Επιτέλους άνοιξε στην Ελλάδα! Victoria’s Secret Beauty & Accessories!

Θα σου πω μια σύντομη ιστορία: είναι Δευτέρα πρωί (η προηγούμενη) έχω πάει μόλις στο γραφείο μου και τρέχει πίσω μου η beauty addicted συνάδελφος Π. φωνάζοντας Άνοιξε Victoria Secret corner στον Ελ. Βενιζέλο και έχει τα πάντα!. Και αφού μου ανέλυσε ακριβώς τι πήρε (καναδυο body lotions, τρία mists σώματος και κάτι ακόμη που δεν συγκράτησα), καταλήξαμε να πάμε όλες στο αεροδρόμιο μετά το γραφείο για beauty shopping!

Ναι! Είναι αλήθεια! Και αν είσαι fan των καλλυντικών Victoria Secret αυτό το νέο είναι ίσως το καλύτερο που έχεις ακούσει τελευταία! Στον Ελ. Βενιζέλο άνοιξε μόλις Victoria’s Secret Beauty & Accessories κατάστημα και είναι προσβάσιμο όχι μόνο για επιβάτες αλλά και επισκέπτες. Με άλλα λόγια μπορείς να πεταχτείς και να κάνεις τα ψώνια σου!

Το κατάστημα διαθέτει μία πλούσια συλλογή από τα Victoria’s Secret best selling προϊόντα ομορφιάς όπως το άρωμα ‘Bombshell’, και το νέο άρωμα ‘Love is Heavenly’, αλλά και τη δημοφιλή σειρά περιποίησης σώματος ‘VS Fantasies’. Και όχι μόνο! Στο ίδιο κατάστημα θα βρεις και underwear αλλά και αξεσουάρ.

Όσο για το ίδιο το κατάστημα; Πρόκειται για ένα πολύ σύγχρονο και πολυτελές κατάστημα, το οποίο συνδυάζει τη μοντέρνα προσέγγιση, με μια πολύ δυναμική βιτρίνα. Στο εσωτερικό του καταστήματος επικρατεί το χρώμα του μαύρου κερασιού, η έκθεση εικόνων από τα διάσημα μοντέλα και ένα εντυπωσιακό video wall που προβάλει συνεχώς videos από τα διάσημα ντεφιλέ και μοντέλα της Victoria’s Secret.

Κι επειδή η περιγραφή μου μπορεί να είναι πολύ λίγη σε σχέση με ό,τι μπορείς να βρεις εκεί, δεν έχεις παρά να το επισκεφτείς!

Read More

And More