Mayday! Mayday! Το γαλλικό επιστρέφει! Το είδαμε στο ανοιξιάτικο show της Chanel και σημαίνει πολλά!

Δεν είναι η πρώτη φορά που στο λέω και δεν είμαι η μόνη που το λέω! Αν θέλεις να δεις τι θα παίξει στα νύχια και ποιο είναι το επόμενο hot χρώμα πρέπει να δεις το fashion show της Chanel! Και για αποδείξεις σου θυμίζω τι είχε γίνει με αυτόν το greige τόνο, ή το Peridot (αυτό το υπέροχο πράσινο με τους ιριδισμούς!). Και αυτά στα αναφέρω μόνο και μόνο για να διαπιστώσεις ότι η Chanel κάνει τάση στα νύχια!

Το επόμενο μεγάλο hit, λοιπόν, και μιλάμε για Άνοιξη- Καλοκαίρι του 2013 είναι το γαλλικό! Αυτό έστειλε στο catwalk μόλις λίγες μέρες πριν ο Peter Phillips.

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/OCTOBER/3_10/chanel_2.jpg

Αλλά αυτό το γαλλικό είναι διαφορετικό από όλα τ’ άλλα. Γιατί α) το έδειξε η Chanel στο πλαίσιο του Paris Fashion Week και β) έχει γίνει με λευκά tips στην άκρη ενώ η βάση του δεν είναι αυτό το κλασικό γαλακτερό που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε γύρω μας ή και πάνω μας!

Και για την ακρίβεια του… beauty ρεπορτάζ, σύμφωνα με το fashionista.com o Peter Phillips πέρασε μια στρώση από την απόχρωση Ballerina, δηλαδή αυτή…

…Και από πάνω μια στρώση Eastern Light. Με άλλα λόγια το επόμενο βερνίκι Chanel που θα προκαλέσει πανικό. Και αν είναι σωστή η πληροφορία, το βερνίκι θα κυκλοφορήσει με το επόμενο ανοιξιάτικο μακιγιάζ, γύρω στον Φεβρουάριο!

Μέχρι τότε έχουμε να περιμένουμε το χειμερινό μακιγιάζ ενώ τώρα κυκλοφορεί ήδη στα stands το φθινοπωρινό και το πιο hot χρώμα στα νύχια ΤΩΡΑ που δεν είναι άλλο από το Frenzy!

Read More

And More