Έτσι θα κάνουμε τα μαλλιά μας την ερχόμενη Άνοιξη! AKA: τα πιο hot χτενίσματα που έρχονται!

Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2013: οι τάσεις στα μαλλιά είναι εδώ και τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή να μάθεις τι ΘΑ έρθει! Αλλά δεν χρειάζεται να μείνεις μόνο στην θεωρία. Η δική μου πρόταση είναι να ενημερωθείς και να ξεκινήσεις από τώρα να κάνεις κάποια από τα χτενίσματα που θα δεις παρακάτω! Γιατί όταν οι άλλες θα τα κάνουν αργότερα, εσύ μπορείς να περηφανεύεσαι ότι τα έκανες μηηηηνες πριν!
PS: Ακολουθεί και δεύτερο άρθρο με τις τάσεις στα μαλλιά! Stay tuned!

Μαλλιά με δύο υφές

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/JANUARY/11_1/2textures.jpg

Από αριστερά: Gimbattista Valli, Missoni, Lacoste
Πολύ λαμπερά και λεία μπροστά, κάποιες φορές ίσως και wet, και ξασμένα στο τελείωμα. Την ερχόμενη σεζόν θυμίσου ότι αυτά τα μαλλιά θα παίξουν πολύ!

Χωρίστρα στη μέση

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/JANUARY/11_1/center_part.jpg

Από αριστερά: Chanel, Roberto Cavalli, Proenza Schouler
Είτε ήταν πιασμένα χαμηλά στον αυχένα είτε κατέληγαν σε κάποιους πρόχειρους κυματισμούς, η χωριστρά στη μέση πρωταγωνιστούσε σε πολλά ανοιξιάτικα fashion shows και θα πρωταγωνιστήσουν και στην καθημερινότητά μας την νέα σεζόν. Αλήθεια, εσύ που κάνεις την χωρίστρα σου;

Μαντήλια στα μαλλιά!

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/JANUARY/11_1/mantilia.jpg

Από αριστερά: Dolce & Gabbana, Max Mara, Marc by Marc Jacobs
Όπως κάθε εαρινή σεζόν έτσι και φέτος τα μαντήλια φοριούνται με μανία στα μαλλιά. Με prints ή μονόχρωμα κλέβουν τις εντυπώσεις. Αλλά ο χρυσός κανόνας είναι τα μαλλιά να καταλήγουν πάντα πρόχειρα πιασμένα.
Bonus info: δες εδώ τρεις διαγφορετικούς τρόπους να φορέσεις τα μαντήλια στα μαλλιά σου.

Grunge: the new hot!

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/JANUARY/11_1/grunge.jpg

Από αριστερά: Roberto Cavalli, Phillip Lim, Stella NcCartney
Αυτή την Άνοιξη τα μαλλιά χάνουν τις στιλπνές και επιτηδευμένες υφές τους και αποκτούν μια πιο τραχιά και ατημέλητη όψη. Η τάση του grunge, γνωστή από παλιότερα και ως bedhead, θα κυριαρχήσει. Και είναι το τέλειο άλλοθι για εμάς να σηκωνόμαστε από το κρεβάτι και να βγαίνουμε εκεί έξω χωρίς καν να χτενιστούμε.

Το σινιόν της μπαλαρίνας σε νέα εκδοχή!

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/JANUARY/11_1/ballerina.jpg

Από αριστερά: Valentino, Ralph Lauren
Αν θέλεις να θεωρείσαι πραγματικά in fashion για την νέα σεζόν κάνε σινιόν! Όμως, δώσε μεγάλη προσοχή στην υφή τους. Κι εδώ πάλι δεν θέλουμε ένα sleek και επιτηδευμένο αποτέλεσμα, αλλά ένα σινιόν που να δείχνει ότι δεν έχει σχεδόν ίχνος προϊόντων styling πάνω τους.

Αλήθεια, ποια από τις παραπάνω τάσεις σου άρεσε περισσότερο; Πάντως, τα μαλλιά με τις δύο διαφορετικές υφές είναι κάτι πραγματικά νέο!

Read More

And More