Θέλεις να κάνεις μανικιούρ, μαλλιά, μακιγιάζ και shopping σε έναν χώρο; Ξέρουμε ακριβώς πού!

Λόγω επαγγέλματος συμβαίνει πολλές φορές το κινητό μου να χτυπάει και στην άλλη άκρη της γραμμής μια φίλη να ψάχνει απεγνωσμένα make up artist για να κάνει μακιγιάζ και να πάει στην τάδε εκδήλωση. Και πες μου, δεν σου έχει συμβεί να θες κι εσύ και να μην ξέρεις που να απευθυνθείς;

Από την άλλη, όλες θέλουμε να είμαστε περιποιημένες, ειδικά εκεί πριν μια σημαντική έξοδο, αλλά σκέψου πόσες ώρες πρέπει να αφιερώσεις για να το πετύχεις:
1. Πας κομμωτήριο για χτένισμα
2. Κλείνεις ραντεβού με την μανικιουρίστ σου για νύχια
3. Διακτινίζεσαι στο σπίτι σου όπου θα έρθει η make up artist να σου κάνει μακιγιάζ (αν είσαι τόσο τυχερή κι έχεις φίλη beauty editor! A.K.A. αστεϊσμός!)
Α! Και εν τω μεταξύ μπορεί να σου έχει τελειώσει το άρωμά σου και να πρέπει να πας και στο κοντινότερο κατάστημα καλλυντικών.

Λοιπόν, μπορεί με λίγη τύχη να προλάβεις όλα τα παραπάνω ή να φερθείς έξυπνα και να κλείσεις ραντεβού στο Bar-B (Παπαδιαμάντη 7 Κηφισιά, 210 8081888). Το Bar-B είναι ένας πολυχώρος ομορφιάς για τον οποίο σου έχουμε ξαναμιλήσει αλλά ήρθε η ώρα για περισσότερα details.

Οι δημιουργοί του Bar-B είναι δύο πετυχημένες σύγχρονες γυναίκες που αγαπούν και ζουν στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς. Μέσα από την προσωπική τους εμπειρία ανακάλυψαν την ανάγκη δημιουργίας ενός μοναδικού χώρου όπου η κάθε γυναίκα θα βρει υψηλών προδιαγραφών παροχές, executive προϊόντα ομορφιάς αλλά και την επαγγελματική συμβουλή του δικού της Beauty Stylist! Και κάπως έτσι προέκυψε ένας από τους πιο hot beauty χώρους ομορφιάς ΤΩΡΑ!

Bonus:
η ενέργεια του χώρου και η τέλεια διακόσμηση, αλλά και τα πιο ψαγμένα brands που μπορείς να βρεις σε μακιγιάζ, κρέμες σώματος και αρώματα που δεν θα μυρίσεις σε καμία άλλη!

Για δες!

Και προτού κλείσεις ραντεβού, δες τι μπορείς να ζητήσεις σε make up ή νύχια. Με άλλα λόγια, ιδού οι προτάσεις του TLIFE by Bar-B.

Το πιο hot νέο γαλλικό όπως το είδαμε στις πασαρέλες της Donna Karan.
Κόκκινα χείλη και nude μάτια!
Το νέο πολύχρωμο smoky!

Read More

And More