Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2013! Μάθε πρώτη τις τάσεις που ΘΑ έρθουν και δείξε πόσο διαβασμένη είσαι!

Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο, Παρίσι! Τα fashion shows για την σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2013 έχουν ολοκληρωθεί. Προς αποφυγήν τυχόν… jetlag και επειδή οι εικόνες και τα μακιγιάζ που πέρασαν μπροστά από τα μάτια μας όλες αυτές τις μέρες ήταν πολλά αυτό το άρθρο θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις την εικόνα και να μάθεις ποιες ακριβώς είναι πραγματικές τάσεις που ΘΑ έρθουν μαζί με την Άνοιξη! Και γιατί όχι, να τις εφαρμόσεις πριν απ’ όλες, έτσι για να αποδείξεις πόσο διαβασμένη είσαι!

Νέο μακιγιάζ στα μάτια!



Από αριστερά: Chanel, Donna Karan, Christian Dior
Στα ανοιξιάτικα fashion shows που μας έδειξαν οι μητροπόλεις της μόδας την παράσταση έκλεψαν τα μάτια! Μάλιστα, αυτή την σεζόν είδαμε πολύ πρωτότυπους τρόπους μακιγιάζ όπως τα φουτουριστικά μάτια της Chanel με ιριδίζουσα σκιά απλωμένη μέχρι ψηλά στα φρύδια, ή η φούξια σκιά που τοποθετήθηκε περιμετρικά του ματιού στην Donna Karan όπως και τα στρας του Christian Dior. Κι επειδή κατανοώ πως αυτά τα looks δεν είναι καθόλου φορέσιμα εκεί έξω, μπορείς απλώς να κρατήσεις τα χρώματα και να μειώσεις τις εντάσεις. Εξάλλου, όπως πρόσφατα σου είπα κι εδώ, το ροζ και το σιελ είναι huge trends!

Ένταση στο κάτω βλέφαρο!

Από αριστερά: Lanvin, Christopher Kane, Diane Von Furstenberg
Η τάση του Χειμώνα που θέλει άλλοτε να βάφουμε κι άλλοτε να μουντζουρώνουμε αλλά πάντα το κάτω βλέφαρο μεταφέρεται και στην καλοκαιρίας της Άνοιξης! Τις περισσότερες φορές το μολύβι μπαίνει με μια grunge διάθεση και το αποτέλεσμα μοιάζει σαν να κοιμηθήκαμε με αυτό και να ξυπνήσαμε το επόμενο πρωί αφήνοντας αποτυπώματα στο μαξιλάρι.
PS: Αυτή την τάση την αγαπώ! Στην λιγότερο, όμως, catwalk εκδοχή του όπως ακριβώς μας την έδειξε εδώ ο Φρέντυ Καλομπράτσος!

Pop χείλη!

Από αριστερά: Giles, Paul Smith, Dries Van Noten
Το ερχόμενο καλοκαίρι θα έχεις δύο επιλογές: είτε να εστιάσεις στα μάτια βάφοντάς τα με γαλάζιες ή ροζ σκιές είτε να δώσεις την ένταση στα χείλη σου. Όμως, προσοχή! Για την δεύτερη επιλογή θα πρέπει να έχεις δημιουργήσεις την τέλεια, αψεγάδιαστη βάση με το σωστό contouring (δες εδώ το video για να καταλάβεις!).

60’s διάθεση!

Από αριστερά: Marc Jacobs, Moschino, Louis Vuitton
Αν αυτά τα fashion week τίμησαν μία δεκαετία αυτή ήταν η δεκαετία του 60! Τα μάτια του Marc Jacobs θύμιζαν Twiggy δίνοντας έμφαση στο socket, δηλαδή την μπανάνα του ματιού, στον Moschino οι βλεφαρίδες ήταν τεράστιες ενώ στον Louis Vuitton η αύρα της δεκαετίας ήρθε μέσα από τα bouffant hair. Κι εδώ μπορείς να δεις πώς να τα κάνεις!

Τα παραπάνω ήταν μερικά από τα hottest make up trends που ΘΑ έρθουν. Όμως, οι τάσεις δεν σταματούν σε αυτά. Εδώ μπορείς να δεις τι μας έδειξε ο κάθε οίκος μεμονωμένα και αν το επόμενο καλοκαίρι σου φαίνεται μακρινό να ενημερωθείς για τις τάσεις που παίζουν ΤΩΡΑ! Απλώς διάλεξε χρόνο! Ενεστώτα ή μέλλοντα;

Read More

And More