Miroir Miroir! Δες το νέο συγκλονιστικό βίντεο του Peter Philips! Τι λέει ο ίδιος;

Με τα mail μου δεν είμαι συνεπής! Αλλά κάθε φορά που φτάνει κάτι με την ένδειξη Peter Philips ή Chanel ή νέο λανσάρισμα έχω τις πιο- άμεσες- δεν- γίνεται αντιδράσεις. Το συγκεκριμένο βίντεο του Peter Philips έφτασε μόλις! Και είναι από αυτά τα καλλιτεχνικά βίντεό που σου κόβουν την ανάσα! Θυμάσαι το Shade Parade;Φρέσκαρε τη μνήμη σου εδώ! Yeap! Έτσι ακριβώς!

Και για του λόγου το αληθές δες το ολοκαίνουριο βίντεο του Peter Philips με τίτλο Miroir! Miroir!.

Κι επειδή είμαι σίγουρη ότι θέλεις να μάθεις για κάποιες από τις αποχρώσεις που είδες παραπάνω σου λέω ότι τα χείλη είναι ντυμένα με πέντε ολοκαίνουριες αποχρώσεις των κραγιόν Rouge Allure και είναι οι εξής: Pimpante, Excentrique, Enjouee, Exaltee και Palpitante. Αυτές οι αποχρώσεις θα κυκλοφορήσουν τον Σεπτέμβριο με πολλά, πολλά ακόμη νέα (ανυπομονώ να σου γράψω για όλα αυτά αλλά έχω δώσει beauty όρκο για περίπου ένα μήνα ακόμη! Omerta!).

Μιλώντας για το νέο του βίντεο, ο Peter Philips δήλωσε: “Δεν υπάρχει κανένα κρυμμένο μήνυμα πίσω από αυτό το βίντεο. Βασικά, το εμπνεύστηκα από ένα editorial που είχα κάνει πριν μερικά χρόνια. Η μάσκα ήταν ένας συνδυασμός από κρύσταλλα και καθρέφτες τα οποία τοποθέτησα στο πρόσωπο ενός κοριτσιού […] Όταν η ιδέα του να κάνω ένα βίντεο για τα νέα κραγιόν και το Paris Bombay ξεκίνησε, βρήκα έναν τρόπο να δημιουργήσω έναν καθρέφτη στο πρόσωπο. Και το concept με τους καθρέφτες ταίριαζε τέλεια με όλο αυτό το ινδικό θέμα!”.

Πώς φτιάχτηκε το mirror look; “Δεν είναι μάσκα!”, λέει ο Peter Philips. “Τα κομμάτια από τα κρύσταλλα και τον καθρέφτη τοποθετήθηκαν με προσοχή στο πρόσωπο. Και όλο το πρόσωπο καλύπτεται από καθρέφτες και κρύσταλα εκτός από τα χείλη τα οποία αλλάζουν αποχρώσεις. Όλη η διαδικασία του καθρέφτη μου πήρε τέσσερις ώρες!”.

Read More

And More