Τα νέα smoky της Άνοιξης και πώς να τα κάνεις!

Μπορεί οι παστέλ αποχρώσεις να μπαίνουν δυναμικά στην ζωή μας την Άνοιξη, ωστόσο με τόσες smoky προτάσεις εκεί έξω σίγουρα θα μπούμε σε δίλλημα! Κορίτσια, good news! Για όσες αγαπούν- δεν μπορούν να αποχωριστούν- ξέρουν μόνο το smoky, οι νέες spring προτάσεις σε smoky από make up artists και σχεδιαστές είναι πολλές!

Στο τέλος αυτού του άρθρου σου δείχνουμε step by step πώς να πετύχεις το smoky του Moschino (αποφασίσαμε ομόφωνα ότι είναι το αγαπημένο μας!). Πάρε, όμως, πρώτα μια γεύση από τα smoky της Άνοιξης!

Στον Alexander Wang το smoky περιορίζεται στο κινητό βλέφαρο χωρίς να ξεφεύγει μέχρι το κόκαλο του ματιού και στην ρίζα του κάτω βλεφάρου. Φυσικά, το μάτι έχει περαστεί περιμμετρικά με μαύρο μολύβι, μια λεπτή γραμμή η οποία δεν έχει σβηστεί αρκετά. Τα χείλη είναι εντελώς γυμνά και φυσικά.
Στον Moschino έχει απλωθεί μαύρη μάτ σκιά σε γενναίες δόσεις και το σβήσιμο ειδικά στο κάτω βλέφαρο δίνει το effect του καπνού. Τα χείλη έχουν αποχρωματιστεί με make up.
Στον Gucci τέλος είδαμε το πιο εκκεντρικό και έντονο smoky- ρακούν. Η μαύρη shimmering σκιά ανεβαίνει αρκετά πιο πάνω από το καπάκι του ματιού και αγγίζει τα φρύδια. Τα τελευταία έχουν περαστεί με οξυζενέ για να δώσουν ακόμη περισσότερη ένταση στο μάτι.

Και η τάση του… καπνού στα μάτια συνεχίζεται! Στον Emilio Pucci υπάρχει μια διάθεση για γατίσιο βλέμμα και η εσωτερική γωνία έχει φωτιστεί με ασημί ιριδίζουσα σκιά. Μολύβι μαύρο υπάρχει και στο waterline (εσωτερικό του κάτω βλεφάρου) σε αντίθεση με τον οίκο Schwab όπου έχει μείνει γυμνό.
Εδώ βλέπουμε μια διάθεση 60’s καθώς ανάμεσα στο άνω και κάτω βλέφαρο με δύο παράλληλες γραμμές να σχηματίζονται σε άνω και κάτω βλέφαρο.
Τέλος, στον οίκο Iceberg το smoky έχει πολύ μεγάλη ένταση στην ρίζα του κάτω βλεφάρου ενώ τον πλέον σημαντικό ρόλο παίζουν τα φρύδια. Είναι χτενισμένα ανοδικά και αρκετά παχιά!

Πώς να κάνεις το τέλειο ανοιξιάτικο smoky!
Θα βγεις απόψε; Αυτό είναι το look με το οποίο πρέπει να πειραματιστείς! Κάνε κλικ εδώ και δες πώς θα το πετύχεις βήμα προς βήμα!

Read More

And More