Μεταλλικά μάτια! Ποιες σκιές θα σου δώσουν το τέλειο αποτέλεσμα!

Υπάρχουν κάποια προϊόντα που… γίνονται η σκιά σου! Είναι, δηλαδή, τα προϊόντα εκείνα που λατρεύεις τόσο που τα χρησιμοποιείς καθημερινά και βρίσκονται πάντα στο πάνω μέρος του νεσεσέρ σου. Φέτος, ένα από τα προϊόντα που θα γίνει η σκιά σου δεν είναι άλλο παρά οι ίδιες οι σκιές σου! Μεταλλιζέ, όμως, ώστε να σου χαρίζουν το τέλειο αποτέλεσμα που είδαμε και στα catwalks. Από το χρυσό, το πράσινο συνδυασμένο με κίτρινο και το μεταλλιζέ μοβ οι επιλογές είναι άπειρες!

PS: Εμείς βρήκαμε με ποιες σκιές θα πετύχεις ακριβώς το αποτέλεσμα της πασαρέλας! Απλώς βρες το αγαπημένο σου look!

Το χρυσό μεταλλικό της Donna Karran

Για το συγκεκριμένο look δεν χρειάζεσαι και πολλά: επιδερμίδα σωστά φροντισμένη, κάλυψη όσο πρέπει ώστε να μην φαίνεται το πρόσωπο πολύ μακιγιαρισμένο και χρυσή σκιά απλωμένη σε όλο το κινητό βλέφαρο μέχρι το κόκαλο του ματιού αλλά και στην ρίζα του κάτω.

Προϊόν που θα χρειαστείς

Wonder Woman Reflects Glitter, απόχρωση Reflects Bronze από τα MAC (€ 22.00)

Ο συνδυασμός χρυσό- μοβ της Louis Vuitton

Eίναι ίσως από τα πιο ενδιαφέροντα μακιγιάζ που “περπάτησαν” στα ανοιξιάτικα catwalks. Ο συνδυασμός χρυσού με μοβ δίνει πόντους glam στην εμφάνισή μας, ενώ για μια πιο ήσυχη εμφάνιση μπορείς απλώς να αφήσεις τα χείλη σου φυσικά. Για να το πετύχεις θα πρέπει να περάσεις μόνο στο καπάκι του ματιού χρυσή ιριδίζουσα σκιά και να επιλέξεις μια μοβ για την ρίζα του κάτω βλεφάρου αλλά και το άνω βλέφαρο μέχρι σχεδόν το ύψος των φρυδιών.

Προϊόν που θα χρειαστείς

Παλέτα Wild Violet της σειράς Pure Color Five Color Eye Shadow Palette, Estee Lauder (€ 54.00)

Ο συνδυασμός πράσινο- κίτρινο του οίκου Jason Wu

Δεν είναι μόνο το παστέλ πράσινο (βλ. φυστικί) που είναι στο ανοιξιάτικο προσκήνιο αλλά και το καθαρό πράσινο. Αρκεί να πληροί δύο προϋποθέσεις: πρώτον, να είναι μεταλλικό και, δεύτερον, να συνδυάζεται με κίτρινη εξίσου μεταλλική σκιά όπως ακριβώς μας υπέδειξε ο οίκος Jason Wu!

Προϊόν που θα χρειαστείς

Givenchy Prisme Yeux Quatuor, απόχρωση Κhaki Egerie (€ 30.00)

Το μεταλλικό παστέλ του Cavalli

Ακροβατεί ανάμεσα στο υγρό και το μεταλλικό, μοιάζει να είναι ελαφρώς “μουντζουρωμένο” και δείχνει ultra sexy. Η πρόταση του Cavalli μας αρέσει πολύ!

Το προϊόν που θα χρειαστείς

Duo Eyeshadow, no11 Let’s Dance από τα Sephora (€ 12.90). Χρησιμοποίησε μόνο την τιρκουάζ ιριδίζουσα απόχρωση σε μικρή ποσότητα και κάνε περίγραμμα με μαύρο μολύβι

Read More

And More