Πιάσε τα μολύβια! Έξι διαφορετικά sexy μακιγιάζ που γίνονται μόνο με ένα μολύβι!

Πιάσε τα μολύβια! Έχουμε διαγώνισμα! Το θέμα είναι πώς να δείχνεις sexy, όμορφη, grunge, rock ή λίγο από Kate Moss με ένα μόνο προϊόν! Ποιο είναι αυτό; Το μολύβι ματιών το οποίο φέτος μπαίνει δυναμικά στο νεσεσέρ μας και μας χαρίζει ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ αφού μπορεί να μουντζουρωθεί και να χρησιμοποιηθεί και ως σκιά! Θέλεις να μάθεις τους τρόπους; Στο beauty class επιτρέπονται οι αντιγραφές!

Τραβηγμένη γραμμή

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/OCTOBER/25_10/trabhgmenhgrammh.jpg

Μια εκδοχή safe sexy αποτελέσματος είναι η γραμμική χρήση του μολυβιού στο μάτι. Είτε σε όλο το κινητό βλέφαρο που καταλήγει σε ανοδική γωνία προς τα έξω όπως το είδαμε στον οίκο Lanvin, είτε τοποθετημένο στο κινητό βλέφαρο και στην ρίζα του κάτω με προέκταση όπως στον οίκο Dsquared2, είτε τέλος μόνο στην ρίζα του κάτω βλεφάρου τραβηγμένη αρκετά και ξεκινώντας από το μέσο όπως στον οίκο Krizia.

Μουντζουρωμένο grunge!

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/OCTOBER/25_10/mountzourwmeno.jpg

Το μουντζουρωμένο μολύβι γύρω από τα μάτια που καλύτερα απ’ όλους μας δίδαξε η Kate Moss φέτος είναι huge trend! Μπορείς να το αποκαλείς και το μακιγιάζ της επόμενης μέρας και πίστεψέ με, γίνεται με ένα μολύβι! Αρκεί να το απλώσεις σωστά με το κατάλληλο πινέλο. Παραπάνω βλέπεις δύο χαρακτηριστικές photo από τον Louis Vuitton και τον Marc Jacobs ενώ το είδαμε τέλεια φορεμένο και στον Gaultier!

Θυμήσου τον κανόνα: αν δεν πρόκειται να κάνεις ένα γραμμικό σχέδιο δούλεψε το μολύβι πολύ, πολύ καλά ώστε να έχεις ένα ιδανικό μουντζουρωμένο αποτέλεσμα. Και θυμήσου: εδώ οι ατέλειες δεν επιτρέπονται απλώς! Επιβάλλονται κιόλας!

Τα νέα μολύβια ματιών! Διάλεξε το δικό σου και απόκτησε τα τέλεια sexy μάτια!



1. Συλλεκτικό μολύβι ματιών από την συλλογή Carine Roitfeld for MAC.

2. Χοντρό μολύβι Inglot σε γκρι- ανθρακί.

3. Νέο Black Volcanic Minerals Professional Shimmering Eyeliner του Κορρέ. Το χρώμα αποτυπώνεται στα μάτια έντονο μαύρο ενώ περιέχει στην σύνθεσή του και μια ελαφριά shimmering λάμψη.

4.
Συλλεκτικό μολύβι ματιών Stylo Yeux Waterproof, Chanel (€26.90).

5. Νέο Master Smokey Shadow Pencil από την Maybelline New York (€7.95). Ένας τρόπος χρήσης είναι να κάνεις μια παχιά γραμμή στο άνω βλέφαρο και να σβήσεις με την άκρη ώστε να πετύχεις ένα υπέροχο smoky!

6. Μαύρο αδιάβροχο μολύβι ματιών Sephora. Μένει σταθερό για πολλές ώρες.

7. Συλλεκτικό μολύβι Desin Du Regard no 13 σε χακί απόχρωση, Yves Saint Laurent (€22.73).

8. Λευκό συλλεκτικό μολύβι ματιών Marilyn Monroe for MAC.

Read More

And More