Οι νέες hot τάσεις στα νύχια!

Για make up μιλήσαμε, για μαλλιά, ομοίως! Ωστόσο, για να έχεις ολοκληρωμένη τη νέα εικόνα του εαυτού σου, σύμφωνα πάντα με τις νέες τάσεις για το Φθινόπωρο- Χειμώνα 2010-’11 απαραίτητη προϋπόθεση είναι να ενημερωθείς σωστά και για τις τάσεις στα νύχια. Τις είδαμε όλες, δοκιμάσαμε πολλές από αυτές (τα νύχια μας πέρασαν από πολλά… beauty test μέχρι να αποφανθούμε!) και καταλήξαμε στις πέντε top τάσεις για να είσαι in fashion. Motto μας; Είμαστε των άκρων! Με υπερηφάνεια, λοιπόν, σας… δείχνουμε τα νύχια μας!

The nuder, the better!

Στο show για την συλλογή Cheap and Chic του Moschino τα νύχια έδειχναν καθαρά και περιποιημένα. Μεσαίου μήκους και με ματ nude βερνίκι να στολίζει την επιφάνειά τους, μια επιλογή που ταιριάζει σε όλες αλλά θα λατρευτεί κυρίως από τις πιο κλασικές του είδους.
Extra tip: Η απόχρωση επιτρέπει ατέλειες, δεδομένου ότι δεν γίνονται εμφανείς με γυμνό μάτι. Προτίμησε τη λύση αυτή ειδικά όταν δεν έχεις χρόνο για ένα σωστό και τελειοποιημένο μανικιούρ.

Ανάποδο γαλλικό

Μας πρωτοσυστήθηκε μερικές σεζόν πριν και τώρα επανακάμπτει δυναμικά για να μας θυμίσει ότι οι επιλογές μας σε σχέδια στα νύχια είναι πολλές. Το ανάποδο μανικιούρ που είδαμε στα catwalks του Dior είναι ανατρεπτικό και πολύ chic ταυτόχρονα. Το μοναδικό, ίσως, default είναι ότι δεν κολακεύει τα πολύ κοντά μήκη νυχιών καθώς τα κάνει να δείχνουν ακόμη κοντύτερα. Αν επιλέξεις το συγκεκριμένο σχήμα προτίμησε ένα κλασικό κόκκινο ή ένα βερνίκι στο χρώμα του κρασιού ώστε να συνδυάσεις αυτό που είπαμε αρχικά: το κλασικό (στο χρώμα) με το ανατρεπτικό (στο σχέδιο) στοιχείο.

Σκούρες κόκκινες αποχρώσεις

Κοντά μήκη με σκούρες κόκκινες αποχρώσεις. Ένας από τους πιο safe συνδυασμούς που τείνει να γίνει κλασικός για τον χειμώνα. Το είδαμε πέρισυ και το ξανασυναντήσαμε φέτος στη συλλογή Emporio Armani.
Extra tip: αν αποφασίσεις να βάψεις τα νύχια σου σε αυτό τον τόνο άφησε ελάχιστο κενό από τα πλαϊνά του νυχιού. Δεν θα κινδυνεύεις να βάψεις και τα πετσάκια ενώ θα δώσεις το effect ενός μακρύτερου νυχιού.

Το νέο γαλλικό

Η νέα και πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για γαλλικό έρχεται μέσα από το φθινοπωρινό fashion show του Dior. Το νύχι ντύνεται σε όλη την επιφάνειά του με ένα top coat ενώ στην άκρη του υπάρχει μια χοντρή λευκή γραμμή η οποία σε αντίθεση με το συμβατικό γαλλικό που βρίσκεται σε απόλυτη ευθεία, διαγράφει μια καμπύλη. Το υιοθετήσαμε ήδη και μας αρέσει πολύ!

And the winner is…

Γκρι με καφέ, greige…. όπως και να το περιγράψεις η συγκεκριμένη απόχρωση είναι ο μεγάλος νικητής της νέας σεζόν στα nail trends. Μια παρεμφερή απόχρωση συναντήσαμε το περασμένο καλοκαίρι σε πολλές stars, ενώ η σύγχρονη εκδοχή του φορέθηκε πολύ πετυχημένα από την Lady Gaga στο εξώφυλλο του Vanity Fair.
Επένδυσε οπωσδήποτε σε ένα βερνίκι αυτής της απόχρωσης αφού πρόκειται για το κορυφαίο χρώμα του χειμώνα ή απλώς η καλύτερη αφορμή για να… δείξεις τα νύχια σου!

Read More

And More