Η νέα μανία των stars! Πώς θα το πετύχεις. Γιατί το κόκκινο είναι το νέο ξανθό!

Οι hair stylists μας είχαν προειδοποίησει από τον Χειμώνα ακόμη για την μανία που θα κατακυρίευε τα πηγαδάκια των celebs. Εμείς, με την σειρά μας, είχαμε προειδοποιήσει εσένα αν και, για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, δεν είχαμε ιδέα ότι το trend των κόκκινων μαλλιών θα έπαιρνε τόσο τεράστιες διαστάσεις.

Και κάπως έτσι φτάσαμε στην “πιο-μανία-δεν-γίνεται” τάση με αποτέλεσμα να βλέπουμε τις κοκκινομάλες stars να πολλαπλασιάζονται (υπολογίζεται ότι περίπου κάθε μια εβδομάδα μια star βάφει τα μαλλιά της κόκκινα). Η τελευταία που περπάτησε στο κόκκινο χαλί με μαλλιά στον… ίδιο τόνο ήταν η Scarlett Johansson στις 30 Απριλίου. Ποιες άλλες προηγήθηκαν; Σου έχουμε ετοιμάσει ένα Before- After για να διαλέξεις τελικά πώς προτιμάς τις αγαπημένες σου celebs.
Extra hint: οι φωτογραφίες εμφανίζονται με την σειρά με την οποία είδαμε τις διάσημες να μεταμορφώνονται, από την πρώτη μέχρι και την πιο πρόσφατη.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι η πρώτη που μυήθηκε στην συγκεκριμένη τάση την νέα σεζόν (αν μόλις σκέφτηκες την Τάμτα, αρκεί να σου πω ότι έχει βαμμένα τα μαλλιά της κόκκινα πολύ περισσότερο διάστημα και πολύ πριν ακόμη φτάσει στα αυτιά μας το νέο trend). “Υπεύθυνος” για αυτή την αλλαγή της είναι ο official hair stylist της Garnier Νικόλας Βιλλιώτης (ο Νικόλας έχει απαντήσει προσωπικά στις αναγνώστριες του TLIFE. Δες εδώ το σχετικό άρθρο).

Στα μέσα περίπου του Απρίλη η Drew Barrymore αποχωρίστηκε το Ombre look της (διχρωμία με πιο σκούρα ρίζα για την οποία σου έχουμε μιλήσει εδώ) για χάρη ενός “σπασμένου” κόκκινου το οποίο έτσι κι αλλιώς είχε προτιμήσει έτσι κι αλλιώς κατά το παρελθόν

Από την στιγμή που η Άντα Λιβιτσάνου άρχισε να μακραίνει τα μαλλιά της και να εκδηλώνει τον πιο rock χαρακτήρα της μας άρεσε πολύ. Πόσω μάλλον όταν είδαμε την super αλλαγή της από ξανθιά σε κοκκινομάλλα (δες εδώ το σχετικό άρθρο). Και σε αυτή την περίπτωση πίσω από το φλογερό κόκκινο των μαλλιών της κρύβεται ο Νικόλας Βιλλιώτης.

Είναι μόλις 24 ετών και βρίσκεται στη λίστα με τους 100 ανθρώπους που ακούν την μεγαλύτερη επιρροή ανά τον κόσμο. Στο συγκεκριμένο event, λοιπόν, επέλεξε και η νυν φλογερή κοκκινομάλλα να εμφανιστεί για πρώτη φορά με το νέο της look. Η Blake Lively, όμως, δεν άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της για να συμπλεύσει με την νέα hot τάση αλλά επειδή αυτό απαιτούσε ο ρόλος για την ταινία “Hick” στην οποία και θα πρωταγωνιστήσει.

Στη λίστα με τις διάσημες κοκκινομάλλες μπήκε πολύ πρόσφατα και η Scarlett Johansson.

Λοιπόν, εσύ πώς προτιμάς τις αγαπημένες σου stars; Ξανθιές ή μελαχρινές; Πριν, όμως, από αυτό διάβασε εδώ όλα τα tips των ειδικών για τέλειο κόκκινο χρώμα στα μαλλιά.

Read More

And More