Τέλος συνεργασίας Demi Moore- Helena Rubinstein! Τι συνέβη;

Τα τελευταία χρόνια η Demi Moore ήταν η αγαπημένη μούσα της Helena Rubinstein. Το πρόσωπό της έχει πρωταγωνιστήσει σε αντιγηραντικές σειρές, προϊόντα μακιγιάζ και μάσκαρα. Για πολύ καιρό ο οίκος δεν είχε πειραματιστεί με καμία άλλη διάσημη και έβλεπε στο πρόσωπο της Demi την απόλυτη πρέσβειρά του. Εκείνη που αντικατοπτρίζει τις αξίες της Helena Rubinstein, εκείνη με την οποία θα ήθελε να ταυτιστεί κάθε καταναλώτρια!

Όμως, πριν από λίγες μέρες έφτασε στο mail κάθε beauty editor (και στο δικό μου!) η λιτή ανακοίνωση του τέλους συνεργασίας ανάμεσα στην εταιρία και την Demi Moore. Χαρακτηριστικά, αναφερόταν ότι “έληξε το συμβόλαιο συνεργασίας της μάρκας με την Demi Moore”. Ως εκ τούτου, δεν μπορούμε πλέον οι… beauties να χρησιμοποιούμε οποιοδήποτε visual και εικαστικό που είχε προκύψει από την συνεργασία αυτή.

Το ερώτημα εδώ είναι: μήπως η Demi δεν μπορούσε πλέον να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του brand ή το brand ήθελε να διαχωρίσει την θέση του από μια μούσα που δείχνει πλέον πολύ ταλαιπωρημένη και αδυνατισμένη, ενώ τα σκάνδαλα που την ακολουθούν μετά τον χωρισμό της με τον Ashton Kutcher δεν είναι και λίγα;
Και μια ακόμη εκδοχή: οι τελευταίες photo της Demi Moore την δείχνουν εξαντλημένη, με ρυτίδες και χαλάρωση (ανθρώπινο!). Κανείς δεν μπορεί, λοιπόν, να πιστέψει ότι αυτή η εξαντλημένη Demi με τις ρυτίδες είναι η ίδια γυναίκα με την… “αψεγάδιαστη” επιδερμίδα που προκύπτει μετά τις φωτογραφίσεις για τις καμπάνιες!

Εσύ τι λες; Ποια λες να πάρει την θέση της Demi στην Helena Rubinstein; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

Read More

And More