Τι χτένισμα θα κάνει η Kate Middleton στον γάμο; Κάνουμε προβλέψεις!

Ο γάμος είναι από τις πιο σημαντικές στιγμές στην ζωή μιας γυναίκας (ή τουλάχιστον για τις περισσότερες). Πόσω μάλλον όταν στον γάμο σου έχεις εκατομμύρια ανθρώπων να σε παρακολουθούν, χιλιάδες καλεσμένους και εκατοντάδες κάμερες να σε “παίρνουν” κοντινά πλάνα…

Φυσικά και μιλάμε για τον γάμο του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, ο οποίος έχει στρέψει όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του και κυρίως στην Kate.
Τι νυφικό θα φορέσει; Άγνωστο!
Τι μακιγιάζ θα κάνει; Επίσης!
Ποιο χτένισμα θα επιλέξει; Κανείς δεν ξέρει!
Αυτό φυσικά, δεν μας εμποδίζει να κάνουμε κάποιες προβλέψεις- προτάσεις για την Kate. Σίγουρα θα έχει ξεφυλλίσει πολλά περιοδικά και θα έχει μελετήσει προσεκτικά τις εμφανίσεις πολλών celebrities. Εμείς, διαλέξαμε για εκείνη τρία looks που της ταιριάζουν περισσότερο για την μεγάλη μέρα. Εσύ ποιο λες να διαλέξει;

Με έμπνευση από την Natalie Portman

Ένα στιλιζαρισμένο πιάσιμο με χαλαρό όγκο και έντονη χωρίστρα όπως την είδαμε στην Natalie Portman (εμφανίστηκε με αυτό το look στην 17η απονομή των Screen Actors Guild Awards) ίσως να είναι μια επιλογή. Εξάλλου, κατά πάσα πιθανότητα η Kate θα φοράει βέλο οπότε με αυτό το χτένισμα θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Με έμπνευση από την Angelina Jolie

Δεν γνωρίζουμε αν το πρωτόκολο επιτρέπει τα μαλλιά κάτω, αλλά αυτό το χτένισμα της Angelina Jolie (η τελευταία το επέλεξε για την πρεμιέρα του The Tourist) είναι πολύ κοντά στο στιλ της Kate. Εξάλλου, στις μέχρι τώρα εμφανίσεις της δεν έχουμε δει σχεδόν σε καμία λήψη την Kate με πιασμένα μαλλιά. Προσωπικά, πιστεύω ότι η Kate θα κινηθεί κάπου εδώ… Θα δούμε!

Με έμπνευση από την Eva Longoria

Ένα ακόμη χτένισμα που είναι πολύ κοντά στο πρώτο είναι και αυτό της Eva Longoria όπως εμφανίστηκε στα Όσκαρ. Η βασική διαφορά είναι ότι έχει περισσότερο όγκο στην κορυφή και θα ταίριαζε ιδιαίτερα με ένα μικρό στέμμα με πολύτιμους λίθους.

Read More

And More