpet photo από την τελευταία εμφάνιση της JLO στα Όσκαρ
Δεξιά: paparazzi λήψη από την τελευταία εμφάνιση της JLO με τον νέο της σύντροφο Casper Smart

Tips πριν το how to
Πριν φτάσουμε στο how to του μακιγιάζ που θα σε κάνει να αποκτήσεις το ηλιοκαμμένο, sexy και λαμπερό μακιγιάζ της JLO θα πρέπει να εφαρμόσεις μερικά tips που αφορούν την περιποίησή σου. Πιο συγκεκριμένα, κράτησε τα εξής:
1. Βγάλε το νέο, λαμπερό δέρμα σου στην επιφάνεια! Ένα προϊόν απολέπισης με κόκκους θα σε βοηθήσει να διώξεις τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματός σου. Έτσι, το πρόσωπό σου θα λάμψει. ΄Όμως, πρόσεξε: κάνε απολέπιση το προηγούμενο βράδυ ενός big event και όχι την ίδια μέρα. Ενδέχεται η επιδερμίδα σου να κοκκινίσει και πρέπει να της δώσεις χρόνο να καλμάρει.
2. Για να ενισχύσεις την λάμψη της επιδερμίδας σου άπλωσε την ενυδατική σου κάνοντας μασάζ με ανοδικές κινήσεις και μικρά τσιμπιματάκια. Έτσι, θα διεγείρεις το κυκλοφορικό σου και το πρόσωπό σου θα αποκτήσει ένα λαμπερό αναψοκοκκίνισμα.
3. Ενίσχυσε την λάμψη της επιδερμίδας σου από μέσα! Βάλε στο καθημερινό σου διατροφολόγιο τροφές πλούσιες σε Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα (π.χ. σολομός) και πίνε πράσινο τσάι το οποίο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά.
4. Κόψε το κάπνισμα! Είναι από τους βασικούς υπαίτιους που κάνουν την επιδερμίδα σου να δείχνει θαμπή!

Πώς θα αντιγράψεις το μακιγιάζ της JLO βήμα προς βήμα
Κάνε κλικ εδώ, ακολούθησε τις οδηγίες της make up artist Θάλειας Βασιάδη και απόκτησε κι εσύ αυτό το sexy, λαμπερό και ηλιοκαμμένο αποτέλεσμα!

Read More

And More