Διαγωνισμός!Κέρδισε θεραπείες από το Athens Beverly Hills Medical Group συνολικής αξίας 2000 ευρώ!

Έχεις ανάγκη από ανανέωση αλλά το budget σου είναι περιορισμένο; Θέλεις να αφεθείς στα χέρια των απόλυτα ειδικών και να βελτιώσεις διάθεση και εμφάνιση! Έγινε!

Το TLIFE συνεργάζεται με το ιατρικό κέντρο Athens Beverly Medical Group και σου προσφέρει μοναδικά δώρα. Συγκεκριμένα:
– Σε 2 άτομα, μία θεραπεία προσώπου Athens Beverly Hills, αξίας €400.
– Σε 2 άτομα, ένα πλήρες kit δερματολογικών καλλυντικών Athens Beverly Hills ΜD Formulas (για πρόσωπο, μάτια, σώμα & αντηλιακή προστασία), αξίας €300
– Σε 2 άτομα, ένα ολοκληρωμένο δίμηνο πακέτο συνεδριών διατροφολογίας, αξίας €300

Πώς;
Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Συμπλήρωσε την φόρμα συμμετοχής που θα βρεις στο τέλος αυτού του άρθρου και μπες στην κλήρωση! Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 15 Ιουνίου και τα ονόματα των νικητών που θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης θα αναρτηθούν σε αντίστοιχο άρθρο που θα δημοσιευθεί την Δευτέρα 18 Ιουνίου.

Athens Beverly Hills Medical Group στη Γλυφάδα: όσα πρέπει να ξέρεις!

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/JUNE/11_6/medical_group.jpg

Το Athens Beverly Hills Medical Group στη Γλυφάδα, αποτελεί ένα πρωτοποριακό ιατρικό κέντρο που παρέχει, με την έμπειρη και εξειδικευμένη επιστημονική του ομάδα, ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την ομορφιά & την υγεία.
Μέσα σε σύγχρονες και μοναδικής αισθητικής εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 800 τ.μ. παρέχονται υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για τη βελτίωση της υγείας και της εξωτερικής εμφάνισης καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών μας, σε ειδικότητες όπως: πλαστική χειρουργική, δερματολογία, γυναικολογία, γενική χειρουργική, αγγειοχειρουργική, ορθοπαιδική, ουρολογία – ανδρολογία, οφθαλμολογία, οδοντιατρική, ενδοκρινολογία και μεταμόσχευση μαλλιών μέσα από τη συνεργασία μας με τηv Bergmann Kord.
Παράλληλα, λειτουργούν τμήματα αισθητικής, διαιτολογίας, life coaching και καλλυντικών.
Το Athens Beverly Hills Medical Group συνεργάζεται με κορυφαίους εξειδικευμένους ιατρούς, με έμπειρο επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ γίνεται χρήση εξοπλισμού που βρίσκεται στην αιχμή της ιατρικής επιστήμης και τεχνολογίας.
Διευθύνων Σύμβουλος και Επιστημονικός Διευθυντής του Athens Beverly Hills Medical Group είναι ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου.

Το Athens Beverly Hills Medical Group σου καλύπτει κάθε ανάγκη!

΄Οποια κι αν είναι η ανάγκη σου, στο Athens Beverly Hills Medical Group θα βρεις λύση σε αυτό που αναζητάς και μάλιστα σε συνδυασμό με την άρτια επιστημονική γνώση!
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ: ο Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου πραγματοποιεί όλες τις επεμβάσεις αισθητικής και επανορθωτικής πλαστικής χειρουργικής για πρόσωπο και σώμα δίνοντας λύση ακόμη και στα πιο δύσκολα αντιμετωπίσιμα σημεία «ταιριάζοντας» το αποτέλεσμα με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά και αισθητικές γραμμές του προσώπου και του σώματος.
ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ: αντιμετωπίζεται όλο το φάσμα των δερματολογικών προβλημάτων, από τις πιο ήπιες θεραπείες αναζωογόνησης και ανάπλασης, botox, laser αποτριχώσεις, κυτταρίτιδα έως τα πιο δύσκολα δερματολογικά περιστατικά.
ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ: παρακολούθηση κύησης, υπογονιμότητα και υποβοηθούμενη αναπαραγωγή (ΙVF), λαπαροσκοπική και ρομποτική χειρουργική, επανορθωτική & αισθητική χειρουργική γυναικολογία.
ΓΕΝΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ: με εξειδίκευση στη λαπαροσκοπική και ρομποτική χειρουργική, αντιμετωπίζονται παθήσεις ήπατος, χοληφόρων, παγκρέατος και νοσογόνου παχυσαρκίας, καθώς και όλες οι παθήσεις της γενικής χειρουργικής.
ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ: διάγνωση και σύγχρονη αντιμετώπιση των αρτηριακών, φλεβικών και λεμφικών παθήσεων.
ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ: χειρουργική ισχίου – γόνατος, αθλητικές κακώσεις – τραύμα, προβλήματα ποδιού, οστεοπόρωση, οστεοπορωτικά κατάγματα και αρθροσκοπήσεις.
ΟΥΡΟΛΟΓΙΑ-ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΑ: σύγχρονες διαγνωστικές και θεραπευτικές μέθοδοι για παθήσεις ουρολογίας (ανδρικής, γυναικείας, εφηβικής) και ανδρολογίας.
ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑ: πραγματοποιούνται laser οφθαλμικών παθήσεων, αισθητικές επεμβάσεις και παρεμβάσεις που αφορούν στα μάτια και την ευρύτερη περιοχή.
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ: προσθετική δοντιών / εμφυτεύματα, βελτίωση σχήματος, μεγέθους, απόχρωσης των δοντιών, καθώς και ενίσχυση της αντοχής τους, – είναι μερικές από τις λύσεις για τη βελτίωση της καλής λειτουργίας και αισθητικής τους.
ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΙΑ: αντιμετώπιση ενδοκρινολογικών και μεταβολικών παθήσεων, όπως σακχαρώδης διαβήτης, θυρεοειδής, εμμηνόπαυση, οστεοπόρωση, ορμονικές διαταραχές.
ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ: ιατρική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης μέσα από τη συνεργασία μας με την BERGMANN KORD, την πρώτη κλινική μαλλιών στην Ελλάδα και ένα από τα πιο εξειδικευμένα κέντρα μεταμόσχευσης μαλλιών παγκοσμίως.

Παράλληλα, στο ATHENS BEVERLY HILLS MEDICAL GROUP λειτουργoύν:
Tμήμα ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ:
με σύγχρονες θεραπείες περιποίησης και αναζωογόνησης προσώπου και σώματος.
Τμήμα ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ: για εξατομικευμένη επιστημονική διατροφική παρακολούθηση.
Τμήμα LIFE COACHING: για ψυχική ισορροπία και καλύτερο προγραμματισμό ζωής.
Τμήμα COSMETICS: διατίθεται αποκλειστικά η ολοκληρωμένη σειρά ATHENS BEVERLY HILLS MD Formulas για το πρόσωπο και το σώμα που βασίζεται στα επιτεύγματα της σύγχρονης ιατρικής βιοτεχνολογίας, καθώς επίσης και η πολυτελή σειρά φυτικών καλλυντικών BAYAN LOUTRA.

Σημείο αναφοράς στο Athens Beverly Hills Medical Group είναι ο άνθρωπος και η εξασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής. Στο Athens Beverly Hills Medical Group τεκμηριώνουn με τον πιο επιστημονικό τρόπο την πεποίθηση ότι η ομορφιά είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τη σωματική και εσωτερική υγεία.
To Αthens Beverly Hills Medical Group στη Γλυφάδα βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Γεωργίου 12 και Λαοδίκης 33-35.
Δέχεται ραντεβού καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 22:00 και Σάββατο 11:00 – 16:00, στα τηλ.: 210 8949920, 210 8949090.

module

Read More

And More