Waterline! Ποιο είναι το σημείο του ματιού που σου δίνει sexy ή ξεκούραστο βλέμμα;

Waterline! Άγνωστη λέξη; Ετοιμάσου να εντυπωσιάσεις τις φίλες σου με τις γνώσεις σου απλώς αποστηθίζοντας την παρακάτω πρόταση (όπως τότε που πήγαινες σχολείο…): Waterline είναι το εσωτερικό του κάτω βλεφάρου. Είναι το σημείο που συνήθως αφήνουμε άβαφο ή καλύτερα χωρίς μολύβι αφού είναι το μοναδικό προϊόν που μπορείς να βάλεις στην περιοχή. Αν, όμως, κάνεις την κίνηση ματ μπορείς σε dt να μεταμορφωθείς σε sexy famme fatale με το πιο-μυστηριώδες-δεν-γίνεται βλέμμα! Και από την άλλη (σου έχω κι άλλο!) μπορεί να κάνει τα μάτια σου να φαίνονται ξεκούραστα ακόμη κι αν έχεις περάσει το προηγούμενο βράδυ σου πίνοντας κρασιά μέχρι το ξημέρωμα.

Σε απλά… beautyομαθηματικά! Κράτησε τις παρακάτω απλές εξισώσεις, δες πώς μπορείς να τις εφαρμόσεις στην καθημερινότητά σου και πώς μπορεί να αλλάξει το βλέμμα σου (ακόμη κι αν το υπόλοιπο μακιγιάζ παραμένει ολόιδιο!)

Waterline+ Λευκό/ Μπεζ μολύβι= ξεκούραστο και μεγάλο βλέμμα

Το λευκό ή μπεζ μολύβι (οι make up artists προτιμούν την δεύτερη επιλογή) κάνει τα μάτια να δείχνουν πιο ξεκούραστα και μεγάλα. Αν αποφάσισες να απλώσεις στο waterline αυτό το μολύβι κάνε κινήσεις μπρος- πίσω και αφαίρεσε όποια υπολείμματα λευκού ή μπεζ μολυβιού που θα έχει συσσωρευθεί στις άκρες των ματιών με μια μπατονέτα.
Tip: Αν απλώσεις λευκό μολύβι στο waterline κι έχεις αποφασίσει να αφήσεις το κάτω βλέφαρο γυμνό από μακιγιάζ μην χρησιμοποιήσεις ούτε καν μάσκαρα! Ο λόγος; Το βλέμμα σου θα αποκτήσει καθοδικότητα και δεν θα δείχνει τόσο καθαρό και ανορθωμένο!

Waterline+ Μαύρο μολύβι= sexy και μυστηριώδες βλέμμα

Βλέπεις πόσο μυστηριώδες βλέμμα έχουν όλα αυτά τα κορίτσια; Ε, λοιπόν, αν αυτά τα κορίτσια είχαν επιλέξει λευκό αντί για μαύρο μολύβι το σκηνικό θα άλλαζε παντελώς! Άρα: το μαύρο μολύβι δίνει μυστηριώδες και super sexy βλέμμα έχει όμως ένα default: αλλοιώνεται πολύ εύκολα και συσσωρεύεται στην εσωτερική γωνία του ματιού οπότε αν το επιλέξεις πρέπει να έχεις το νου σου και να κοιτάζεσαι στον καθρέφτη σου που και που!
Το tip του Γρηγόρη Πυρπύλη, make up artist της Maybelline New York: Περάσαμε μια μέρα (δεν υπερβάλω!) μαζί με τον αγαπημένο μας Γρηγόρη Πυρπύλη! Και ανάμεσα στο beauty chat και ένα γύρισμα (θα το δεις πολύ, πολύ σύντομα!) πρόλαβα να κλέψω ένα tip για το μαύρο μολύβι στο Waterline! “Για να έχεις ωραίο και σταθερό αποτέλεσμα επίλεξε ένα σταθερό μαλακό μολύβι”. Ο Γρηγόρης μου έδωσε το Master Drama Khol Liner από την Maybelline New York: τόσο σταθερό που το άπλωσα στο χέρι μου και δεν έφυγε παρά την τέταρτη φορά που έπλυνα τα χέρια μου. “Γέμισε το waterline αλλά και την ρίζα των κάτω βλεφαρίδων και σβήσε με το ειδικό μακρύ τρίχινο πινέλο (blender). Αμέσως το μάτι σου θα γίνει μυστηριώδες αλλά πιο μεγάλο από ότι αν άπλωνες το μολύβι χωρίς να το σβήσεις”.

Read More

And More